Įkraunama...
Įkraunama...

Sveikai lieknėjančių valstybė

Dekui, merginos 4u.gif
o del roziniu sveikinimu, tai nebutinai smile.gif Kazkaip galvoju, kad mano maziui su broliu augti butu smagiau, nei su sese. Bet jei bus sese, tai vyras apsidziaugs, nes nori poreles biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Arvile dideliausi sveikinimai wub.gif 4u.gif

Apie svorį tai prisiduodu visus 76kg doh.gif toks jausmas kad ir aš ne metu o auginu...
Tie remontai ir procedūros tai absoliutus bardakas tiek valgymo tiek tvarkos ir sporto prasme.

Pagaliau baigėm miegamaji, liko tik karnizą ir liustrą pakabint. Bet kol svetainėj bus tvarka tokia tai ne mažiau poros savaičių turbūt truks doh.gif
Atsakyti
Labryt 4u.gif

QUOTE(Arvile' @ 2014 02 02, 18:18)
laukiames antro leliuko

Kokios puikios naujienos bigsmile.gif Sveikinimai wub.gif 4u.gif

O aš.. Aš vos neužsimušiau vakar doh.gif
Gerai mūsų namas pastatytas - prakritau į pirmą aukštą iš antro doh.gif Rankom spėjau užsikabint, bet vieną koją taip nutarkavau.. Du gūzai, mėlynės.. Net per kelnes matosi, kad storesnė koja biggrin.gif
Namie remontai su baldų išmėtymu taip, kad tik praeit..
Tai šian ryte žvengiau, kad nesportuoti turiu gerų pasiteisinimų - koją skauda, nėra vietos biggrin.gif
Blem storėju, o sesės vestuvėse teks piršliaut.. Būsiu storiausia piršlienė.. Dieve dieve.. Beliko raudoną suknią dar užsidėt doh.gif lotuliukas.gif
Ne, tfu tfu, laiko nemažai, tai susiimsiu ax.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites 4u.gif ,noriu ir as su jumis liekneti,gal priimsit mane i savo bureli? smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Arvile, 4u.gif dideliausi sveikinimai wub.gif

Lemona, kaip tu taip sugebėjai? blink.gif nebeskraidyk daugiau 4u.gif

Galiu prisiduoti 94,6kg thumbup.gif
Atsakyti
Dekui, merginos dar karta mirksiukas.gif

Lemona, nu tu pavarei, eina sau blink.gif iskart Matijosaitiene prisiminiau doh.gif
O tu jau grizus i darba?

Mano svoris dabar toks kaip Kris. Baisiai bijau priaugti daug svorio, bijau, kad vel spaudimas nekiltu. Bet sito "malonumo" turbut nepavyks isvengti unsure.gif turiu polinki, tetis hipertonikas, tai... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvile': 03 vasario 2014 - 14:54
Lemona, atsargiai lakstyk smile.gif O dar ir lauke labai slydu doh.gif
Naujokei 4u.gif
Ir prisiduodu 79,6 kg.
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2014 02 03, 14:19)
Lemona, kaip tu taip sugebėjai? 

Nu tiesiog.. Atsistojau ten, kur vietoj normalių grindų buvo tik celofanas ir šiltinimo medžiaga doh.gif Tokiai konstrukcijai pasirodo per sunki esu biggrin.gif

QUOTE(Arvile' @ 2014 02 03, 14:53)
Lemona, nu tu pavarei, eina sau  blink.gif iskart Matijosaitiene prisiminiau  doh.gif
O tu jau grizus i darba?

Nu ne, ne taip čia baisiai unsure.gif

Jo, aš jau nuo spalio grįžus smile.gif

Linkiu stiprios sveikatos 4u.gif

Rogeju3, sveika prisijungus drinks_cheers.gif
Papasakok daugiau apie save: kuom užsiėmus, kodėl nutarei mesti, kiek nori mesti, kokiais būdais?
Atsakyti
Tylit smile.gif Ir tyliai svori metat?
Per savaite numeciau 300 gr. Mazai, bet vis viena smagu, kad ne pliusas blush2.gif Nuo siandien esu oficialiai nedirbanti ir sunku pasakyti, kada gausiu normalu darbu. Tai sakyciau pagrindine priezastis del ko sunkiai su svorio metimu . Tik smagu, kad mergaites sveikos. Dar sia ziema nei slogos turejom, nei kosejom. Bet kaip sakant neprisikalbet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ativel @ 2014 02 11, 20:09)
Tylit smile.gif  Ir tyliai svori metat?

Per savaite numeciau 300 gr. Mazai, bet vis viena smagu, kad ne pliusas

Nuo siandien esu oficialiai nedirbanti ir sunku pasakyti, kada gausiu normalu darbu.

Tik smagu, kad mergaites sveikos.

Deja.. Kai kas tyliai augina biggrin.gif

Labai normaliai, man neatrodo mažai smile.gif Per mėnesį jau ir 1,2kg gaunas bigsmile.gif

Užuojauta.. Linkiu trumpos bedarbystės drinks_cheers.gif

Čia tikrai super thumbup.gif Stiprios tavo mergaitės, šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Labas wink.gif
aha, as tai tikrai tyliai auginu biggrin.gif bet ir tyliai dziaugiuosi, kad pakolkas tik 0,5 kg pliuse topsecret.gif
Atsakyti
Labuks,
tikrai visos tyli, tik vienos tyliai augina, kitos meta. O aš prie stovinčių vietoj doh.gif
Kaip man atsibodo tas bardakas namie... ale džiaugiuos kad bus gražu, nes daba ir apsisukt nėr kur, ką jau kalbėt apie sportus kokius. Gerai kad orai jau geri, tai bent su šuniu pasivaikštau, vis šioks toks judesys. Ir vandens stengiuos gert kuo daugiau ir neėst iš neturėjimo ką veikt doh.gif
Atsakyti