Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 259

Dar karta noriu pasiulyti per mergaites pirktus deja netikusius rubelius
GAP svarkiukas ryskiai geltonas,labai kokybiskai pasiutas?man jis perdidelis dydis 2 man xs -s devinciai jis perplatus,jis labiau S-M kaina kiek man gavosi 165lt
user posted image
taip pat Loft begalo grazi palaidine kokybiska ,neskysta medziagyte dydi raso xs bet labiau s-m
pirkta su 50% nuolaidele(85lt)
user posted image
Ispudinga nauja,ryski Desigual suknele dydis 36 puosta mediniais karoliukais
user posted image
190lt
Atsakyti

laukiame labai
www.jcrew.com
-30% kodukas
user posted image

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 05 10, 13:04)
Aš gimtadieniui iš mamos gavau dovanų šią lazdelę bandysiu ir pakomentuosiu po kokio mėnesio ar daugiau  biggrin.gif

Oho kokia keistenybė g.gif biggrin.gif
QUOTE(stuleju @ 2013 05 10, 13:31)
Aciu uz siuntinuka 4u.gif Jau VIX sliopkes kokios, net zodziu pritruko pamacius  biggrin.gif  Minkstumas nerealus, visiskai paprastos, bet tokios grazios, liuks pirkinukas wub.gif

o kaip jų dydis-atitinka?jei nešioju 37.5 ,tai kokio reiktų g.gif

man tai tos adatos kažkaip pačiai naudoti schmoll.gif aš bijočiau unsure.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 10 gegužės 2013 - 15:45
Aciu , mergaites, uz siuntinuka. Esu labai patenkinta baciukais is Guess (Coreline Booties) thumbup.gif Ir kaip dailiai ant kojytes atrodo wub.gif , ir dydi idealiai pataikiau thumbup.gif Kita dalis prekyciu isvyko i mano krastus, manau seimyna bus patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arizona: 10 gegužės 2013 - 15:50
QUOTE(domdom3 @ 2013 05 10, 12:05)
Labai didelis aciu mergaitems uz VS kalna groziu.....viskas patiko ir dydziai atitiko, tai sedziu visa apsipatenkinus 
ir aciu Netei uz dalybas  4u.gif

QUOTE(Lillijana @ 2013 05 10, 12:36)
Mergaites aciuu uz siuntinuka  4u.gif  vix

aciu mergaites 4u.gif

QUOTE(remygaaa @ 2013 05 10, 12:40)
zinoma galima  biggrin.gif  juo kai susibadai veideli , parausta visas, bet ryte nieko kaip nebuve  mirksiukas.gif

bet tai kaip baisiai skamba, "susibadai veideli" unsure.gif MM mane kalbino sitam aparaciukui jungtis, bet as neee, nepatinka man adatos jokios schmoll.gif

QUOTE(stuleju @ 2013 05 10, 13:31)
Aciu uz siuntinuka 4u.gif Jau VIX sliopkes kokios, net zodziu pritruko pamacius  biggrin.gif  Minkstumas nerealus, visiskai paprastos, bet tokios grazios, liuks pirkinukas wub.gif Deja netiko sie marskinukai, didoki man verysad.gif Gal kas susidomes ax.gif Dydis XS, tiks S 4u.gif
user posted imageuser posted image

fainos sliopkes, as auksines turiu, antra vasara tampysiu,gerai nesiojasi wub.gif daug kas ju gavo dabar, idomu kokie atsiliepimai mergaiciu smile.gif
QUOTE(Arizona @ 2013 05 10, 16:49)
Aciu , mergaites, uz siuntinuka. Esu labai patenkinta baciukais is Guess (Coreline Booties) thumbup.gif Ir kaip dailiai ant kojytes atrodo wub.gif , ir dydi idealiai pataikiau thumbup.gif Kita dalis prekyciu isvyko i mano krastus, manau seimyna bus patenkinta biggrin.gif

aciu Jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 10 gegužės 2013 - 16:29
QUOTE(daliux78 @ 2013 05 10, 17:27)
fainos sliopkes, as auksines turiu, antra vasara tampysiu,gerai nesiojasi  wub.gif daug kas ju gavo dabar, idomu kokie atsiliepimai mergaiciu  smile.gif

aha ,laukiam atsiliepimų ir netikusių pardavimo drinks_cheers.gif g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Klaipeda, turiu 3 dienos deziuka, namuciuos esam, kas norit lekit wink.gif laiskucius surasiau, jei kas negavot, suktelkit y AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimele: 10 gegužės 2013 - 17:17
Prisijunkit prie
HAUTELOOK
4u.gif
Atsakyti
Mergaiciukes, prisijunkit kas nors Hautelook ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 05 10, 12:04)
Aš gimtadieniui iš mamos gavau dovanų šią lazdelę bandysiu ir pakomentuosiu po kokio mėnesio ar daugiau  biggrin.gif

super thumbup.gif as irgi laukiu,kol man ja padovanos,tikiuosi greitai biggrin.gif
Atsakyti
Aciu MM&Daliux uz gerius, grozius wub.gif wub.gif
Ingridukui uz padalinima oro_buckis.gif

Viskas liuks, ypac batukai is Yoox wub.gif wub.gif wub.gif
Visi tiko ir labai patiko thumbup.gif
Vic Matie emiau 39 dydi ir jau zinojau, kad tiks biggrin.gif Tikrai su 40 peda dydis idealiai bigsmile.gif
http://cdn.yoox.biz/...7960mr_12_f.jpg
Ir jau tokie grazuoliai, siauruciai, patogus wub.gif

BB WASHED BRUNO BORDESE irgi labai wub.gif Idomi odyte, lengvi, kaip pukas, bus dazniausia nesiojami tikriausia wub.gif
http://cdn.yoox.biz/...2074gp_12_f.jpg
Dydis i mazesne puse, 40 dydzio batukai tokie maziukai, siauri atrodo, pirstas paciam gale

Marni grozis wub.gif Labai patogus, gerai ismodeliuoti, nors tikrai auksti doh.gif Atrodo thumbup.gif Tik reikia vyro krepsininko lotuliukas.gif
http://cdn.yoox.biz/...5129vo_12_f.jpg
Atsakyti
Kaip pavydziu kad siuntinukais dziaugiates blush2.gif
Atsakyti