Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 259

QUOTE(multimam @ 2013 05 15, 20:46)
crazy8 dar speciau atsiust?

jau nupirko MM viska 4u.gif

Labai laukiam prisijungianciuju prie www.polo.com 10 % kodukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Noriu pasiulyti per merginas pirkta SOFIA by VIX maudoma, labai gaila, bet nepataikiau su dydziu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Dydis M ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GUOSTE: 15 gegužės 2013 - 20:35
Junkites prie www.macys.com drinks_cheers.gif
Atsakyti
help.gif mergaitės,gal nesupyksit už klausimą/prašymą 4u.gif - gal žinote kur gauti dimexido tirpalo/vaistų?mano vyresnėlei problemos su sąnariais,tai Klaipėdoje gydytoja rekomendavo dėti kompresus;tik va kur gauti to dimexido verysad.gif rašykit až,jei žinote,turite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 05 15, 21:30)
help.gif mergaitės,gal nesupyksit už klausimą/prašymą  4u.gif - gal žinote kur gauti dimexido tirpalo/vaistų?mano vyresnėlei problemos su sąnariais,tai Klaipėdoje gydytoja rekomendavo dėti kompresus;tik va kur gauti to dimexido  verysad.gif   rašykit až,jei žinote,turite  4u.gif

Tai cia ,kaip suprantu ,rusiskas vaistas g.gif Bandykit ieskot kokiam turguje ,kur pardvineja rusiskus vaistus.Bent jau Kaune tokia yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 15 gegužės 2013 - 21:36
QUOTE(edicike @ 2013 05 15, 22:33)
Tai cia ,kaip suprantu ,rusiskas vaistas g.gif Bandykit ieskot kokiam turguje ,kur pardvineja rusikus vaistus.Bent jau Kaune tokia yra smile.gif

Jei žinočiau pas ką gauti neklausčiau blush2.gif Aš nepažįstu kas pagelbėtų blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 15 gegužės 2013 - 21:36
QUOTE(rapoja @ 2013 05 15, 22:35)
Jei žinočiau pas ką gauti neklausčiau  blush2.gif Aš nepažįstu kas pagelbėtų  blush2.gif  4u.gif

Rapojuk, fb neatrasai, tai rasau cia biggrin.gif Dainavos turguj yra rusiska vaistine antram aukste prie mesos skyriaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 15 gegužės 2013 - 21:46
QUOTE(spygliz @ 2013 05 15, 23:46)
Rapojuk, fb neatrasai, tai rasau cia biggrin.gif Dainavos turguj yra rusiska vaistine antram aukste prie mesos skyriaus  4u.gif

Urmo miestelį 5sandeli taip pat prekiauja rusiskais vaistais!
Atsakyti
Bleulab dvipusiai 28 dydis atitinka (26-27)160lt.
user posted imageuser posted image

Bleulab dvipusiai 28 dydis (atitinka) 130lt.
user posted image
Atsakyti
[quote=spygliz,2013 05 15, 22:46]
Rapojuk, fb neatrasai, tai rasau cia biggrin.gif Dainavos turguj yra rusiska vaistine antram aukste prie mesos skyriaus 4u.gif
[quote=zaliass,2013 05 15, 22:50]
nesinaudoju,nemoku aš tam fb elgtis doh.gif blush2.gif biggrin.gif
ačiū,bandysiu kažko prašyti,kad atsiųstų ax.gif
kažin Kaune yra g.gif -turėčiau ko paprašyti tada unsure.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

As jau is darzelio sventes smile.gif

begu skaityti pastuko . dar pasiusiu dali skaiciuku ir like bus velai vakare 4u.gif

Labai laukiu
www.armaniexchange.com
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 05 16, 11:12)
labas rytas smile.gif
As jau is darzelio sventes smile.gif

begu skaityti pastuko . dar pasiusiu dali skaiciuku ir like bus velai vakare  4u.gif
[color=blue][b]

Labas rytas!
kokias sventes sventet? 4u.gif
kaip greitai VIX skaiciukai atejo! kaip gerai, kad spesiu iki atostogu lotuliukas.gif

kaip keista, kai nereikia anksti keltis i darba ax.gif
Atsakyti