Įkraunama...
Įkraunama...

Varinės papuošalai jums

kokia grozybe wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Bruksniuk, dydis siam momentui yra 17,5, bet galiu sumazinti, nes jis reguliuojamas. Ziedo forma tokia, kad ji reiktu nesioti ant bevardzio arba ant smiliaus pirsto. Kadangi, tau nesimiega, kaip ir man, tai buvai pirma, Alacka atleisk. notworthy.gif
Kaina parasysiu i AZ.
Gavau odod, tai pradejau apyrankes - visom laukianciom.
Visom apsilankiusiom - aciu.
Atsakyti
Varinuk, o mano placiajai butu zaliavos?
Atsakyti
In hell išsimatavau savo atsargas, kol kas tokio vientiso gabalo neturiu žalvario.
Atsakyti
Laisva apyrankė - oda, varis. Tiktų 16-18 cm riešui.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2013 07 17, 00:12)
Laisva apyrankė  - oda, varis. Tiktų 16-18 cm riešui.

user posted image

noriu noriu wub.gif kiek kastuoja varinuke?
Atsakyti
Parasiau i AZ.
Atsakyti
na ką apžiūrėjau darbus... ir kažkaip pagalvojau - ar ne laikas man jau gimtadienio dovana pradėt rūpintis? g.gif ne tiek jau daug laiko liko, kad mano vyras ką nors ypatingo savo žmonai (t.y. man) išrinktų... (liko kokie 8 mėn biggrin.gif ).
Varine, ar būtų galimybė rinkinuką - auskarai, sagė, pakabukas - kažką panašaus į Lietaus debesį arba Ambertrip (vis negaliu pamiršti to grožio.....)
Atsakyti
MMMMMM, kokia apyrankė wub.gif
Tikiuosi bus dar 4u.gif Jau budžiu....
Atsakyti
O, kaip smagu matyti drauge_lija, kažkada buvau prisiminus jus. Gintarinis variantas rinkinuko labiau tikėtinas, nes gintarų turiu, tik apdirbti juos reiktų. Manau per 8 mėn. tikrai, ką nors sukursim mirksiukas.gif .

In hell, apyrankių dar bus, o aš padariau jums dar vieną narį, po kurio jūsų turimas duetas, turėtų virsti trio. Pakabukas gatavas, tik reik fotosesiją jam surengti. smile.gif Tikiuos rytoj taip ir padarysiu, jei tik oras leis.
Ariete, apyrankė taip pat jau padaryta. Liko vėrinukas.
Viskas jau lūžtu, kaip noriu miego.

Tiesa, žiedas su ametistu ko gero jau nelaisvas (susimatom ryt su būsima šeimininke), kaip ir paskutinė apyrankė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varine: 18 liepos 2013 - 22:55
QUOTE(varine @ 2013 07 18, 11:53)
O, kaip smagu matyti drauge_lija, kažkada buvau prisiminus jus. Gintarinis variantas rinkinuko labiau tikėtinas, nes gintarų turiu, tik apdirbti juos reiktų. Manau per 8 mėn. tikrai, ką nors sukursim  mirksiukas.gif .

tai tada galiu pasakyt MB, kad dovana per daug nebesirūpintų? bigsmile.gif
man tie su gintarais tiesiog stovi akyse.... tai tada stoviu į eilę ir ramiai laukiu wink.gif
Atsakyti
Oi laukiam laukiam, mes vaizdelių laukiam... blush2.gif
Atsakyti