Įkraunama...
Įkraunama...

Nevalgome po 18 val.

smile.gif+2013 06 19, 00:37-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2013 06 19, 00:37)
Gaily tu dziusna biggrin.gif kojos is pazastu isdygusios biggrin.gif

As irgi isikroviau foto viena is darbo baliaus biggrin.gif

Aciu biggrin.gif graziai atrodai, gali nesikudinti biggrin.gif cool.gif

Svoris vakar ir siandien svyruoja beveik 1 kg unsure.gif biggrin.gif idomiai
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 06 19, 09:29)
Aciu  biggrin.gif  graziai atrodai, gali nesikudinti  biggrin.gif  cool.gif

Svoris vakar ir siandien svyruoja beveik 1 kg  unsure.gif  biggrin.gif idomiai

Laba ryta smile.gif

na ten buvau kazkur 67,5 o dbr pms ir turiu pliuso to prakeikto, jei per vestuves 67 sversiu busiu patenkinta, bet kazko sunku man siom dienom, kad ir nevalgau vistiek nekrenta o tik pucias pilvas ir krutine sad.gif geriu visus vaistus ka tik turiu nuo pms nks nepadeda, o vkr meniu buvo toks:

du sumustinukai nedideli, kava
indelis makaronu, ridiku cipsai dietiniai 25gr, dietine kola
vienas vistienos kotletukas, du vistienos gabaliukai, pomidoras, kava

Tikrai nevirsijau kaloriju, vistiek stora esu sad.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios,mano svoris ir svyruoja,kazkokia issiputus jauciuosi,plius spuogai puola, bet pms dar ankstoka sakyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(***Saulyte*** @ 2013 06 20, 00:02)
Sveikos mielosios,mano svoris ir svyruoja,kazkokia issiputus jauciuosi,plius spuogai puola, bet pms dar ankstoka sakyciau g.gif

antra jaunyste biggrin.gif

meniu:

kiausinis, sumustinis, kava
bananas, du vietienos kotletai su ryziais
vistienos krutinele, duoniuku koks 50 gramu, kava, pomidoras

est noriu kaip vilkas jau doh.gif
Atsakyti
Laba ryta,

O pagaliau man svoris truputi pajudejo zemyn smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
O mano svoris kaip ikaltas stovi jau dvi sav. ir negaliu pajudinti, bet ir grieztai saves neriboju, buna kad ir vakare kazko uzkandu, nes vakarienes neina laiku pavalgyti per visokius darbus. Ryt isvaziuoju i vestuves, tai net nezinau kaip su pridavimu, galiu nebent siandienos svori priduoti.
Atsakyti
Tai gali ir snd. Kita savaite irgi prisiduokit smile.gif bsndysiu or as save kontroliyot pries veselr :
Atsakyti
Sveikutės nebeturiu laiko visai ne perseniausia ir darbo grįžau einu savo gėlynus namuose pasilieti ir po dušu ir į lovą... Turiu pliuso nei daug nei mažai apie 1 kg, bet jaučiuosi šiek tiek patinusi, matyt vandenukas užsilaiko, be to ir padrikas valgymas pas mane visiškai, net pačiai baisu, per tuos darbus, nepasižiūriu ką valgau prikišu ir nesu soti ir vėl kišu verysad.gif
Atsakyti
Meniu:

kiausinis, sumustinis, kava, bananas
vistienos krutinele su pom padazu, pomidoras, dietine kola, pusti ryziai
sumustiakas didelis, vel kola, sokoladukas tongue.gif

valgyyyyyyt noriuuuuuuuuuuu
Atsakyti
Laba diena, ko cia taip tylu ramu? As galvojau reiks skaityti cia visa vakara.
Mano siandienos meniu:

Kava+varskyte su braskem
Plovas+marinuotas agurkelis
Kava+bananas
Ryziai su saldziarugste (ale kinietiska) vistiena

Zodziu ryskus apsiryjimas tesiasi, bet gerai, kad svoris nedideja. Stovi kaip ikaltas doh.gif
Atsakyti
Sveikos, cia taip tylu, nieks nebebendrauja, neveltui vasara. Man svoris pradejo nebekrist, vel lipu aukstyn, ale pati kalta - labai daznai nusidedu doh.gif
Atsakyti
sveikutės, ar naujokes priimat? blush2.gif kažkada buvau prisijungus, ale paskui išlėkėm atostogų į LT, tai ir dingo visos motyvacijos... deja, tenka vėl griebtis kažko, nes svoris pradėjo augt doh.gif

o čia visoms motyvacijai pakelt biggrin.gif pagal ritmą ir pasijudinti galima thumbup.gif

https://www.youtube....aRb4rAq0I#at=13
Atsakyti