Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 259

QUOTE(ingrida5 @ 2013 05 08, 10:37)
Spygliuk su gimimo diena. wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Tikrai kad perimi mano maratona. smile.gif))

4u.gif 4u.gif Ačiū Ingridžiuk thumbup.gif drinks_cheers.gif bis.gif aciuks.gif birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 08 gegužės 2013 - 09:40
MM jau koks simpatiskas katulis wub.gif thumbup.gif
Tik jau plauku turbut pilni namai nuo tokio kailio doh.gif biggrin.gif

Spygliuk, su gimtadieniu, tikrai sauni diena svesti bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif happybday.gif birthday.gif 000552.gif

Kaip faina, jau Ingridos pakvietima gavau, reiks lekt Blue Lab pasiimti thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 05 08, 10:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif taip ir reikia Lietuvos Rytui biggrin.gif visumoj nors ir 7 metus pragyvenau Vilniuje, niekada nesirgau uz Lietuvos Ryta  biggrin.gif

as tai niekada Zalgirio neisduosiu lotuliukas.gif nors gyvenu "pas portugalus", bet kaunisko kraujo neperpilsi (cia tetis taip apie mane). 4u.gif
kartais tai mane uzknisa tas jo toks kaunietiskas patriotizmas, nes pakankamai taiki esu, bet kai kalba eina apie krepsini, tai cia kompromisu nera lotuliukas.gif

MM, globotine jusu fainuolyte wub.gif kaip gaila, kai tokie mieli gyvuneliai turi ieskot nauju namuciu...
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2013 05 08, 10:44)
MM jau koks simpatiskas katulis wub.gif  thumbup.gif
Tik jau plauku turbut pilni namai nuo tokio kailio doh.gif  biggrin.gif

Kaip faina, jau Ingridos pakvietima gavau, reiks lekt Blue Lab pasiimti thumbup.gif

na, kad labai sertusi -tai ne. yra puku ,visi seriasi.. maniskio trumpi plaukuciai - tai taip nesimato ,bet seriasi ir jis geruliskai smile.gif

jau, zinokit, ir kitos dezutes neuzkalnu! bigsmile.gif

QUOTE(limete @ 2013 05 08, 10:45)
MM, globotine jusu fainuolyte  wub.gif  kaip gaila, kai tokie mieli gyvuneliai turi ieskot nauju namuciu...

bet jau viskas, sakau , reikia man antro katino BUTINAI!

mergytes,
jungiames prie 6pm , hautelook
ir Modnique 4u.gif gal dar kas neuzsipirkot gyvaciu nuodu groziui ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeistroMargarita: 08 gegužės 2013 - 09:51
Spygliuk, su gimtadieniu, tikrai sauni diena svesti bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  happybday.gif  birthday.gif  000552.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Aciuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

QUOTE(limete @ 2013 05 08, 10:45)
as tai niekada Zalgirio neisduosiu  lotuliukas.gif  nors gyvenu "pas portugalus", bet kaunisko kraujo neperpilsi (cia tetis taip apie mane).  4u.gif
kartais tai mane uzknisa tas jo toks kaunietiskas patriotizmas, nes pakankamai taiki esu, bet kai kalba eina apie krepsini, tai cia kompromisu nera  lotuliukas.gif 

MM, globotine jusu fainuolyte  wub.gif  kaip gaila, kai tokie mieli gyvuneliai turi ieskot nauju namuciu...

jau ir as niekada lotuliukas.gif biggrin.gif biggrin.gif o as sakiau kad niekada Kaune negyvensiu lotuliukas.gif dabar neiskrapstytu niekas manes is cia lotuliukas.gif
p.s. as tai isvis Zalgirine, keliames i Perkuno aleja gyvent, prie senosios gerosios Kauno sporto hales lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 05 08, 10:50)

bet jau viskas, sakau , reikia man antro katino BUTINAI!

as irgi noriu katinuko ir dar sunio smile.gif atradau savo svajoniu katina - britu trumpaplaukis, o sunio, tai foksterjero wub.gif bet suniuka bute gaila butu laikyti - reikia jam laisves ir erdves ax.gif o del katino dabar vyra apdirbineju lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2013 05 08, 10:52)
4u.gif  4u.gif  4u.gif Aciuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jau ir as niekada  lotuliukas.gif biggrin.gif biggrin.gif o as sakiau kad niekada Kaune negyvensiu  lotuliukas.gif dabar neiskrapstytu niekas manes is cia  lotuliukas.gif
p.s. as tai isvis Zalgirine, keliames i Perkuno aleja gyvent, prie senosios gerosios Kauno sporto hales  lotuliukas.gif

o i kokia grazia vieta kraustotes wub.gif

Atsakyti
QUOTE(limete @ 2013 05 08, 10:59)
as irgi noriu katinuko ir dar sunio smile.gif atradau savo svajoniu katina - britu trumpaplaukis, o sunio, tai foksterjero  wub.gif  bet suniuka bute gaila butu laikyti - reikia jam laisves ir erdves  ax.gif  o del katino dabar vyra apdirbineju  lotuliukas.gif
Papildyta:
o i kokia grazia vieta kraustotes  wub.gif

aga, pati netikiu biggrin.gif kaip is dangaus cia mums lotuliukas.gif
o musu suniukas labai gerai bute jaucias bigsmile.gif prisilaksto lauke , kad namie tik miega biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 08 gegužės 2013 - 10:14
QUOTE(spygliz @ 2013 05 08, 11:09)
aga, pati netikiu biggrin.gif kaip is dangaus cia mums  lotuliukas.gif

o jau persikraustet ar dar tik isigijot? blush2.gif

MM, nusiunciau maziuka hautlook ax.gif
Atsakyti

oi laukiu laukiu. biggrin.gif Gaila nevaziuoju iki namuko, atvesciau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2013 05 08, 11:14)
o jau persikraustet ar dar tik isigijot?  blush2.gif

MM, nusiunciau maziuka hautlook  ax.gif

jau nuo liepos 1 gyvensim wub.gif dabar viskas procese lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū už siuntinuką!!!! Kaip laiku čia viskas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jūs nuostabios!!!!
Ačiū MM, Daliukui už nupirkimą, Igridžiukui už padalinimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
VIX nerealus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif kaip kelionej man bus ciki wub.gif wub.gif wub.gif Bleulab gerai kad 26 emiau, dydis idealiai. Jau čia tai loterija visiska su jais g.gif o bliuskytes neziuriu , nes turiu draugei perduot, ten jos dovana man lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Lastcall geros kainos thumbup.gif
http://www.lastcall....p;cmCat=product
http://www.lastcall....p;cmCat=product idomus dzinsiukai bigsmile.gif
Atsakyti