Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(saintlina @ 2013 06 27, 18:32)
be abejo. Argi didelis šiltnamis būtų 3x6  smile.gif 
Ir iš foto matosi, kad šiltnamiokas solidus toks  wub.gif

foto arba tik man paluzo, arba isimtos 4u.gif

Is kaimo, nepagailekit bendro vaizdo smile.gif ar matosi siltnamio galas is priekio? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 06 27, 17:39)
ar matosi siltnamio galas is priekio?  biggrin.gif

kur ten matysis smile.gif Ten per arbūzus, melionus, pupeles tik keli metrai į priekį matosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 06 27, 18:42)
kur ten matysis  smile.gif  Ten per arbūzus, melionus, pupeles tik keli metrai į priekį matosi  bigsmile.gif

nors cia jau ir gero fotiko reikia, aprept, kad ir is lauko puses pradzia ir gala biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O kodėl nesimato foto g.gif Pas mane matosi. Merginos, gal vakare ar ryt iš ryto bendrą vaizdą nufotkinsiu, nes dabar iš vieno galo prieš saulę, iš kito jovalas, nes čia tokio darbelio prie šiltnamio yra. Maniškis gal toks nestandartinis, Lenkijoje nusižiūrėtas, tuneliais vadinasi. Iš geležinių lankų išlenktų.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 06 27, 20:02)
O kodėl nesimato foto g.gif Pas mane matosi. Merginos, gal vakare ar ryt iš ryto bendrą vaizdą nufotkinsiu, nes dabar iš vieno galo prieš saulę, iš kito jovalas, nes čia tokio darbelio prie šiltnamio yra. Maniškis gal toks nestandartinis, Lenkijoje nusižiūrėtas, tuneliais vadinasi. Iš geležinių lankų išlenktų.

JAU MATAU 4u.gif
Atsakyti
Pasakyciau,as vyrui,kad norui siltanamio tokiu ismatavymu, tai pasukiotu pirstu prie smilkinio biggrin.gif Nors tikrai noreciau. Melionams, paprikoms, arbuzams,pomidorams, agurkams ir dar kitiems reikalams. Bet kol kas verciuosi ir su 4x5 siltnamiuku. Nes mazieji laiko nemazai suvalgo, tai megaujuosi kiekviena akimirka issmukus i siltnami ar darza. I tema, tai turiu ir as kazkokiu seriuotu melionu, tai kol kas vaizdu tokiu pateikti negaliu. Gal,kad po kojom pomidorams vyniojasi. Gal jiems ten per vesu g.gif Zydi ir panasiai, bet iki Is kaimo vaizdu siltnamio, tai ahoho. Bet ir labai pas jus tu arbuzu ir melionu siltnamyje. pas mane mazesni. Gal kaip lauko agurku dydzio lapai.Gal truksta trasu jiems kokiu ar ko? g.gif
Atsakyti
Bandau savo šiltnamio vaizdelį pristatyti.Užlipau ant stalo ir bandžiau apimti visą vaizdą biggrin.gif Per vidurį pomidorai, kairėje pora cukinijų, prieskoniai, čiliukai, toliau eina melionai visokio augumo, pirmieji vėliausiai sodinti, po 1,5 m , toliau auga anksčiausio sodinimo, jau pasiekę 2 m ūgio, viso 24 vienetai. Už jų 6 agurkai, dar pomidorų, gal 10 baklažanų ir pačiam gale vynuogė ir pupelės kelios. Buvo daugiau, bet kol daigai buvo katinas išdraskė. Dešinėje keli prieskoniai, keli arbūzai,{ geltonasis matosi}, toliau apie šimtas paprikų. Gale 4 arbūzai ir kita vynuogė. Arbūzus bandžiau sodinti arčiau durų, galvojau, kad tik bitės rastų. Priekyje auga nelabai kaip, čia žemėje mažiau puvenų, o gale klesti. Dar už pomidorų prie galinių durų ant žemės paleidau po arbūzą ir melioną. Ir priekyje buvo vietos, tai kelis sukišau. Tarp pomidorų dar kai kur auga nesuvalgyti kininiai kopūstai ir daug rukolos.Šita man vietoj saldainių biggrin.gif Pačiam šiltnamio priekyje gal kokius 3 metrus kaip sandėliukas. Laikome elektrinį "arklį", durpės, vazonėliai kibiriukai it t.t
user posted image
user posted image
Atsakyti
biggrin.gif mano moliūgai atsigavo dabar tiksliai...auga...o kažin ar spės man vaisius užauginti...moteriško žiedo dar nėr nė pas vieną g.gif
Atsakyti
Lauke iš 18 daigų melionų tik viena užuomazga ir vien vyriški žiedai. Pasipiktinus iki širdies gelmių verysad.gif Arbūzų 8 ir vėl tik vienas vaisiukas. O virkščios jau po metrą ir tuoj nukeliaus pas agurkus. Gelbėkit, patarkit, kas auginat verysad.gif Ar jas trumpinti? Bet tada trečios eilės stiebai eis ir vėl žiedų laukti? Viskas, kitais metais ieškau tik profesionalams skirtų veislių. Kažkada viešėjom pas kolegas švedus. Parodė šiltnamius ir ten plotas melionų augo wub.gif Matyt, mūsų fizionomijos buvo labai iškalbingos, nes atsisveikindamas atvilko gal dešimt dėžių melionų. Kimšom visas autobusas ne kaip desertą, o kaip užkandą biggrin.gif
Atsakyti
na tikrai puikus šiltnamis thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti