Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rudaplauke @ 2013 05 09, 05:19)
www.paulaschoice.com[/b]- truksta keliu $ iki nemokamo siuntimo  rolleyes.gif

parekomenduokit koki prausikli veidui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2013 05 09, 07:29)
Loren, gal ir jus siandiena naujas dezutes jau gausit?
Papildyta:
harrods daznai ismeta 6 numeriuka pigiau. Siuntemes is Uk per tarpininke tai gavosi ~112 lt  thumbup.gif Pigiau jau niekur nesu macius.

bigsmile.gif thumbup.gif tik man 8 numeriuko reik-reiks pasižiūrėt mirksiukas.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2013 05 09, 07:29)
harrods daznai ismeta 6 numeriuka pigiau. Siuntemes is Uk per tarpininke tai gavosi ~112 lt  thumbup.gif Pigiau jau niekur nesu macius.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Gal kas noretu jungtis su aeropostale ax.gif yra papildoma 25 proc. nuolaidele smile.gif uzsimaniau tokiu dzinsiuku http://www.aeroposta...mp;clickid=cart gal kas turit, idomu kokie butu atsiliepimai
Atsakyti
Is Paulos gal koki kremuka vasarai galit rekomenduot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 05 09, 00:18)
Atlėkiu ir aš padėkot mergaičiukėms  aciuks.gif  oro_buckis.gif ir kone tradiciškai atraportuot 

aciu, Ditele, visada smagu skaityti jusu atsiliepimus 4u.gif thumbup.gif

QUOTE(driu @ 2013 05 09, 00:31)
parekomenduokit koki prausikli veidui  4u.gif

man sitas ir sitas patinka, daznai juos ir kitoms pirkejoms perkam, tas antras toks skystokas, tai man jis kazkaip labai greitai susinaudoja, o pirmo ilgai uztenka rolleyes.gif

dar labai laukiam arbatyciu is www.harney.com uzsakymu - 10% nuolaida
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2013 05 09, 07:56)
man sitas ir sitas patinka, daznai juos ir kitoms pirkejoms perkam, tas antras toks skystokas, tai man jis kazkaip labai greitai susinaudoja, o pirmo ilgai uztenka  rolleyes.gif

O tas antras nesausina odos?
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2013 05 09, 09:01)
O tas antras nesausina odos?

Antrasis tinka visiems odos tipams, o pirmasis daugiau riebiai-normaliai 4u.gif
Atsakyti
Man is Paulos sitas prausiklis patinka http://www.paulascho...ating-Cleanser/
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 05 09, 08:08)
Antrasis tinka visiems odos tipams, o pirmasis daugiau riebiai-normaliai  4u.gif

Aciu,issiunciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2013 05 09, 09:29)
Loren, gal ir jus siandiena naujas dezutes jau gausit?
Papildyta:

Gaus ir Kaunas naujas dezutes siandien - tik skirtingai, nei visuomet, vakarop zadejo atvezti ax.gif 4u.gif bigsmile.gif

QUOTE(*FemmeFatale* @ 2013 05 09, 09:52)
Labas rytas 4u.gif

Gal kas noretu jungtis su aeropostale  ax.gif  yra papildoma 25 proc. nuolaidele  smile.gif uzsimaniau tokiu dzinsiuku http://www.aeroposta...mp;clickid=cart gal kas turit, idomu kokie butu atsiliepimai

Prisijungiau, sunui maikiu vasarai papigiai reik biggrin.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
O Paulas Choice yra kokia papildoma nuolaidele gal? blush2.gif

Mergaites, ieskau vasarai salikelio kokio grazaus, ryskaus ir didelio? Gal pasiulysit kur galeciau pasidairyt blush2.gif blush2.gif
Atsakyti