QUOTE(Savannaa @ 2013 07 07, 08:59)
o kas yra isilavines zmogus ?
aukstojo isssilavinimo turetojas ? tai as ji turiu, bet ar issilavinusiu ar neissilavinusiu mane skaitys ar dar ten kazkokiu...man nei silta nei salta. pas mene kitos vertybes.
labai populiaru nutylet, nedasakyt. Sakau ka galvoju. man tai labai patogu-greit atsisijoja zmones, kurie yra salia...lieka tik bendraminciai.
issilavinimas-tuscia vieta. sakiau ir sakysiu-zmogus turi turet intuicija ir intelekta plius visdini pasauli. tada jis issikapanos is bet kurios situacijos.
svarbu, kad viduj butu gera, o man visad gera
Papildyta:
nuosirdziai linkiu Tau gausios seimos su musulmonu ar afrikieciu
bet tikrai, nuosirdziai. beje vaikai gaunas grazus tokiose seimose.
ir visiem kitiem linkiu deros dienos
einu i baseina ir gerai, kad ten turku nedaug
aukstojo isssilavinimo turetojas ? tai as ji turiu, bet ar issilavinusiu ar neissilavinusiu mane skaitys ar dar ten kazkokiu...man nei silta nei salta. pas mene kitos vertybes.
labai populiaru nutylet, nedasakyt. Sakau ka galvoju. man tai labai patogu-greit atsisijoja zmones, kurie yra salia...lieka tik bendraminciai.
issilavinimas-tuscia vieta. sakiau ir sakysiu-zmogus turi turet intuicija ir intelekta plius visdini pasauli. tada jis issikapanos is bet kurios situacijos.
svarbu, kad viduj butu gera, o man visad gera

Papildyta:
nuosirdziai linkiu Tau gausios seimos su musulmonu ar afrikieciu

ir visiem kitiem linkiu deros dienos

einu i baseina ir gerai, kad ten turku nedaug

Kritikuoja arba prieštarauja dažniausiai tie,kurie pavydi sunkiausiai "gaunamo" dalyko-proto