Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(madmuazele @ 2013 05 21, 06:45)
Kazkokie nesimpatiski  schmoll.gif  Foto buvo grazesni ir kekese lyg daugiau pomidoru buvo g.gif

tikrai pardavėjo nuotraukoj kiek kitokie. Dabar labai įdomu bus savus apžiūrėt smile.gif
Atsakyti
labuks 4u.gif atlekiau ieskot paguodos ax.gif issodinau 5adieni pomidorus-gavo po zuvi,pelenu ir puveko...palikau duris atviras,nes be proto karsta buvo..6adieni isrovem Klaipedon i svente.vakare griztam,o tevas uz galvos susiemes,kad 12 pomidoru ant sonu guli blink.gif g.gif nuraunu kaiman,pasirodo laukines kates isisuko siltnamin verysad.gif doh.gif praradau 2 ildi,2 carise ,3sejk ir 1 dryzuota verysad.gif teko lekt turgun,nes savaji pertekliu draugem isdalinau.pirkau polsat.oranzini ir petula.ne vieno nesu auginus ,isgyre labai juos pardavejos g.gif
Atsakyti
Apziurejau ka tik ir as saviskius laukinukus, gyvi taip pat, zydi, bet va lapai pasikeite, tokie pagelte kai kuriu.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 21, 07:45)
Kazkokie nesimpatiski  schmoll.gif  Foto buvo grazesni ir kekese lyg daugiau pomidoru buvo g.gif O kokio jie dydzio mazdaug?

Kol kas tai labai ,nesimpatiski ,visiskai nepateisina savo kainos blush2.gif ,ziuresim kaip toliau elgsis .
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 05 21, 08:12)
labuks 4u.gif atlekiau ieskot paguodos ax.gif issodinau 5adieni pomidorus-gavo po zuvi,pelenu ir puveko...palikau duris atviras,nes be proto karsta buvo..6adieni isrovem Klaipedon i svente.vakare griztam,o tevas uz galvos susiemes,kad 12 pomidoru ant sonu guli blink.gif  g.gif  nuraunu

biggrin.gif ir pas mus prasisukus lape buvo, lauke pasodinta viena ant sono pagulde, bet as ji atgal ikisau, nenumire. Kitu kazkaip nebeliete,
Atsakyti
Kazko dubliuoja man zinutes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 21 gegužės 2013 - 08:25
user posted image

Arbuznije
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 20, 21:22)
As kai pirmus metus auginu visus indeterminantinius, visi nauji, neragauti pas mane, tai jau  labai labai laukiu pirmuju vaisiu bigsmile.gif  wub.gif

Ir pas mane visi nauji ir 99proc indeterminantiniai biggrin.gif

QUOTE(Gardi @ 2013 05 20, 23:02)
Kadangi mano klausimas liko nepastebėtas, perklausiu: ar jau galiu aukštaūgiams pradėt genėti apatinius lapus? aukštis apie 60-70 cm, žydi.

As kai kur nulauziu po lapa, jei liecia siltnamio plevele ar zeme mirksiukas.gif

Gal kas patars- kadangi RedPear mazytes uzuomazgos ruduoja, galvoju ziedynus nupurksti , kas geriau tiks, turiu Seasol ir turiu Humiverd g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 21 gegužės 2013 - 08:32
Aukse, grazus tavo arbuziokas thumbup.gif

As tai tik sestadieni saviskius pamatysiu smile.gif Labai smalsu apziureti.... Dabar prisiminiau, kad istrigo Uriburi, nes vieni pirmuju zydeti pas mane pradejo-susodinau garbingoje vietoje... Reiks atidziau patyrineti nuvaziavus. Apie juos ir raso, kad San Marzano tipo...
Papildyta:
QUOTE(matuke @ 2013 05 21, 08:31)
Gal kas patars- kadangi RedPear mazytes uzuomazgos ruduoja, galvoju ziedynus nupurksti , kas geriau tiks, turiu Seasol ir turiu Humiverd  g.gif

Man atrodo labai didelio skirtumo nebus kuriuo g.gif As tai palaistyciau Powerfeed'u...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 21 gegužės 2013 - 08:46
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 21, 08:39)
Dabar prisiminiau, kad istrigo Uriburi, nes vieni pirmuju zydeti pas mane pradejo-susodinau garbingoje vietoje...

o man jie kažkaip visai neįstrigo, niekuo dėmesio neatkreipė. Net nepamenu, kurioj vietoj pasodinau. Reiks apieškot, kai nuvažiuosiu.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti