QUOTE(magistrante @ 2013 08 26, 13:05)
Kalbejau ka tik su broliu, tai sake, kad per mokejimai.lt pervedimai pigiausi
O tai dar reikia tuos IBAN ir BIC susizinot
O tai dar reikia tuos IBAN ir BIC susizinot
Swiftai - Swedas - HABALT22
SEB - CBVI LT 2X
DNB - AGBLLT2X
Nordea - NDEALT2X
o ibanas yra sąskaitos numeris su LT raidėmis
QUOTE(moocho @ 2013 08 26, 13:11)
Gali but,kaip sakiau,neissiaiskinau dar..
o kaip yra,jei man reikia litais 350 litu pervest,tai mazdaug pasiskaiciuot kokia suma eurais iseina,tokia ir vest?
QUOTE(magistrante @ 2013 08 26, 13:24)
Gali but,kaip sakiau,neissiaiskinau dar..
o kaip yra,jei man reikia litais 350 litu pervest,tai mazdaug pasiskaiciuot kokia suma eurais iseina,tokia ir vest?
Konvertuok pagal to banko kursą, į kurį pervedinėsi.
QUOTE(moocho @ 2013 08 26, 12:28)
nei ing diba, nei dkb nereikalauja minimalas pinigu inaso ar algos per menesi
tai buvo mano viena priezasciu renkantis toki banka 
nu net paziurejau, tikrai nebera, bet anksciau tikrai buvo ir vienas pazistamas negalejo ten saskaitos atsidaryti, nes limitas buvo. As aisku atsidarinejau ten ta saskaita garantuotai jau pries 5-6 metus kokius. Tada tai buvo limitas minimum 1000 euru.
Mergaitės, turiu maišą berniukiškų rūbų, pagrinde 110 ūgiui, gal reikia kuriai?
Teks į Humanos konteinerį nešti...
QUOTE(In hell @ 2013 08 26, 14:46)
Parasykit tai i vokietaiciu tema, gal ten kam nors prireiks
QUOTE(In hell @ 2013 08 26, 15:46)
as i AWO nesu. maciau, kaip is tu konteineriu bulgarai traukia...
QUOTE(antbangos @ 2013 08 23, 14:56)
Sveika,
mes jau 7-ą mėnesi su vaikų pinigais žaidžiame..
Tai paskutinį kartą tiek nunešiau iš Lt popierių, kad nepatenkinta prisikopino, nebežinau ko dar gali trūkti..bet jie prisigalvoja daug nereikšmingų pažymų, kurios logiškai su vaikų pinigais neturi nieko bendra..
Teisingai kažkuri mama pacitavo, kad pritingi jie patys..Geriau mus pasiuntinėti, kam jiems judintis
Lengvo pinigeliu tvarkymosi kelio
mes jau 7-ą mėnesi su vaikų pinigais žaidžiame..
Teisingai kažkuri mama pacitavo, kad pritingi jie patys..Geriau mus pasiuntinėti, kam jiems judintis
Lengvo pinigeliu tvarkymosi kelio
Sveikos,
mes ir "žaidėme"9 mėn.
QUOTE(Kaimo dama @ 2013 08 27, 11:10)
Sveikos,
mes ir "žaidėme"9 mėn.
mums labai pagelbėjo geras pažystamas, čia jis 30m.jau gyvena, tai žino kaip reikia tuos valdininkėlius pajudinti
nuėjo jis su mumis, kai jie pradėjo žaist tą žaidimą, kad jau pristatyto dokumento tipo jiems trūksta vėl. Tai paprašė jis ir viršininkės tel.nr. ir pasakė, kad paskambins po savaitės ir jos pačios paklaus kaip sekasi tuos mūsų reikalus dėl vaikų pinigų tvarkyti ir ką manai, po savaitės gavom sprendimą, kad viskas paskaičiuota ir sutvarkyta
jie ir temps toliau, kol jūs nuolankiai vykdysit jų nurodymus, jei jau pristatėte visus dokumentus, tai ir ieškokite pagalbos, kas galėtų padėti juos pakrutinti.
mes ir "žaidėme"9 mėn.
Pas mane identiška situacija, prašo to, kas jau buvo pristatyta....
QUOTE(In hell @ 2013 08 27, 14:59)
Pas mane identiška situacija, prašo to, kas jau buvo pristatyta....
O Jums sumokėjo už tuos 9 mėn., ar nuo to mėn kai dokus priėmė ir patvirtino?
sumoka visiem, skaitykite, kad tai toks taupymo budas
mano pazystamai uz 2 ar 3 metus sumokejo...ja Jugentamt lyg ar Familienkasse paragino, nes ji net nezinojo kad vaiko pinigai priklauso...
QUOTE(Savannaa @ 2013 08 28, 18:03)
sumoka visiem, skaitykite, kad tai toks taupymo budas
juk pozytyvaus viskame galima izvelgt
mano pazystamai uz 2 ar 3 metus sumokejo...ja Jugentamt lyg ar Familienkasse paragino, nes ji net nezinojo kad vaiko pinigai priklauso...
Ačiū