Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 259

QUOTE(M.u.n.i. @ 2013 05 11, 13:41)
Ar dar renkat guess? Noreciau prisijungti  4u.gif

junkites drinks_cheers.gif
QUOTE(Malaya @ 2013 05 11, 13:52)
Ideeli nebeliko vyrų skilties? g.gif

turbut , kad nuo saleu priklauso ax.gif
Atsakyti
Ačiū už siuntinuką wub.gif
Atsakyti
Kokie tax'ai guess prekems? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2013 05 11, 14:48)
Ačiū už siuntinuką  wub.gif

aciu Jums 4u.gif

QUOTE(M.u.n.i. @ 2013 05 11, 15:23)
Kokie tax'ai guess prekems?  rolleyes.gif

5.5% , kaip ir visur ,kur juos taiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2013 05 11, 11:44)
Aciu MM uz NEREALIUS batukus  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nerealūs wub.gif Būtinai įdėkit realią foto kai gausit wub.gif

Aš ateinu dėkot MM ir Dal;iukui už negausų, bet smagų siuntinuką wub.gif
BleuLabs dvipusiai džinsiukai tiko, tik galėtų būt aukštesnis liemuo, nes aš nemėgėja kaip ant šiknos galo kelnės kabo biggrin.gif O šiaip vakar po 9m buvo klasės susitikimas, tai įšokus į juos nulėkiau, buvau išgirta, kad įdomios kelnės, jei dar būčiau po 12val nulėkus į WC persiverst kelnių, mergos būt iš koto iškritusios lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Melissa Melon tepukai pasakiški wub.gif Tiko 8 dydis 39pėdai idealiai, o jau kokios patogios, net keista, nes turėjus keletą tokių jelly tepukų, tai žiauriai nepatogios buvo....O šios visai kitas reikalas... thumbup.gif
Ir rekomenduotinas daiktas būtų Palmer's BB kremukas wub.gif Man labiau patiko nei turėtas Lancome, Nivea ir bandytas Dior blink.gif http://www.drugstore...12?catid=183551
Gula labai smagiai ir lengvai ant odos, taip lygiai iškart, pamaskuoja saikingai ir kas keisčiausia, matiškumą išlaikė iki pat vakaro, kai man toninis kremas ir dar su SPF tuoj pat nuriebina veidą.... bigsmile.gif Žodž kai tokia kaina - rekomenduoju drinks_cheers.gif

Ačiū mergytės už viską wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 05 11, 17:06)

Aš ateinu dėkot MM ir Dal;iukui už negausų, bet smagų siuntinuką  wub.gif

Aciu , Norikut , uz pirkinukus ir uz pagalba wub.gif
Jetau , man rugpjuti klases susitikimas , bet jau net baisu sakyt, kiek metu ..... unsure.gif

Labai nadeug truksta
YOOX shipukui 4u.gif
Jungiames drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mums po baigimo 14metu, bet esam viena mytą jau darę - po 5m baigimo kartą buvom susibėgę....
Smagu labai po ilgesnio laiko visus pamatyt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 05 11, 17:56)
Mums po baigimo 14metu, bet esam viena mytą jau darę - po 5m baigimo kartą buvom susibėgę....
Smagu labai po ilgesnio laiko visus pamatyt  wub.gif

musu jau trecias bus susitikimas ..dar , tiesa, musu mokykloj buvo tradicija pirmus kelis metus po baigimo susirinkti per mokyklos karnavala. duodavo klase smile.gif
tai va, reik kazkaip suspet iki rugpjucio isgrazet biggrin.gif
Papildyta:

laukiame
www.jcrew.com
-30% kodukas
user posted image

www.yoox.com

user posted image

www.coach.com
-25%
user posted image

www.saksfifthavenue.com
-10%
user posted image
www.lordandtaylor.com
www.jomashop.com
www.venus.com-10%
www.neimanmarcus.com
www.guess.com
www.vincecamuto.com-20%
www.sierratradingpost.com-30%
factory.jcrew.com-30%
www.ralphlauren.com
www.macys.com
www.aeropostale.com
www.freepeople.com
www.gap.com-30%
shop.nordstrom.com
bodum.com
www.fredericks.com
www.modnique.com
www.victoriassecret.com
www.6pm.com

vaikams
www.crazy8.com
www.gymboree.com

kosmetika ir kiti smile.gif
www.amway.com

user posted image

www.tanforless.com

user posted image

www.coastalscents.com

user posted image

www.paulaschoice.com

user posted image

www.fragrancenet.com-20%

user posted image

www.sephora.com

user posted image

Atsakyti
Aciukas uz Blue Lab, per dvi minutes paciupot doh.gif clap.gif thumbup.gif Ir paskutinius yahoo.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif gal esat pirkę victorios secret medvilninių kelnaičių? kaip kokybė? neišsiardo per siūles?
Atsakyti
Merginos, is kur perkat elektrinius dantu sepetelius? Maziui atsitiktinai pabandziau, nesipriesina valytis, reikia pirkti, kol noras valytis dantukus nedingo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 05 11, 17:06)
Nerealūs  wub.gif  Būtinai įdėkit realią foto kai gausit  wub.gif
Aš ateinu dėkot MM ir Dal;iukui už negausų, bet smagų siuntinuką  wub.gif
BleuLabs dvipusiai džinsiukai tiko, tik galėtų būt aukštesnis liemuo, nes aš nemėgėja kaip ant šiknos galo kelnės kabo  biggrin.gif O šiaip vakar po 9m buvo klasės susitikimas, tai įšokus į juos nulėkiau, buvau išgirta, kad įdomios kelnės, jei dar būčiau po 12val nulėkus į WC persiverst kelnių, mergos būt iš koto iškritusios  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
Melissa Melon tepukai pasakiški  wub.gif  Tiko 8 dydis 39pėdai idealiai, o jau kokios patogios, net keista, nes turėjus keletą tokių jelly tepukų, tai žiauriai nepatogios buvo....O šios visai kitas reikalas... thumbup.gif
Ir rekomenduotinas daiktas būtų Palmer's BB kremukas  wub.gif Man labiau patiko nei turėtas Lancome, Nivea ir bandytas Dior  blink.gif  http://www.drugstore...12?catid=183551
Gula labai smagiai ir lengvai ant odos, taip lygiai iškart, pamaskuoja saikingai ir kas keisčiausia, matiškumą išlaikė iki pat vakaro, kai man toninis kremas ir dar su SPF tuoj pat nuriebina veidą.... bigsmile.gif Žodž kai tokia kaina - rekomenduoju  drinks_cheers.gif

Ačiū mergytės už viską  wub.gif

o sakykite tas kremukas kaip lengva pudryte ar kaip? blush2.gif
jis nors kiek patamsna veiduka?jus pati sviesiaode esate?turiu beda kad plemukais issausejas veidukas idomu jis dreintu pakankamai?
Atsakyti