O kada tavo buvo vestuvės Melynake?
QUOTE(,ickute7,2005 07 15, 15:06)
O kada tavo buvo vestuvės Melynake?
Birzelio 18 d.

Irgi birželinukė
pas mus Eimutis jau apie kokią 3 val nakties dar ir pasnaust prieškambaryje suspėjo, kol Juozas jo nesurado

pas mus Eimutis jau apie kokią 3 val nakties dar ir pasnaust prieškambaryje suspėjo, kol Juozas jo nesurado

QUOTE(,ickute7,2005 07 15, 15:14)
Irgi birželinukė

CHi CHi pasmus irgi iki 3 val nakties buvo(nepatenkintas buvo-tai vyras 50 lt, tai iskart filmuoti pradejo, sypsena atsirado)

Mes daugiau nedavėm. užtenka ir taip pasnaudė.Aš net pradžioj nepastebėjau kada jis dingo, tik paskui vyras pradėjo žvengt ir atvedė parodė kaip jis ant suoliu ko atsisėdęs miega
. Ir Juozas mačiau paskui ant jo barėsi

QUOTE(,ickute7,2005 07 15, 15:37)
Mes daugiau nedavėm. užtenka ir taip pasnaudė.Aš net pradžioj nepastebėjau kada jis dingo, tik paskui vyras pradėjo žvengt ir atvedė parodė kaip jis ant suoliu ko atsisėdęs miega
. Ir Juozas mačiau paskui ant jo barėsi

Cia tai geras bajeris. Vyrui papasakosiu, tas znegs(jis jo nekencia)
nu įsivaizduoju kaip jūs pykstat ant jo dėl vaizdajuostės.
Gal žmogui per daug ipylėt, kad neryškiai nufilmuota, o gal kaip tik neipylėt, o jis nepadręs negali dibt?
Gal žmogui per daug ipylėt, kad neryškiai nufilmuota, o gal kaip tik neipylėt, o jis nepadręs negali dibt?

Fu kokie jūs, pagailėjot žmogui
nu o mes kai nepagailėjom, kai kliustelėjom, tai žmogus ir užmigo.
Ot tai velnias. Tai iš kur mums žinoti tą aukso viduriuką???????

nu o mes kai nepagailėjom, kai kliustelėjom, tai žmogus ir užmigo.
Ot tai velnias. Tai iš kur mums žinoti tą aukso viduriuką???????

Na kai pasiskaitai, tai siaubas,
plaukai šiaušias, kokių dar būna. Nu tikiuos, kad pas mus viskas bus ok, nebus kokių nesąmonių, nes filmuotojas ir fotografas žinomi ir atsidavę savo darbui žmonės. Tfu tfu tfu...

Eisim ieškot to viduriuko?
QUOTE(,ickute7,2005 07 15, 16:56)
Eisim ieškot to viduriuko?
Jo, davai! Nepasiduodam

na aš dar turėsiu džiaugsmo pamatyti MŪSŲ EIMUTĮ
tik nežinau kada jam čia pasiskambint

tik nežinau kada jam čia pasiskambint