Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 40

QUOTE(VyteVytule @ 2013 05 05, 19:53)
.
Papildyta:
Merginos, o gal pasakytumet ar kanapes ir skrandzio veziui gydyti tinka?



Taip, tinka visiems.

Dar įdomi info. Šių metų balandžio 18d. Izraelio sveikatos apsaugos ministerija išleido potvarkį, kad visiems onkologiniams ligoniams, gaunantiems chemiją, būtų skiriami medicininės kanapės preparatai. Jie yra 100 proc. kompensuojami. Preparatai yra miltelių, aliejaus pavidalo, purškiami, net rūkomi.
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2013 05 05, 16:22)
Žiauri JŪS blink.gif  Taip, mes čia pačios visos kaltos.... kalčiausios už visus likusius JUS - LAIMINGUS IR SVEIKUS.

Kažin. g.gif Turiu rimtų problemų su plaučiais ir ne tik... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AmiR_ @ 2013 05 05, 17:10)
"Arba kosulys... Tai pretenzijos gyvenimui, likimui...Atsisakytų jų ir nereikėtų kasdien tiek valandų kosėti..." (Vaižgantė)

čia.

doh.gif Ale vat jaučia norą paberti druskos ant žaizdos doh.gif

Galvokit, ką rašot ir kur rašot doh.gif
Atsakyti
Onkologinės ligos tiek mitais apipintos, atseit daug kas nuo žmogaus priklauso. O iš tikrųjų - nuo imuniteto, stresų, onkogeninių veiksnių (radiacija ir pan.). Galų gale tos mintys ne pas visų žmonių visada pozityvios, nelabai ten ką pozityvaus galima įžvelgti jei tarkim krūvis didelis (darbas, šeima ir pan.), ligos kimba ir pan. g.gif
Galų gale ir gyvūnėliai serga.ir pan.
Bet kol patiems neatsitinka, tol... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 05 05, 11:31)
Ateinu su nauja informacija.

Medicinines kanapes įsivežti yra legalu Šengeno sutarties šalyje - 75 str. 1 dalis. Receptą gali išrašyti olandas gydytojas arba savo šalies gydytojas. Įsivežti galima dozę trims mėnesiams, tiek net nereikia deklaruoti muitinėje. Bet receptas turi būti labai rimtas, toks sertifikuotas su adresu, visais asmens duomenimis ir t.t. 

Manau, čia reikia  kreiptis į naująjį VUOI vadovą, toks šviesesnis žmogus, nes kartais mūsų gydytojai būna tokie išsižioję, kad neviltis ima.

Blogai tai, kad reikia važiuoti pačiam, sunkiam ligoniui vargas.

Brangu, vaistinėse Nyderlanduose (primenu, kad taip vadinasi Olandija) 5 gramai kainuoja apie 43 eurus. Ligoniui reikia nuo 1 iki 5 gr. per dieną. Bet nežinau, kokia tai forma. Vistiek, supratau, kad yra brangu.

Čekija arčiau ir gal pigiau? Nors jie kol kas importuoja kanapes iš Nyderlandų ir Izraelio. Tai pigumo kažin ar yra. 

Žodžiu, įsivežti legalu ir viskas įmanoma. Tik reikia pavargti ir turėti lėšų.

Emily, kaip tu?

Nidute, gal galite persiusti link'us I Izraelyje skiriamu ir valstybes kompensuojamu kanapiu gydymo. Eiciau pas Onkologinio vadova. Chemoterapeute sake, kad kanapiu LT vartoti negalima. Ir ji nerekomenduoja. Bet taipogi prase persiusti informacija.
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2013 05 05, 16:51)
Laba diena visoms. Praėjus šokui pradeda veikti smegenys, bet dar sunkiau. Man nustatė gimdos gleivinės karcinoma. Siūlo šalinti gimdą, bet norėčiau dar gimdyti. Gal žinot į kokį gydytoją geriau kreiptis? Kokia praktika užsienyje?Būčiau dėkinga už bet kokią informaciją. Galima į AZ.

Velnyte,suprantu tavo savijauta ,visos susidurem su tuo. .pasistenk rast jegu ir nedelsk . be abejones ,konsultuotis reikia tik su onkoginekologu . 4u.gif
Papildyta:
sveikatos visoms ,mergaites 4u.gif ipusejau as pirma poniabudziu sulciu buteli drinks_cheers.gif skonis visai pakenciamas ,bet poveikio nesimato .jegu kaip nebuvo ,taip ir ner .
Atsakyti
Indica kanapiu ziedu ir lapu aliejus nuo visu vezio rusiu. as seku istorijas zmoniu kurie juo gydosi, tai pagal mane tas aliejus yra stebuklas..

Pavyzdys

My amazing mother just received the greatest news ever that she is completely cleared of cancer !!!3 months ago my mam had her check up scan to check how the chemo was doing but was sadly told that the growths she previously had had grown and new ones had appeared but she refused more sessions of the chemotherapy but with the help of another truly amazing person and after doin research she then tried the cannabis oil as we heard so many success stories..and today we received the news that the cancerous growths have disappeared and there is no cancer anywhere my mother is a strong positive woman and we are so proud of her as she never once complained trough the toughest few years and still always put us and others before herself and her own problems she is truly an amazing person and if I ever turn out to be half the woman she i couldn't be happier,and also Karen Nolan for being so positive and having such faith in the oil and being the drive behind my mother about the oil as even I myself was so sceptical about it and wasn't an entire believer but now I 110% am a firm believe in the oil!!!!awww whata day !!!:)))))

ir tokiu istoriju beveik kasdien skaitau..kai jau chemo nepadeda,kai kurie su kanapiu aliejum i remisija isejo per 2 sav!
as labai tikiu, tik nzn kur jo gauti lietuvoje..
Atsakyti
QUOTE(VyteVytule @ 2013 05 06, 09:04)
Nidute, gal galite persiusti link'us I Izraelyje skiriamu ir valstybes kompensuojamu kanapiu gydymo. Eiciau pas Onkologinio vadova. Chemoterapeute sake, kad kanapiu LT vartoti negalima. Ir ji nerekomenduoja. Bet taipogi prase persiusti informacija.



Man nepersimeta, nebent vakare. Tekstų labai daug

Raktiniai žodžiai

Israel Health Ministry begin regulating cannabis ir t.t

(Apie tai, kad visiems chemotearapija gydantiems ligoniams skiriamos kanapės)

Ir pan. straipsniai, kad visi onkologai gali išrašyti

Dėl draudimo - įvesk insuranse

Bet nemokamai - tik jų piliečiams. Visose kitose šalyse gydymas kanapėmis nėra kompensuojamas.

Izraelis nėra EU šalis ir iš jų įsivežti negalima.

Labiau reikia kliautis Čekijos pavyzdžiu. Yra ir lietuvių kalba info, kad Čekijos parlamentas nuo balandžio legalizavo kanapę.

Pagal mane mūsiškiai PRIVALO išrašyti receptą, nes Lietuva yra Šengeno šalis ir atsivežti savo reikmėms galima
Atsakyti
Man iskilo klausimas - ar galima alieju naudoti chemoterapijos metu ? Pirmadieni vel keliausim i chemija,tai pasiteirausiu Povilonienes nuomones apie kanapes.Tiesiog del smalsumo,nes savo nuomone turiu tvirta.
Atsakyti
QUOTE(svajone* @ 2013 05 06, 11:07)
Man iskilo klausimas - ar galima alieju naudoti chemoterapijos metu ? Pirmadieni vel keliausim i chemija,tai pasiteirausiu Povilonienes nuomones apie kanapes.Tiesiog del smalsumo,nes savo nuomone turiu tvirta.


Izraelyje skiriama chemijos metu, nes kanapės mažina pykinimo simptomus ir skausmą, gerina apetitą, padeda nuo nemigos. Dar kartą kartoju: tai yra Izraelio sveikatos apsaugos ministerijos potvarkis onkologams, pasirašytas šių metų balandžio 18 d. Izraelio medicina - viena geriausių pasaulyje, viena stipriausių onkologijoje
Atsakyti
O kaip del priklausomybes? Man gydytojas aiskino, kad ilgai buvo tiriama ar gydymas kanapemis nesukels priklausomybes. Bet as galvoju, jei Izraelis patvirtino, tai turbut priklausomybes tikimybe atmesta?
Atsakyti
VyteVytule, kas yra Tavo chemoterapeutė?
Atsakyti