Įkraunama...
Įkraunama...

Valymo priemonės

QUOTE(rutikas3 @ 2009 05 14, 22:33)
Nesupyk , bet manau ,kad niekada nebuvai AMWAY seminare. Ir nrgirdejai kaip jie viską gamina.Jai sudomintų kada paklausyti parašyk ax.gif

Buvau ir netgi pati juos vedu mirksiukas.gif Ekologiskas produktas yra mano supratimu tas, kuris visai be chemijos. O musu produktuose chemijos yra, tiesiog tai ne agresyvi chemija ir nekenkia mums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(donatele @ 2009 05 15, 10:04)
Buvau ir netgi pati juos vedu mirksiukas.gif  Ekologiskas produktas yra mano supratimu tas, kuris visai be chemijos. O musu produktuose chemijos yra, tiesiog tai ne agresyvi chemija ir nekenkia mums mirksiukas.gif

Tik nesupyk, Donatele,
bet Tu maisai zodzius: EKOLOGISKAS t.y. nekenkia aplinkai arba minimaliai ir NATURALUS kai produktas pagamintas visiskai is naturaliu ingredientu, be chemikalu. (tokiu nebuna, kalbu apie ploviklius, valiklius)
Amway produktai yra ekologiski mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristele10: 15 gegužės 2009 - 09:38
QUOTE(kristele10 @ 2009 05 15, 10:28)
Tik nesupyk, Donatele,
bet Tu maisai zodzius: EKOLOGISKAS t.y. nekenkia aplinkai arba minimaliai ir NATURALUS kai produktas pagamintas visiskai is naturaliu ingredientu, be chemikalu. (tokiu nebuna, kalbu apie ploviklius, valiklius)
Amway produktai yra ekologiski  mirksiukas.gif

Aisku, kad nesupyksiu 4u.gif Tada jus man pasakykit, kuris zenklas ant pakuotes nurodo, kad preke yra ekologiska? pvz. ant LOC butelio g.gif
Atsakyti
QUOTE(donatele @ 2009 05 15, 14:27)
Aisku, kad nesupyksiu 4u.gif  Tada jus man pasakykit, kuris zenklas ant pakuotes nurodo, kad preke yra ekologiska? pvz. ant LOC butelio g.gif

Siuo metu ES neturi vieningo ekologisko produkto zenklinimo. Pvz. Vokietijoj yra zenklas "melynas angelas" , skandinavojos salyse - "gulbe", Lietuvoj yra tik ekologisko ukio logotipas....
Galit sudalyvauti konkurse vieningo ES ekologisko zenklo kurimo konkurse mirksiukas.gif
http://www.kelias.net/9661.html
Ant LOCó yra uzrasas: Biodegrabilitate, (biologiskai suyrantis)
Manau, kad artimiausiu laiku turetu atsirasti toks zenklinimas, paciai Amway Polska tai aktualu biggrin.gif
Mano darbas truputeli susijes su ekologija, tai si bei ta nusimanau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 05 15, 14:19)
Siuo metu ES neturi vieningo ekologisko produkto zenklinimo. Pvz. Vokietijoj yra zenklas "melynas angelas" , skandinavojos salyse - "gulbe", Lietuvoj yra tik ekologisko ukio logotipas....

Supratau 4u.gif Na tada matyt mano nuomone klaidinga tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(donatele @ 2009 05 15, 23:10)
Supratau 4u.gif  Na tada matyt mano nuomone klaidinga tongue.gif

Taip išeina, kad visi Amway produktai yra EKOLOGIŠKI smile.gif
Atsakyti
Išbandžiau Amway orkaičių valiklį.Na tikrai neprasčiau,o gal geriau netgi išvalo Fairy orkaičių valiklis.Nusivyliau kaip ir Loc universaliu valikliu doh.gif.Man asmeniškai jie neatitinka savo reklamos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braškutė 74: 23 gegužės 2009 - 13:08
Ar gerai suplaket pries naudojant orkaiciu valikli?
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2009 05 23, 15:36)
Ar gerai suplaket pries naudojant orkaiciu valikli?

Dariau viską pagal instrukciją.Kilo įtarimas kad platintoja gal ką daro,nes tiek man,tiek draugei neišvalė(pirkom iš tos pačios).Pas kitą draugę(perka pas kitą) net kvapas kitoks valiklio g.gif .Bandysiu iš jos pasiėmus valyt. doh.gif
Atsakyti
Gal kas matė Vilniuje dėmių valiklį SIL? niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 05 24, 13:13)
Dariau viską pagal instrukciją.Kilo įtarimas kad platintoja gal ką daro,nes tiek man,tiek draugei neišvalė(pirkom iš tos pačios).Pas kitą draugę(perka pas kitą) net kvapas kitoks valiklio  g.gif .Bandysiu iš jos pasiėmus valyt. doh.gif

Gal pati namie praskiedžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 05 26, 10:03)
Gal pati namie praskiedžia biggrin.gif

Bet tai kai perki, tai matai ar butelis nebuvo prieš tai atsuktas g.gif
Atsakyti