Laba diena varine,
su malonumu peržiūrėjau visą temą.
Labai gražūs darbeliai.
Pati kažkada kai turėjau laisvesnio laiko buvau užsidegusi papuošalų gamyba, bet apsiribojau daugiau vielutėmis, valais - t.y. paprastesniais darbais. Niekada nebandžiau lydyti, šlifuoti ir pan.
Bet visada kirba mintyse, kad kada nors norėčiau.
Papasakokit apie save, kur mokėtės juvelyrikos subtilybių, turbūt ir kažkokios atitinkamos technikos reikia šių grožių gamybai?
su malonumu peržiūrėjau visą temą.
Labai gražūs darbeliai.
Pati kažkada kai turėjau laisvesnio laiko buvau užsidegusi papuošalų gamyba, bet apsiribojau daugiau vielutėmis, valais - t.y. paprastesniais darbais. Niekada nebandžiau lydyti, šlifuoti ir pan.
Bet visada kirba mintyse, kad kada nors norėčiau.
Papasakokit apie save, kur mokėtės juvelyrikos subtilybių, turbūt ir kažkokios atitinkamos technikos reikia šių grožių gamybai?
Smagu sulaukti nauju viesniu. Dekui, uogyte3. Mano pradzia buvo nuo mazyciu biserio karoliuku, net ir pati nesitikejau, kad viskas peraugs i rimtesnius darbus. Esu visiska savamoksle, kelis kartus buvau nuejusi pas tikra juvelyra, kad parodytu, kaip elgtis su duju balionu, o toliau viskas praktika. Dar ir dabar vyras itariai ziuri i ta "pragaro masina"
. Irankiu dabar turiu daugiau nei jis. O kartais tenka pasinaudoti ir paprastais saukstais
.
O dabar siek tiek juvelyrikos - zadetos nuotraukos ziedo ir auskaru.
Ziedas "Bangos" - 17 dydzio pirstukui, laisvas.

Auskarai - laisvi, zalvaris:

O dabar siek tiek juvelyrikos - zadetos nuotraukos ziedo ir auskaru.
Ziedas "Bangos" - 17 dydzio pirstukui, laisvas.

Auskarai - laisvi, zalvaris:

Labai gražus žiedas

Nu jau žiedo originalumas ir grožis - neišpasakytas. Čia tiktų priežodis - "genialu viskas, kas paprasta". Šis - tikrai genialus

Varine- žalvario auskarai fantastiški

Labai nuostabūs visi paskutinieji darbai. Man labiausiai liptų žiedas "Bangos", pašnibždėkit kainytę į až?

Nerealūs auskarai