Puke, dailiai tašiokas atrodo
dar tikrai visą rugsėjį galėsit nešiot
daug tu tashiu tashiu jau mieste
istisai pastebiu
grazios mielos tashytes, bet skaitau kad brangokos visgi
as jau geda peleda nusipirkau ir sugadinau tai bijau kad su siomis panasiai nebutu
as visai nemoku nesioti sviesiu tasiu
Laukiu tashes jau 9 savaites, ryt 10ta prasidės, kažkaip jau net man toks laukimas per ilgas, skonis jau triskart pasikeite
QUOTE(jearmaine @ 2013 09 01, 18:34)
Laukiu tashes jau 9 savaites, ryt 10ta prasidės, kažkaip jau net man toks laukimas per ilgas, skonis jau triskart pasikeite

siaubas kazkoks! man jau 30 kartu butu pasikeites
QUOTE(jearmaine @ 2013 09 01, 19:34)

o paraset, paklauset? gal jau yr? As saviskes tik uzklausiau, parasiau, kad sueina siandien 8 sav nuo uzsakymo, ir atrase, kad galit ateit ryt pasiimt...
siaip dabar noreciau kokios bordo, kokios rudos... vienspalves, grazios odos...
QUOTE(Pukė @ 2013 09 01, 21:25)
o paraset, paklauset? gal jau yr? As saviskes tik uzklausiau, parasiau, kad sueina siandien 8 sav nuo uzsakymo, ir atrase, kad galit ateit ryt pasiimt...
Rasiau uzpraejusia savaite, parase, kad kita savaite turi buti ir parasys, kai bus. Bet per visa savaite neparase, tai tikiuosi, kad jau sia parasys. Mano bus vienspalvė Milk. Tik be inkaro.
QUOTE(jearmaine @ 2013 09 01, 22:55)
Mano bus vienspalvė Milk. Tik be inkaro.
mmm
o gal kas žinot, kiek laiko galioja nuolaida užsakant antrą rankinę? O gal jos nebėra išvis
norėčiau kokią small crime arba oldboy mini užsisakyti rudeniui
QUOTE(Mureanda @ 2013 09 02, 22:30)
o gal kas žinot, kiek laiko galioja nuolaida užsakant antrą rankinę? O gal jos nebėra išvis
norėčiau kokią small crime arba oldboy mini užsisakyti rudeniui 
as taip suprantu, kad visada galioja si nuolaida
QUOTE(Pukė @ 2013 09 03, 08:14)
QUOTE(Mureanda @ 2013 09 03, 11:01)
man rase, kad 5
o kada nauja kolekcija kazi, baisu uzsisakinet, gal isimylesiu kazka is naujos kolekcijos..