Įkraunama...
Įkraunama...

Sveikai lieknėjančių valstybė

merginos kuri nors sportuoja ir derina mityba ? o gal turit susidare sporto programele?
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2014 01 14, 13:29)
nesupratau ką tuo nori pasakyt ??? žinoma, kad atlyginimas nelygus slaugos pašalpai blink.gif .
slaugant  vaiką mokama 85 proc. pašalpos gavėjo kompensuojamojo uždarbio dydžio.
Bet matau, kad nesusišnekėsim, nes čia ginčijiesi tik tam, kad ginčytumeisi. Aš baigiu beprasmę diskusiją.

Atsakiau į tavo klausimą "o nuo atlyginimo mokesčių neatskaito?"
Tai aš ir atsakiau, kad atskaito. Bet tai nėra ką lyginti, kur nuo visos algos, kur nuo 85 proc atskaito. Jau 85 savaime mažiau, nei alga, plius dar ir mokesčiai atsiima.
Kalba ėjo apie atskaitytus mokesčius, ne apie atlyginimą. Grįž atgal keliais postais ir pamatysi, kad nedaskaičius iki galo, neįsigilinus teigi, kad aš šiaip sau ginčijuos.
Aš čia net ginčo nematau.
Nemaniau, kad tau su manim diskutuosi beprasmiška. Dabar, kai tai žinau, nebediskutuosiu 4u.gif

QUOTE(Kris_ @ 2014 01 14, 14:53)
lentelė pas mane, vakare galėsiu įkelti jei jau visos prisidavėt  g.gif

O tai prisiduot tau, pirmadieniais?
Papildyta:
QUOTE(*weita* @ 2014 01 14, 15:17)
merginos kuri nors sportuoja ir derina mityba ? o gal turit susidare sporto programele?

Derint specialiai nederinu, ale bulvės su mėsom negalima..
Skaičiavau kcal kurį laiką, tai jau maždaug nutuokiu, ką galima, kiek galima ir t.t.

O sporto turiu savo režimą smile.gif
Atsakyti
Man zmogus kuris zadejo parasyt programele dingo, taip liudna kad pazadejo ir baba nera verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif as kiekviena diena is ryto leiziu 2 h sporto klube ,ir nzn kok griebtis kad butu taip kaip turi buti, su maistu darir gi grybauju ..zo nervas ima daba nzn nuo kurio galo pradeti ...as kiaulienos ir bulviu atisakiau ..(to be ko gyventi negaliu faktiskai ,nu bet nieko man mano kunas daugiau rupi ,negu ta mesa doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *weita*: 14 sausio 2014 - 15:36
QUOTE(*weita* @ 2014 01 14, 15:34)
...as kiaulienos ir bulviu atisakiau ..(to be ko gyventi negaliu faktiskai ,nu bet nieko man mano kunas daugiau rupi ,negu ta mesa doh.gif )

liūdna kad pažadėjo ir nepadarė, ale va aš kažkaip prieš tuos kraštitunumus, jei be to negali gyvent tai reiškia kad daugiau to nebevalgysi ar išlaikysi?
aš kažkaip dabar teikiu pirmenybę baltymams ir daržovėms t.y. ląstelienai o tų blogų angliavandenių vengiu.
Atsakyti
QUOTE(ewaldina @ 2014 01 14, 16:52)
liūdna kad pažadėjo ir nepadarė, ale va aš kažkaip prieš tuos kraštitunumus, jei be to negali gyvent tai reiškia kad daugiau to nebevalgysi ar išlaikysi?
aš kažkaip dabar teikiu pirmenybę baltymams ir daržovėms t.y. ląstelienai o tų blogų angliavandenių vengiu.

as vistiena vietoj kiaulienos smile.gif kas savrbiausia kai pradejau sportuoti prdejo saldumynai traukt blink.gif as gi ju nemegstu biggrin.gif kas cia psichoologiskai kiba veikia ..
Atsakyti
Gyvenu gerai, neseniai darbą mečiau, dabar skaitausi bedarbė. Pradėjau eiti į sporto klubą, tik jaučiu svorio tai nenukris, dar gal net priaugs doh.gif Kai pradėjau sportuot, tai apetitas padidėjo doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Ledas @ 2014 01 14, 20:45)
Kai pradėjau sportuot, tai apetitas padidėjo doh.gif

Žinok ir man taip drinks_cheers.gif
Aš manau dėl to, kad dėl to, jog reikia daugiau energijos g.gif

weita, gal tu po kokios griežtos dietos?
Mane pamenu po tos Japoniškos beprotiškai traukė saldumynai, nors šiaip nesu jų mėgėja.
Bet tada tai net šikna nuo jų klijavosi jau lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai jei darysite lentelę, tai ir mane įtraukite. Gal bus didesnė motyvacija
1. Gimimo mėnesis, diena 01.04
2. Ūgis 170cm
3. Dabartinis svoris 70kg
4. Siekiamas svoris 65kg
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 01 15, 08:04)
Aš manau dėl to, kad dėl to, jog reikia daugiau energijos 

Gerai čia aš lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Net pamiršau, ką norėjau rašyt biggrin.gif

Atsakyti
labas rytas,
QUOTE(*weita* @ 2014 01 14, 18:47)
as vistiena vietoj kiaulienos smile.gif kas savrbiausia kai pradejau sportuoti prdejo saldumynai traukt  blink.gif  as gi ju nemegstu biggrin.gif kas cia psichoologiskai kiba veikia ..

as jau galvojau kad visai be mėsos gyveni biggrin.gif
man saldumynai periodiškai tai atrodo numirsiu jei kokio saldainio nesuvalgysiu tai visiškai nei pažiūrėt nenoriu

QUOTE(Ledas @ 2014 01 14, 20:45)
Gyvenu gerai, neseniai darbą mečiau, dabar skaitausi bedarbė. Pradėjau eiti į sporto klubą, tik jaučiu svorio tai nenukris, dar gal net priaugs doh.gif Kai pradėjau sportuot, tai apetitas padidėjo doh.gif

jei blogai gyventume, tai svorio nereikėtų mest lotuliukas.gif būtumėm kūdos kūdos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 01 15, 07:04)
Sveikos  4u.gif
Žinok ir man taip  drinks_cheers.gif
Aš manau dėl to, kad dėl to, jog reikia daugiau energijos  g.gif
weita, gal tu po kokios griežtos dietos?
Mane pamenu po tos Japoniškos beprotiškai traukė saldumynai, nors šiaip nesu jų mėgėja.
Bet tada tai net šikna nuo jų klijavosi jau  lotuliukas.gif

Nia as tik stengiuosi neapsesti ir lb ksloringo nesveiko maisto vengiu...visa ta dieta..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
nespėju lentelės padaryti doh.gif gal kas nori už mane? aišku ją dar reiktų rasti kažkuriam kompe doh.gif

pirkom roges thumbup.gif nes MB pamiršo pas mane savo kreditinę lotuliukas.gif tai mes su klecku radom kur pinigus leisti lotuliukas.gif
pavalgysim ir varysim į lauką, nebeįdomu su vežimu jau...

šiąnakt tik nuo 4 ramiai miegojom, kai pasiguldžiau vaiką šalia savęs, lovytėj kas pusvalandį budinasi ir zyzia doh.gif gerai, kad iki 9 miegojom bigsmile.gif bet teks ir pietų miego prigulti

kaip keista, kai visus darbus pridaviau, niekam nieko neskolinga, taip faina...

svoris mano grybauja... nuo vakar +2kg blink.gif nei gėriau nei valgiau daug vakar g.gif ai bet pilvas per savaitę -5cm thumbup.gif žodžiu dieta gera... tik blyn brangus malonumas ta sveika mityba... nors papildomai daržovėm išeis tik kažkur du kartus daugiau nei išleisdavau saldumynams tai gal labai nepasijus, reiks mėnesio gale daryti išvadas g.gif

ir spaudimas nukritęs, keistas dietos šalutinis poveikis g.gif
Atsakyti