Įkraunama...
Įkraunama...

Varinės papuošalai jums

Dekui, Jurcita wub.gif
Atsakyti
Laba diena varine,

su malonumu peržiūrėjau visą temą.
Labai gražūs darbeliai.
Pati kažkada kai turėjau laisvesnio laiko buvau užsidegusi papuošalų gamyba, bet apsiribojau daugiau vielutėmis, valais - t.y. paprastesniais darbais. Niekada nebandžiau lydyti, šlifuoti ir pan.
Bet visada kirba mintyse, kad kada nors norėčiau.
Papasakokit apie save, kur mokėtės juvelyrikos subtilybių, turbūt ir kažkokios atitinkamos technikos reikia šių grožių gamybai?
Atsakyti
Smagu sulaukti nauju viesniu. Dekui, uogyte3. Mano pradzia buvo nuo mazyciu biserio karoliuku, net ir pati nesitikejau, kad viskas peraugs i rimtesnius darbus. Esu visiska savamoksle, kelis kartus buvau nuejusi pas tikra juvelyra, kad parodytu, kaip elgtis su duju balionu, o toliau viskas praktika. Dar ir dabar vyras itariai ziuri i ta "pragaro masina" biggrin.gif . Irankiu dabar turiu daugiau nei jis. O kartais tenka pasinaudoti ir paprastais saukstais biggrin.gif .

O dabar siek tiek juvelyrikos - zadetos nuotraukos ziedo ir auskaru.

Ziedas "Bangos" - 17 dydzio pirstukui, laisvas.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Auskarai - laisvi, zalvaris:

user posted image user posted image
Atsakyti

user posted image
Atsakyti
Labai gražus žiedas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu jau žiedo originalumas ir grožis - neišpasakytas. Čia tiktų priežodis - "genialu viskas, kas paprasta". Šis - tikrai genialus wub.gif
Atsakyti
Varine- žalvario auskarai fantastiški wub.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai nuostabūs visi paskutinieji darbai. Man labiausiai liptų žiedas "Bangos", pašnibždėkit kainytę į až? smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms apsilankiusioms. Ziedelis ir apyranke iskeliauja.
Atsakyti
Dar vienas laisvas verinys:

user posted image user posted image user posted image

Auskarai su gintarais, kol kas uzsakymas, jei nepatiks, bus laisvi:

user posted image
Atsakyti
Nerealūs auskarai thumbup.gif
Atsakyti
Aciukas, Laisve.
Atsakyti