Įkraunama...
Įkraunama...

Kinijos ir JAV parduotuvės, ebay.com

Aciu uz prekytes, viskas thumbup.gif
Pirkau is Old Navy kelis dzinsiukus, tai su 175/70/97 emiau tall6 dydi, tai tinka idealiai thumbup.gif
Atsakyti
merginos VS yra nuo 100 dol 15 proc ir etc ir clearance skyreliui taiko?
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 05 01, 11:33)
www.perfumania.com vieni mano skonio tualetinis vanduo nukainotas ziauriai  biggrin.gif
kvapalai susimaisiau turiu ta pati tualet vandeni

Nus, rodykit, koks? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 05 01, 12:21)
Pirkau is Old Navy kelis dzinsiukus, tai su 175/70/97 emiau tall6 dydi, tai tinka idealiai thumbup.gif

idomu o GAP dydziai identiski oldanvy g.gif
nes as irgi laukiu dzinsu tall6 is GAP, o jus uz mane kur kas lieknesne, netilpsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 05 01, 14:54)
idomu o GAP dydziai identiski oldanvy g.gif
nes as irgi laukiu dzinsu tall6 is GAP, o jus uz mane kur kas lieknesne, netilpsiu doh.gif

Jeigu laukiat tu taskuotu kur buvot nuoroda ikele, tai abejou ar tilpsit i 6 dydi g.gif As rasiau kad tokius uzsisakiau is Europietisko puslapio, eur 38 , parasyta usa6, tai man irgi geri.Todel ir uzsisakinejau is ON USA6 dydi.Tik europietiskame nera pasirinkimo, ar tall, ar regular, tai nezinau kokie mano skaitosi, gal regular, nes nera labai ilgi g.gif
ir kiek skaiciau dydziu lentele amerikietiskame Gap, tall dydis nuo regular skiriasi tik ilgiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 01 gegužės 2013 - 14:15
QUOTE(laurita99as @ 2013 05 01, 13:21)

na saunu kad tiko bigsmile.gif

as laukiu mint kelniu 10tuko ot ciudai bus jei netilspiu verysad.gif
QUOTE(Lin1 @ 2013 05 01, 14:03)

VS negalime pritki savaitgali tik akcijos keiciasi idesiu kai pirksime jei bus kokia nuoaldike

Loft - 60% numeta nuo raudonu kainu krepsiuke
http://www.loft.com/...mp;cid=E0005039
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 05 01, 15:23)
Loft  - 60%  numeta nuo raudonu kainu krepsiuke
http://www.loft.com/...mp;cid=E0005039

O kaip su Loft dydžiais? jei krūtinė 95-96 cm, kokį dydi imti bliuskučių, maikučių, megztukų? g.gif
Atsakyti
as neturejus panos rase didinti rubai loft
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 01 gegužės 2013 - 14:32
QUOTE(laurita99as @ 2013 05 01, 14:14)
Jeigu laukiat tu taskuotu kur buvot nuoroda ikele, tai abejou ar tilpsit i 6 dydi g.gif As rasiau kad tokius uzsisakiau is Europietisko puslapio, eur 38 , parasyta usa6, tai man irgi geri.Todel ir uzsisakinejau is ON USA6 dydi.Tik europietiskame nera pasirinkimo, ar tall, ar regular, tai nezinau kokie mano skaitosi, gal regular, nes nera labai ilgi g.gif
ir kiek skaiciau dydziu lentele amerikietiskame Gap, tall dydis nuo regular skiriasi tik ilgiu

na atsiliepimuose paskaiciau kad jie dydziu didinti lyginant su kitais g.gif
taip, laukiu tu taskuotu
Atsakyti
eglut as tai i mint kelnieks tikiuos ilisti man tokia grazi spalva ta min blush-anim-cl.gif prie kelnikiu ir palaidinuke pagriebiau... zodziu as optimistiskai laukiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 01 gegužės 2013 - 14:39
QUOTE(Lin1 @ 2013 05 01, 14:03)

akcijinem prekem kelnaitem neduoda jokios nuolaidos papildomos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 05 01, 15:37)
na atsiliepimuose paskaiciau kad jie dydziu didinti lyginant su kitais g.gif
taip, laukiu tu taskuotu

ar apie situos kalbam:
http://www.gap.com/b...p;pid=249281002
jei taip, tai sitie man buvo geri eur38, ant ju buvo parasyta USA6.
Tik jie man buvo labai trumpi, iki kauliuku truko kokiu 8 cm, tai perleidau zemesnei giminaitei doh.gif Va tas ir nervina is eurupietisko gap, kad nera pasirinkimo tall ar regular
Nors jie buvo tamplus, tai gal ir bus gerai, o gal is amerikietisko puslapio jie bus truputi didesni nei is europietisko ax.gif
o jei bus mazoki galesit man perleisti, nes labai labai faini jie wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 01 gegužės 2013 - 15:43