Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Ditele @ 2013 05 11, 09:47)
Tikrai nėra plačios ir labai fainos tos basulės-maniškis jau trečias sezonas tokias tik vis kitų spalvų avi mirksiukas.gif O kas svarbiausia,kaip berniukui (asmeniškai maniškis, tai varo būtinai į visas dulkes ir purvus doh.gif ), tai labai lengvai eina prižiūrėt-išplovei muiluotu vandenuku su šepetuku ir vėl kaip naujos smile.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Man ir patinka jos.Buvau paemus mandresnes pilnai odines,plovem,dziovinom,kol oda aptrauktas vidpadis vaizda visiskai prarado..

Zakiene,man atrodo as maziui toki dydi paemus,bet mokykleleje palikus ,pirmadieni nebent paziureciau.Siaip pirmas kai pirkau,pagal lentele ziurejau Timberlandu puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2013 05 11, 10:28)
Tikiuosi Lina netraktuos kaip reklamos mano žinutės

tai kad cia ir yra reklama hihihi.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2013 05 11, 08:53)
e
Ditele, o kaip dėl dydžio, mano berniuko pėdutė 18,5, siunčiau 13,5, bet kai paskaičiau, kad mažintos jos, tai nebežinau, atšaukiau užsakymą...galvojau ecco paieškosiu, bet ir jų nieko gero nėra..

Aš,kiek pirkau, tai orientavaus pagal Timberland dydžių lentelę JP dydžius cm-tie cm reiškia, kokiai pėdutei tinkami batukai. Manau, kad turėtų tikti Taviškiui 13,5 dydis, nes maniškis su pėda apie 20 cm turi dabar US2 dydį, pernai su pėda apie 19-19,5 cm avėjo US1 dydį, o va užpernai nepamenu,ar 13 ar 13,5 turėjo mirksiukas.gif Tiesa,maniškių modeliukas kiek kitos, bet tik dizaino prasme, todėl, manau, kad dydžiui esmės neturi mirksiukas.gif Maniškių Sand Stomper 2-Strap Sandal smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jottauute @ 2013 05 11, 09:47)
drinks_cheers.gif Man ir patinka jos.Buvau paemus mandresnes pilnai odines,plovem,dziovinom,kol oda aptrauktas vidpadis vaizda visiskai prarado..
Zakiene,man atrodo as maziui toki dydi paemus,bet mokykleleje palikus ,pirmadieni nebent paziureciau.Siaip pirmas kai pirkau,pagal lentele ziurejau Timberlandu puslapyje.

biggrin.gif tai aš pamenu, kad mudvi su Tavimi ir diskutavom prieš trejus metus dėl dydžio ir jas ištikimai imam jau kelintai vasarai biggrin.gif drinks_cheers.gif aš ir iš pradžių apie odines mąsčiau, bet nieko nėr geriau vaikui, kai gali plauti - išplauni ir tinka jos ir išeit kur mietelin, o kai reik kažkur rimčiau pasipuošt-aunu mokasininukus ar snikeriukus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 05 11, 09:47)

4u.gif

QUOTE(Ditele @ 2013 05 11, 10:00)
Aš,kiek pirkau, tai orientavaus pagal Timberland dydžių lentelę JP dydžius cm-tie cm reiškia, kokiai pėdutei tinkami batukai. Manau, kad turėtų tikti Taviškiui 13,5 dydis, nes maniškis su pėda apie 20 cm turi dabar US2 dydį, pernai su pėda apie 19-19,5 cm avėjo US1 dydį, o va užpernai nepamenu,ar 13 ar 13,5 turėjo mirksiukas.gif Tiesa,maniškių modeliukas kiek kitos, bet tik dizaino prasme, todėl, manau, kad dydžiui esmės neturi mirksiukas.gif Maniškių Sand Stomper 2-Strap Sandal smile.gif

4u.gif
Atsakyti
Jcrew truksta iki free shipo, prisijunkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2013 05 10, 21:01)
Aciu mergaites, maziukei jau lyg geriau, isleido mus is ligonines unsure.gif

O vargeli... unsure.gif kas buvo verysad.gif ?
Atsakyti
Aciu mergaites uz siuntinuka 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už žaibiškai atėjusį siuntinuką 4u.gif 4u.gif
net nesitikėjau taip greitai gauti biggrin.gif
ir Loren ačiū už dalinimą 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz siuntinuka 4u.gif
Pasiulysiu, kas netiko ax.gif
Taip lauke mazoji balerinu, kad turetu tokias, kaip seses, bet su dydziu prasoviau unsure.gif Tokios tik, tik, ant ribos, bandysiu imt didesnes.
Landsend, spalva melyna, 10dydis, vidpadis 17cm. Odines, labai dailiai ant kojytes atrodo wub.gif Kaina 70lt
http://www.landsend....~222856_-1.html
Atsakyti
pirkčiau 27 dydžio, labai laukčiau AŽ 4u.gif
user posted image

Atsakyti
Ačiū, mergaitės už siuntinuką 4u.gif Taip lauktas Jcrew papuošalas tobulas wub.gif

Loren jums daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 05 11, 12:55)
Ačiū, mergaitės už siuntinuką 4u.gif Taip lauktas Jcrew papuošalas tobulas wub.gif

Loren jums daug 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Koksai??? bigsmile.gif
Atsakyti