Įkraunama...
Įkraunama...

Sveikai lieknėjančių valstybė

QUOTE(vilkra @ 2013 05 28, 16:53)
Rytoj- Tau iškrovos diena, šiandien 10 pritūpimų ir 10atsilenkimų.. Kitomis dienomis po 20. Ir Pirmadienį gausi dovaną.. bigsmile.gif

dirol.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2013 05 28, 19:57)

čia tipo, nepatinka?

user posted image

marš sportuoti

user posted image
o ne minkštąją didinti:

user posted image
Atsakyti
Labas,
jaučiuosi, kaip pridvėsusi musė. nežinau kas man daros, bet neišsimiegu, nuolat pavargus jaučiuosi, net lanko nebesuku, nes vakare jau jėgų nebeturiu sad.gif Mergai, senatvė doh.gif O dar Vilkra sportuot liepia, blyn, galą gausiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jeta: 29 gegužės 2013 - 08:44
QUOTE(Jeta @ 2013 05 29, 09:43)
Labas,
jaučiuosi, kaip pridvėsusi musė. nežinau kas man daros, bet neišsimiegu, nuolat pavargus jaučiuosi, net lanko nebesuku, nes vakare jau jėgų nebeturiu sad.gif Mergai, senatvė  doh.gif O dar Vilkra sportuot liepia, blyn, galą gausiu  ax.gif

Visos bėdos nuo neišsimiegojimo.. mirksiukas.gif Dabar pilnatis. Ir marš sportuoti. Senatvė . Į mane pasižiūrėk albume. va čia tai jau senatvė.

Beje,

mano panelikė sugalvojo, kad kieme reikėtų surengti kiemo šventę- su muge. Idėja man patiko- bet.. ar nereikėtų tokiu atveju kokių leidimų iš seniūnijos ar pnš.? sakė atspausdins skelbimus, perbėgs per kaimyninius namus, su kiemo bobulytėmis pašnekės, dar bažnyčioj pasikalbins pažįstamus.. Gal kuri susidūrėt - kokių leidimų tokiu atveju reikia
Atsakyti
Labuks,

QUOTE(AlisaBu @ 2013 05 27, 22:00)
Labuka smile.gif

ziuriu as i jusu darbus ir net pavydas ima is kur tiek kantrybes pas jus..  blush2.gif

"iš kur mergaite tiek drąsos, tiek valios geležinės" įtariu ne visai tiksliai pacitavau kažkokį veikalą apie Marytę Melnikaitę lotuliukas.gif

AlisaBu - čia charakteris toks (pagal pitagorą neturiu trejetų - tai rašo, kad tokie žmonės labai mėgstantys švarą, tvarką ir punktualumą žmonės. Jie nuolatos kažką valo, taiso, tobulina. Moterys - puikios šeimininkės, tačiau jų perdėtas reikalavimas laikytis idealios švaros erzina namiškius. Bet kokį kruopštumo reikalaujantį darbą atlieka nepriekaištingai.)
Jei jau taip rašo tokis protingas žmogus, vadinasi tiesa lotuliukas.gif

Jetulyte - tamsta gyvenate stereotipais. Va turėtum vieną tokį ir dafai visus apdarus, tikrai prie medžiagų tokie reikalai dera labiau nei prie nertų - megztų rūbų. Nes mano nuomone tai tada jau gaunasi sviestas sviestuotas. Prie paprasto fabryčno megztuko irgi tinka, idealu ant golfuko kokio ir pan.
Baik bambėt cool.gif Nosį į viršų, papus į priekį, ir davai vykdyt kas liepta.

Arvile - dydeliausi sveikinimai 4u.gif varyk taip ir toliau, o aš bandysiu neatsilikt.

Vilkra nevaryk Dievo į medį huh.gif o dėl leidimų tai nežinau g.gif
Vakar pasportavau, su vidurėliu į žygį ėjom doh.gif paskum da lauke darbavaus, žodžiu veiklos per akis buvo, šiandien neriu, reik langus pagaliau nusivalyt ir da visokio bieso nuveikt...

Papildyta:
Jeta aš tave įsivaizduoju tokią kaip tavo avatare biggrin.gif taip kad turėk sąžinės nedaužyt mano iliuzijos. cool.gif

O vilkra man primena ežiuką rūke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ewaldina @ 2013 05 29, 10:19)
Labuks,

Vilkra nevaryk Dievo į medį  huh.gif o dėl leidimų tai nežinau  g.gif

Jeta aš tave įsivaizduoju tokią kaip tavo avatare  biggrin.gif taip kad turėk sąžinės nedaužyt mano iliuzijos.  cool.gif

O vilkra man primena ežiuką rūke  lotuliukas.gif

Pala, pala, o kur aš jį varau medin? g.gif Tiesa tokia, kad esu vyriausia šioj temoj.. Ir ką- vis tiek noriu sverti 55..

O Apie tave ką galima pasakyti pagal tavo avatarą? g.gif Dar nori vieno berniuko.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 05 29, 09:24)
Pala, pala, o kur aš jį varau medin? g.gif  Tiesa tokia, kad esu vyriausia šioj temoj.. Ir ką- vis tiek noriu sverti 55..

O Apie tave ką galima pasakyti pagal tavo avatarą? g.gif  Dar nori vieno berniuko.. biggrin.gif

vyriausia ale iki senatvės da toli tongue.gif

mano avataras konstatuoja ESAMĄ padėtį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ewaldina @ 2013 05 29, 10:35)
vyriausia ale iki senatvės da toli  tongue.gif

mano avataras konstatuoja ESAMĄ padėtį  lotuliukas.gif

aha- senatvė ateina- kai ateina galvon..

va į ką dabar įlipau:

http://www.liveinter.../post260467679/
Atsakyti
vilkra šitą raštuką kažkur mačiau ir turiu išsisaugojus, man irgi labai patiko, o dar va tokie siūlai keičiantys spalvą tai išvis toks daiktas liuks žiūrisi thumbup.gif
tu kaip ir aš žiūriu, vieną baigei tik ir jau kitas iškart seka, suplanuotas dar senąjį bebaigiant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ewaldina @ 2013 05 29, 11:43)
vilkra šitą raštuką kažkur mačiau ir turiu išsisaugojus, man irgi labai patiko, o dar va tokie siūlai keičiantys spalvą tai išvis toks daiktas liuks žiūrisi  thumbup.gif
tu kaip ir aš žiūriu, vieną baigei tik ir jau kitas iškart seka, suplanuotas dar senąjį bebaigiant  lotuliukas.gif

mano siūlai vienspalviai- mėlyni. labai trūksta garderobe užsegamo megztuko- tai sakau nusinersiu- virbalai jau alergiją kelia..Po suknelės.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 05 29, 09:48)
Visos bėdos nuo neišsimiegojimo.. mirksiukas.gif  Dabar pilnatis. Ir marš sportuoti. Senatvė .
Gal kuri susidūrėt - kokių leidimų  tokiu atveju reikia

gal būt. Ir pasirodo dar pilnatis - vaje sad.gif
dėl leidimų nežinau, dėl prekybos lyg ir reikėtų, bet jei tai kaimynų šventė, ne miesto mastu gal nereik g.gif O kaip mokyklose kaziuko mugės būna g.gif Bet dėl visa ko paskambink savivaldybėn paklausk 4u.gif

QUOTE(ewaldina @ 2013 05 29, 10:19)
Baik bambėt  cool.gif Nosį į viršų, papus į priekį, ir davai vykdyt kas liepta.
Jeta aš tave įsivaizduoju tokią kaip tavo avatare  biggrin.gif taip kad turėk sąžinės nedaužyt mano iliuzijos.  cool.gif

nosis žemyn, galva ant stalo... knarkt smile.gif
Taip taip aš tokia liekna ir esu biggrin.gif

QUOTE(vilkra @ 2013 05 29, 10:24)
Pala, pala, o kur aš jį varau medin? g.gif  Tiesa tokia, kad esu vyriausia šioj temoj.. Ir ką- vis tiek noriu sverti 55..

iš kur ištraukei, kad vyriausia g.gif praleidau kalbas apie amžių g.gif mano abu vaikai vyresni už taviškius g.gif kaži kaip su tuo amžium g.gif Greit rėžk kiek metelių pačiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2013 05 29, 15:08)

iš kur ištraukei, kad vyriausia  g.gif praleidau kalbas apie amžių  g.gif mano abu vaikai vyresni už taviškius  g.gif kaži kaip su tuo amžium  g.gif  Greit rėžk kiek metelių pačiai  4u.gif

kelerių metų gimdei savo vyresnįjį (-ę)?
Atsakyti