Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

http://www.thebodysh...ating-wash.aspx
nusipirkau siandien sita,gal kas bandet ir kokie atsiliepimai? g.gif ech...reklamos auka as,bet ka padarysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Petr@ @ 2013 09 08, 22:31)
O ka patartumet sausai veido ir ranku odai?

Hemp serija 4u.gif
Atsakyti
na siandien dar nusipirkau tonika bei maskuojamajy pietuka is arbatmedzio linijos mirksiukas.gif kazkokia priklausomybe man nuo jos g.gif
Atsakyti
Labas merginos,
Norėjau sužinoti daugiau apie TBS šampūnus. Ar bandėte juos? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
sampunu nebandziau,bet va maniskio sese naudoja apimty didinanty,tai labai patenkinta mirksiukas.gif tik sake labai mazai putoja,o kiek zinai,jai mazai putoja,neprideta kazkokio chemikalo,reikt mirksiukas.gif siaip pasiskaityt ant etiketes sudedamasiais dalis bei palygint su kitu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 09 24, 17:10)
http://www.thebodysh...ating-wash.aspx
nusipirkau siandien sita,gal kas bandet ir kokie atsiliepimai? g.gif  ech...reklamos auka as,bet ka padarysi biggrin.gif

O va šito daikto ir man reikia. Kažkaip aš jo parduotuvėje neužmačiau. Kokia jo kaina? Aš šian nusipirkau šitos pačios serijos porų minimaizerį. Tai rezultatai švelniai tariant nustebino thumbup.gif
Iškart oda pasidarė lygi, matinė ir poros gerokai mažiau pastebimos. Kai kur išvis netgi nematomos. Tikiuos taip ir toliau bus mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
lyg neblogas,gerai nusveicia,inkstiru sumazejo gerokai,mokejau apie 50 lt...pakvaisau del sitos serijos,turiu kauke,sveitikly,poras mazinanty,antibakteriny maskuojamajy pietuka,viskas super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2013 10 09, 13:24)
Labas merginos,
Norėjau sužinoti daugiau apie TBS šampūnus. Ar bandėte juos? Kokie atsiliepimai?

Esu isbandziusi bananini sampuna ir kondicionieriu, tai labai labai patiko, plaukuciai zvilgejo, graziai krito, net naturaliai isdziovinti. O vat Rainforest moisture tai po vienintelio naudojimo ismeciau, nes plaukai nedziuvo visa diena! To man dar nebuvo nutike. Kaip su vasku butu buve aplieti. Dar turiu Rainforest moisture hair butter, bet net bijau naudot:D. Dar pirksiu labai giriama alyvuogiu kauliuku plauku seruma, labai norisi isbandyti:).
Atsakyti
QUOTE(Flossy Lady @ 2013 10 13, 21:02)

Ačiū! Kaip tik apie bananų šampūną ir galvojau, o ir kvepia bigsmile.gif Be to, pačioj parduotuvėje jį labai išgyrė. Sakė būtinai ir balzamą-kondicionierių reikia naudoti. Bananų kondicionieriaus nėra? Ieškote dar geresnį efektą suteikiančio šampūno? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2013 10 15, 13:38)
Ačiū! Kaip tik apie bananų šampūną ir galvojau, o ir kvepia  bigsmile.gif Be to, pačioj parduotuvėje jį labai išgyrė. Sakė  būtinai ir balzamą-kondicionierių reikia naudoti. Bananų kondicionieriaus nėra? Ieškote dar geresnį efektą suteikiančio šampūno? biggrin.gif

Yra ir sampunas ir kondicionierius, as juos kartu ir naudojau, nes kitaip tai gal ir ne toks geras efektas butu smile.gif . O del kazko geresnio tai net nezinau... Dabar tokia priemoniu pasiula , kad sunku ties kazkuo vienu apsistot, norisi daug ka isbandyti smile.gif .
Atsakyti
man beveik visi ju tualetiniai vandenys neapsakomai skaniai kvepia smile.gif ypatingai chocomania wub.gif
Atsakyti
o kur butu galima pasitikrinti galiojima g.gif
Atsakyti