Įkraunama...
Įkraunama...

Kinijos ir JAV parduotuvės, ebay.com

mano krikstadukra su tuo tutu jis gi nusiima darzelyje sokius lanko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2013 05 06, 10:53)
Kažin kam prie pižamos tas tutu sijonukas reikalingas?

Nu ir miegodamos nori būt gražios. Kaip čia be sijono lotuliukas.gif

Mano mergai, kai užeina kartais, tai ir su kepurėm ar kauke kokia miega. Griūk negyvas, bet nu saviraiška sako lotuliukas.gif

Oi, su praėjusia mūsų švente, mamukai 000552.gif

Kaip laukiu iš Juliejos laiško. Negaliu net į lauką su mažąja išeit rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 06 gegužės 2013 - 10:19
Laba,
gal 6PM koduka turite?
Atsakyti
Julija turetu ne uz ilgo paleisti laiskucius, ir as laukiu blush-anim-cl.gif

Miligerta sivakar arba ryt bus kodukas
Atsakyti
Sveikos,

Kaunas dėžutę gavo ir laiškučiai surašyti rolleyes.gif dėl kai kurių yra klausimų, laukiu iš Lauretos atsakymo ir surašysiu laiškučius rolleyes.gif

oi kiek Swarovskių šioje dėžutėje rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Tikriausiai ir mano maziukas bus sikart smile.gif Ilgakalni, gal galit ir mano prigriebti, jei vaziuosit pasiimt ax.gif Uzeiciau po darbo pasiimt, nereiktu vyro malones prasyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgux @ 2013 05 06, 11:44)
Sveikos,

Kaunas dėžutę gavo ir laiškučiai surašyti  rolleyes.gif dėl kai kurių yra klausimų, laukiu iš Lauretos atsakymo ir surašysiu laiškučius  rolleyes.gif

oi kiek Swarovskių šioje dėžutėje  rolleyes.gif  wub.gif

oj blizganti deze buvo lotuliukas.gif wub.gif

QUOTE(doviliux403 @ 2013 05 06, 11:57)
Tikriausiai ir mano maziukas bus sikart  smile.gif Ilgakalni, gal galit ir mano prigriebti, jei vaziuosit pasiimt  ax.gif Uzeiciau po darbo pasiimt, nereiktu vyro malones prasyt  biggrin.gif

doviliux jum kai parasys julija jus jai parasykite kad idetu prie mano prekiu as isvaziuoju i treniruote 18.30 grisiu 20.30 galesite paimti ir is manes, visom panom tas galioja jeigu patogiau paimti is lazdynu, olimpieciu gatves, forum palace ar vcupo ar naujininku- rasykit julijai as bunu isvardintose vietose atvesciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Smagu, kad Inga vel etery ir dar smagiau, kad savaitgali lyg ir nieko tokio, ko man reikia nebuvo imete bigsmile.gif Uzsakymas mano tebegalioja, jep? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 06 gegužės 2013 - 11:04
taip, siandien as vaziuoju pas julija +-20h galiu prekes paimti,rasykit ne man bet julijai nika ir kad idetu man, jei tinka sios atsiemimo vietos:

visada lazdynai

antradieni 18.30 arba 21.30 naujininku maxima ar tyzenhauzu gatve
treciadieni 19+- zverynas-panorama- forum palace- VCUP -zaliasis tiltas -olimpieciu g prie teatro arenos arba jei ne 19+- po treniruociu ir pirciu 21h tas pats marsrutas

Papildyta:
zaraza galioja galioja... kol neateis laiskas trinam lauk tol galioja biggrin.gif

P.s laabi panos laukiu visu
www.jcrew.com - 30% nuolaida sale skyriuke
Atsakyti
jau sudetos prekes tik dydziu dar nematyt
http://www.jcrew.com/sale.jsp
Papildyta:
http://factory.jcrew...p;bmUID=jVrd6Sx nera papildomo koduko bet yr geru prekiu ideta wink.gif i sale
Atsakyti
QUOTE(Jurgux @ 2013 05 06, 11:44)
Sveikos,

Kaunas dėžutę gavo ir laiškučiai surašyti  rolleyes.gif dėl kai kurių yra klausimų, laukiu iš Lauretos atsakymo ir surašysiu laiškučius  rolleyes.gif

oi kiek Swarovskių šioje dėžutėje  rolleyes.gif  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dziaugiuosi dar net rankose neturedama smile.gif
Atsakyti
gavau zinute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
gal kas prie Bigo gyvenanciu paimtu mano blizgaliukus?
Atsakyti