Įkraunama...
Įkraunama...

Sveikai lieknėjančių valstybė

QUOTE(Jeta @ 2013 10 08, 10:42)
laba,
Kris, ačiū už lentelę ir su minusu 4u.gif Kaip tavo mažylis? jaučiu jau didelis, ane?

Prieš savaitę buvo 9kg ir 76cm wub.gif
slogytė šiandien jau geriau, tikiuosi greit ją įveiksim.

atradau naują svorio metimo būdą - prisipirkau per mažų rūbų lotuliukas.gif ir užsibrėžiau iki mėnesio pabaigos stabiliai pasiekti 95kg svorį, o iki naujų metų pereiti į 8x zoną g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2013 10 08, 10:58)
Kaip cia sugalvojai grizti? smile.gif

Nu kai sugalvojau, kad jau laikas rimtai užsiimt svoriu, tai ir grįžti sumaniau smile.gif
Nebuvo interno mano namuke, tai nebuvo kaip ir lankytis smile.gif

Kaip tu? Gal jau grįžai darban? Kaip sūnelis auga?

QUOTE(Jeta @ 2013 10 08, 11:42)
Lemona, kokį siurupiuką geriat?

Prospan.
Prieš tai Stodal daviau, tai nieko visiškai. Bet ir duodavau tik vakare, o gydytoja sakė, jį labai dažnai reik davinėt.
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2013 10 08, 11:49)
Prieš savaitę buvo 9kg ir 76cm  wub.gif
slogytė šiandien jau geriau, tikiuosi greit ją įveiksim.

atradau naują svorio metimo būdą - prisipirkau per mažų rūbų  lotuliukas.gif ir užsibrėžiau iki mėnesio pabaigos stabiliai pasiekti 95kg svorį, o iki naujų metų pereiti į 8x zoną  g.gif

Liuks augat 4u.gif
O as taip negaliu pirkt per mazus rubus ax.gif kai buvau aplieknejus tada pirkau daug drabuziu, nes taip viskas tiko. blush2.gif
QUOTE(Lemona` @ 2013 10 08, 15:37)

Prospan.
Prieš tai Stodal daviau, tai nieko visiškai. Bet ir duodavau tik vakare, o gydytoja sakė, jį labai dažnai reik davinėt.

Aisku, man nei tas , nei kitas nepadeda. Dabar hustikum turiu, tai kazkaip labiau uz anuo du patinka. Broliene svilarozes sirupa perka, sakiau dar ir ta isbandysiu.
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2013 10 08, 06:09)
Labas rytas
Laba, žinoma !!!

Prašom papasakot apie save smile.gif
Sergantiem sveikatos  4u.gif

Mes su berniuku irgi sloguojam. Man gerklė jau praeidinėja pagaliau. O jis vis pakosti. Vakar nutempiau pas gydytoją, tai gerai, nieko nesigirdi sakė.
Išrašė kitokio sirupėlio, gal išeis tas kosuliukas pagaliau. Sloga jau lyg irgi mažesnė..
Mum sakė gydytoja, kad mes ir taip ilgai be ligų pravaikščiojom  biggrin.gif 3 savaitės skaitosi daug.. Tai nenoriu žinot, kiek yra normalu  lotuliukas.gif

Malonu! Būtinai papasakosiu kai pasisversiu ir galėsiu pasakyti kiek noriu numesti ir pan, bet dabar truputėlį sirguliuoju, tai nelabai kaip jaučiuosi ir šiandien vėliau atsikėlus nespėjau pasisverti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Oi koks jau didelis vyrukas, Kris. Maniske vos ne metu tiek svere smile.gif Ir zinoma, tave su minusu 4u.gif
BingBang, sveika prisijungus 4u.gif Visas priimam, kurios tik nori smile.gif
Visoms sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
Mano mažoji su 38,5 doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

prisiduodančių nebus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2013 10 15, 09:57)
Sveikos  4u.gif

prisiduodančių nebus?  g.gif

40,1..

Oi, čia ne mano svoris, o mažosios temperatūra. Vėl ausų uždegimas+ angina.

63.. - Čia jau mano nuliukas.

Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 10 15, 09:24)
40,1..

Oi, čia ne mano svoris, o mažosios temperatūra. Vėl ausų uždegimas+ angina.

63.. - Čia jau mano nuliukas.

sveikatos tavo mažajai 4u.gif

mano kleckas irgi dar sloguoja, bet tik nosis kokius 2-3k per dieną užsikiša ir tenka ištraukti... vargšas vaikas jau pamatęs mane su siurbtuku ar jūros vandeniu užsidengia rankom nosytę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2013 10 15, 10:28)
sveikatos tavo mažajai  4u.gif

mano kleckas irgi dar sloguoja, bet tik nosis kokius 2-3k per dieną užsikiša ir tenka ištraukti... vargšas vaikas jau pamatęs mane su siurbtuku ar jūros vandeniu užsidengia rankom nosytę  unsure.gif

O manoji- kažkaip mėgsta tą procedūrą- pamačiusi siurbliuką pati pasiima ir kad traukia, kad traukia.. kartais ir pavyksta

Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 10 15, 09:59)
O manoji- kažkaip mėgsta tą procedūrą- pamačiusi siurbliuką pati pasiima ir kad traukia, kad traukia.. kartais ir pavyksta

tai taviškė jau didesnė ir supranta kam jis naudojamas. Maniškis po nosytės ištraukimo klykia kaip nežinau kas, bet pajunta kad vėl gali kvėpuoti ir vėl laimingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2013 10 15, 11:54)
tai taviškė jau didesnė ir supranta kam jis naudojamas. Maniškis po nosytės ištraukimo klykia kaip nežinau kas, bet pajunta kad vėl gali kvėpuoti ir vėl laimingas  biggrin.gif

O ji nuo kūdikystės taip- kai pajuto, kad tas daiktas- atkemša nosį
Atsakyti