Trumpam užlekiu padėkoti Mymai - ačiū ačiū už supergreitai atkeliavusį siuntinuką

QUOTE(agnite @ 2013 05 07, 10:58)
ir mane domina kada planuojama rinkti HM

QUOTE(cole1 @ 2013 05 07, 09:26)
Dėl dydžio nežinau, bet dėl pločio, tai tikrai G, nes jau mano vaikiuko koja siaura, ėmiau F ir ką...siauri 

Aiškutis

sveikos merginos, visos klausiate dėl HM, ir kaip visada mano atsakymas tas pats
laukiu kol išsiųs paskutines prekes iš HM psl ir tada jau imsim, gal tai bus ketvirtaidenį, o gal penktadienį, negaliu tiksliai pasakyti, parašysiu jau tik tą rytą, kai matysiu pati, jog jau galiu užsakinėti

laukiu kol išsiųs paskutines prekes iš HM psl ir tada jau imsim, gal tai bus ketvirtaidenį, o gal penktadienį, negaliu tiksliai pasakyti, parašysiu jau tik tą rytą, kai matysiu pati, jog jau galiu užsakinėti

QUOTE(ciku_caku @ 2013 05 07, 16:25)
IR MANE

QUOTE(myma @ 2013 05 07, 17:23)
sveikos merginos, visos klausiate dėl HM, ir kaip visada mano atsakymas tas pats

Lauksim žinių.
O H&M reikia nuorodas duoti ar į krepšį dėti ir jį kopinti?

QUOTE(agnite @ 2013 05 07, 18:39)
Į krepšį ir kopijuoti

Mymut, aciu uz atsakyma
Labai jau nenoriu praleisti...
Tuoj dar Marks atsiusiu

QUOTE(LittleMiracle @ 2013 05 07, 20:05)

Myma, gal Clarks parinktumete?
Sveiki.
Ryt užsakius iš Next prekytes ar bus įmanoma gauti iki gegužės 22 d.?
Kiek taip laiko užtrunka?
Ryt užsakius iš Next prekytes ar bus įmanoma gauti iki gegužės 22 d.?
Kiek taip laiko užtrunka?