Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba II

QUOTE(pumpica @ 2013 05 10, 07:46)
ramiakas, man 36  cool.gif taip ir itariau, kad cia jaunutes gana susirinke, nes vaiku neturit  biggrin.gif kas man labai aktualu - vaiko mityba. O va ner su kuo pakalbet  biggrin.gif

aš per viduriuką - 31 metas, 2 vaikai. su mityba bėdos - gyvos makaronais, pieniškom košėm, blynais ir barčiais doh.gif mėsą valgo tik darželyje arba mcdonaldo kepsnelius blush2.gif
Atsakyti
lamba diena,

stai mano vakariene vakarykstė... MMMMM..kaip skanu buvo..jau vien tik kol šonininė kepė, pora gabaliukų nugvelbiau iš keptuvės.. ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutee: 10 gegužės 2013 - 10:00
Akutee, šaunuolė, šoninės nesugadinai, matosi- tik gerai pašildyta .
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2013 05 10, 09:53)
aš per viduriuką - 31 metas, 2 vaikai. su mityba bėdos - gyvos makaronais, pieniškom košėm, blynais ir barčiais  doh.gif  mėsą valgo tik darželyje arba mcdonaldo kepsnelius  blush2.gif

o su darzovem kaip? maniskis mazius jokiu darzoviu JOKIAM pavidale schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 05 10, 10:05)
o su darzovem kaip? maniskis mazius jokiu darzoviu JOKIAM pavidale  schmoll.gif  doh.gif

agurkus su grietine, papriką, bulves g.gif
Atsakyti
Laba diena biggrin.gif
QUOTE(pumpica @ 2013 05 10, 07:46)
ramiakas, man 36  cool.gif taip ir itariau, kad cia jaunutes gana susirinke, nes vaiku neturit  biggrin.gif kas man labai aktualu - vaiko mityba. O va ner su kuo pakalbet  biggrin.gif

na aš jauna, bet jau du vaikiukus turiu 6 ir 2 metukų. Su mažiukų problemų nėra, ką duodi tą valgo biggrin.gif Ir košytes troškinatas daržovines ir mėsytę. Va saldainių labai nori,bet nebegauna, praeis poreikis gal kažkada smile.gif
o su dičke tai sunku ji blyninė,bet jau ir ji klausia, kas sveika,ką tetukui galima valgyt ir ji iš to renkasi. Su laiku įprasim visi.

Atsakyti
QUOTE(*Dorotėja* @ 2013 05 10, 10:10)
Laba diena biggrin.gif

na aš jauna, bet jau du vaikiukus turiu 6 ir 2 metukų. Su mažiukų problemų nėra, ką duodi tą valgo biggrin.gif Ir košytes troškinatas daržovines ir mėsytę. Va saldainių labai nori,bet nebegauna, praeis poreikis gal kažkada smile.gif
o su dičke tai sunku ji blyninė,bet jau ir ji klausia, kas sveika,ką tetukui galima valgyt ir ji iš to renkasi. Su laiku įprasim visi.

pasiseke su vaikais mirksiukas.gif o jei blynine, tai silverio blynai labai tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 05 10, 10:13)
pasiseke su vaikais  mirksiukas.gif o jei blynine, tai silverio blynai labai tiks  smile.gif

tikrai negaliu skųstis smile.gif nerealius turiu tikrai smile.gif o blynai jau išbandyti thumbup.gif skonis,bet kažkodėl man tižo g.gif gal ką ne taip dariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 05 10, 11:00)
stai mano vakariene vakarykstė... MMMMM..kaip skanu buvo..jau vien tik kol šonininė kepė, pora gabaliukų nugvelbiau iš keptuvės.. ax.gif

net seilė nutįso pamačius šoninę biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū Voresta, vakar uzmaciau prie sviestų pokeli- kiaulės taukai, kazi verta pirkt? ax.gif

Oj kiek cia bendraamziu, man nesenai sukakojo jubaliejus.. hihihi.gif leliu irgi turiu.. o beda ta pas mus, kad mes bulkiniai- miltiniai..mesiniai lotuliukas.gif
ir as irgi su pks, nenormaliu ir ziauriu ciklu, dideliuuu svoriu (Voresta man vengti sriubu, nors sultinukas lengvas, tik is vistos, ir kepintos darzoves?), padidejusia skydliauke, ir t.t.t.

Tai jei patiekdavau, jei nera laiko ir ant greicio, tai makaronai su darzovem, desrike, suriu..uzpilu.. greita ir skanu. BET db zn kad blogai.. Neliko nei koldunu, nei paploteliu keptu (miltiniu), su idaru, nei naminiu picukiu..o taip viskas skanu ir greitai..

Dar buna situaciju, kad paimma anksciau vaikus, ar ku rskubu nulekt, ar susivelinam, na zinot su mazais vaikais kaip bvuna...nespeja pavalgyt, tai sisimesdavau duoniuku, baronkyciu, bananu.. sumustinuku keptu su idaru..nei issimozoja, ir uzkande nezyzyia..

DAbar labai kebli situacija, gerai vakar ne ilgai uztrukome, issisukome su bananais..o kaip kitais atvejais? g.gif juk ne visada viska apgalvoji ar buni pasiruoses..

As vakar vakariene lapnojau net ausys lapsejo.. lotuliukas.gif Bet PO TO, idomi reakcija buvo, draugavau su wc...variau grynai vandeniu...laksciau gal 4 sykius.. blink.gif Šeprašom...bet paaiškint kitaip nemoku..tai cia kazi riebalas taip suveike?
Ar mineralinis vanduo Vytautas? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 05 10, 11:00)

Dar buna situaciju, kad paimma anksciau vaikus, ar ku rskubu nulekt, ar susivelinam, na zinot su mazais vaikais kaip bvuna...nespeja pavalgyt, tai sisimesdavau duoniuku, baronkyciu, bananu.. sumustinuku keptu su idaru..nei issimozoja, ir uzkande nezyzyia..

jeckau, mano vaikai tai tik laimingi turbut butu, jei as jiem valgyt neduociau lotuliukas.gif nu kartais atrodo galetu savaitem badaut doh.gif del uzkandziu, tai mano vaikam tik sureliai i trasa galetu eiti istisai..(zinau zinau -OMG blogiu blogis tie sureliai doh.gif ) siaip daugiau jokiu slamsto nepraso ir negauna...
Atsakyti
Oj sūreliai ir as juos pamirsau, irgi riboju, bet gi buna, mociutes, sese... irnesakyk.gif
Atsakyti