Įkraunama...
Įkraunama...

Viso pasaulio mamos

Ei, apie kokią foto kalbat? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 05 24, 23:13)
tas zmogus ne tik,kad susikuries kelesdesimt niku  saviem tikslam ,bet dar ir drista fotokonkurse dalyvauti su internete paimta foto.. tik  apmaudu,kad nelabai reaguojama.

o kaip turėtų būti reaguojama? kas buvo padaryta? kas nebuvo? nes nu,,,jeigu moderotoriai randa arba gauna info,kad vogta fotkė,tai ją išima iš konkurso ir viešai parašo. Tai...gal dar negavo tokios info? g.gif
Atsakyti
aš tai ir nesuprantu, ar čia pagrįsti kaltinimai ar čia tik spėjimai ar kaip? apie kokią foto ir kokį niką kalba eina??
Atsakyti
Sveiki, informaciją gavau, sutikrinus bus imtasi priemonių.
Atsakyti
tai buvo kas negerai su kokia nors foto,ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2013 05 29, 10:25)
tai buvo kas negerai su kokia nors foto,ar ne?



Tam, kad pasitvirtintų įtarimai laukiame tam tikros informacijos patikrinimo. Negalime šalinti foto taip iš karto, reikia įrodymų ir konkrečių sprendimų.

Tad kol kas yra kaip yra, o jei pasitvirtintų, kad foto pasisavinta, būtų paskelbta čia temoje.
Atsakyti
Įvykių atomazga:

Įtartinos nuotraukos autorė buvo paprašyta atsiųsti nuotraukas iš fotosesijos, bei asmeninio gyvenimo, kad būtų galima sutikrinti nuotraukų autentiškumą. Nuotraukas atsiuntus, moderatorių komanda priėjo prie išvados, kad narė dalyvavo sąžiningai ir nuotrauka nebus šalinama.
Atsakyti
Eina sau, grynas detektyvas bigsmile.gif
Atsakyti
Praėjo jau kuris laikas, bet šita situacija su pasisavinta foto nebuvo pamiršta. Vis dėlto buvo gauta daugiau įrodymų dėl įtartinos nuotraukos, buvo gautas fotografo raštas, bei daugiau kitos informacijos. Rytoj sukelsiu viską.
Atsakyti
Nagi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fazano plunksna @ 2013 08 28, 10:51)

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fazano plunksna @ 2013 08 28, 11:51)



QUOTE(sraige @ 2013 09 04, 00:28)

Šiuo metu neturiu savo kompiuterio, kuris sugalvojo sugesti pačiu netinkamiausiu metu. Visa informacija liko tenai (naudojuosi kitu kompiuteriu laikinai).

Labai atsiprašau, kad nepateikiau informacijos pažadėtu laiku. Kai tik turėsiu savo techniką namie, surašysiu visą info, kurią turiu.
Atsakyti