Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

labas visoms truksta iki free shipping 9$ papuoskim vasarai vaikus ispudingais kedukais 30% nuolaida http://www.rei.com/p...port-shoes-kids thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 05 13, 16:04)
as pirkt jos nenoriu,o pas jus temutej pamaciau foto ir galvoju kuri turi gal parasys ismatavimus, as tokia pat per jus jau nusipirkau,tik negavau dar:) ir vis del dydzio dvejojau,iki siol neramu ar nebus didele.

kartoju antra kart biggrin.gif biggrin.gif

per krutine 51 cm.

dydis S.

O kokio dydzio Jus laukiat?/ bigsmile.gif bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
smile.gif wetriuke s laukia
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 05 13, 11:39)
user posted image

ir gal kas torite? kaip ji realybeje?

Paprasiau pardavejos, kad atsiustu real foto, nesiunte  g.gif  g.gif  biggrin.gif

As turiu lygiai tokia. Nepatarciau gal aukstaugei pirkti, nes tas dirzas aukstai gaunasi. Nors, nuotraukoj ant manekenes irgi aukstai. Kai gavau, labai nusiminiau, bet nesioju, nes taip tai ji labai gerai atrodo. Itikinau save, kad cia toks modelis ir psio cool.gif Mano ugis apie 182 cm
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 05 13, 21:25)
kartoju antra kart  biggrin.gif  biggrin.gif

per krutine 51 cm.

dydis S.

O kokio dydzio Jus laukiat?/  bigsmile.gif  bigsmile.gif  ax.gif

Aciu, kazkaip nerealu,kad tiek... as laukiu tokios kaip zalia buvo ideta,tai tamsiai melynos, kiek skaiciau rase 34A krutinei tinkama, o dabar rasot 51cm, tai labai daug...
Papildyta:
QUOTE(Jinafire @ 2013 05 13, 21:33)
As turiu lygiai tokia. Nepatarciau gal aukstaugei pirkti, nes tas dirzas aukstai gaunasi. Nors, nuotraukoj ant manekenes irgi aukstai. Kai gavau, labai nusiminiau, bet nesioju, nes taip tai ji labai gerai atrodo. Itikinau save, kad cia toks modelis ir psio  cool.gif  Mano ugis apie 182 cm

Mano ugis 168cm, manau jos ilgis man bus pats tas:) tik del krutines 34a mano galvoju ar nekabos...
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 05 13, 21:34)

Mano ugis 168cm, manau jos ilgis man bus pats tas:) tik del krutines 34a mano galvoju ar nekabos...

Na, modeliukas toks platejantis. Tiesiog dydi tada mazesni imt reikia ir viskas bus ok rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 05 13, 21:36)
Na, modeliukas toks platejantis. Tiesiog dydi tada mazesni imt reikia ir viskas bus ok  rolleyes.gif

as nusipirkau s dydi,nes del xs dvejojau ar nebus trumpos rankoves ir pati trumpa.
Atsakyti
http://www.yoox.com/us/ -10% viskam labai reik kompanijos iki free shipuko
Atsakyti
Ingute, ar puritan renkate? ax.gif
Atsakyti
taip turiu uzsakymuku
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 05 13, 17:34)
Aciu, kazkaip nerealu,kad tiek... as laukiu tokios kaip zalia buvo ideta,tai tamsiai melynos, kiek skaiciau rase 34A krutinei tinkama, o dabar rasot 51cm, tai labai daug...
Papildyta:

Tsi nea as rasau, o taip mergaite parase kuri turi striukyte. Beje kalba eina ne apie zalia striukyte. O apie ruda trumpute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 05 13, 21:54)
Tsi nea as rasau, o taip mergaite parase kuri turi striukyte. Beje kalba eina ne apie zalia striukyte. O apie ruda trumpute  mirksiukas.gif

tada gali buti,nes as laukiu tokios melynos,.kaip buvo zalia ideta smile.gif
Atsakyti