Įkraunama...
Įkraunama...

Kinijos ir JAV parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Odeciausia @ 2013 05 07, 11:48)
na mano jis standartinis, eina lygiai su normom, dabar be menesio 3 metai jam, tai imti 3T ar 4T  g.gif

kai ateis prekes bus skaitykit 3M o apie ka kalba? maikes ar kelnes?
siaip maikutes imciau 3T Arnas dabar 8 tai 8 ciut didoki irgi be poros men 8 biggrin.gif
Atsakyti
Nusiunciau Ingut Drugstore tris lupdaziukus .. pavargau kol spalvas issirinkau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
troliuk o geri jie? kaip buteriai kiek suprnatu? drekinantys? bet as lupdaziu niekad neturejus tai mastau ar tiks man nes tik blizgiukais pasiblizginu
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 05 07, 10:51)
kai ateis prekes bus skaitykit 3M  o apie ka kalba? maikes ar  kelnes?
siaip maikutes imciau 3T Arnas  dabar 8 tai 8 ciut didoki  irgi be poros men 8  biggrin.gif

ziurineju maikutes, sortukus ir pizamas, dar kepurytes noriu kokios rolleyes.gif imsiu 3 t jauciu smile.gif
Atsakyti
pizamike 4t manau reik o taip ir 3t maikuciu uzteks
Atsakyti
Ingut zinok pirma syki irgi sakausi.
bet skaiciau kad geri, tai va pabandysiu ax.gif ax.gif 4u.gif

ir mergaites vienoje temoje gyre butent situos mirksiukas.gif

kaina nebloga gaunasi, pabandysiu.

Aisku man labai patinka YSL. bandziau, tai super pojutis, bet kaina ju ne 4 $ lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na taip YSL nesulyginsi,tikiu, revlon as blizgius turiu minusas kad greit nusivalgo nuo lupu... o siaip smagus, dailios spalvikes.

sakai gyre panos.. gal ir man reik.. na pamastysiu darbar gymboree ziurineju... Jcrew laukiu ka ides,kol ka snieko nesimato
Atsakyti
Merginos, gal kuri noretumet sios PF pudros? Perkant 2 butu 20 proc. nuolaida, plius dar papildomai 30 proc. iseitu po 7.82$. As imciau 1vnt.

http://www.drugstore...71?catid=183558
Atsakyti
j.crew nepapilde?!
Atsakyti
ne dar
Atsakyti
gal jau nepapildys?
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 05 07, 10:16)

Ar galima carters siusti su nuolaidele papildoma????
Atsakyti