Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo

O kada tavo buvo vestuvės Melynake?
Atsakyti
QUOTE(,ickute7,2005 07 15, 15:06)
O kada tavo buvo vestuvės Melynake?

Birzelio 18 d. ax.gif
Atsakyti
Irgi birželinukė biggrin.gif

pas mus Eimutis jau apie kokią 3 val nakties dar ir pasnaust prieškambaryje suspėjo, kol Juozas jo nesurado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(,ickute7,2005 07 15, 15:14)
Irgi birželinukė biggrin.gif

pas mus Eimutis jau apie kokią 3 val nakties dar ir pasnaust prieškambaryje suspėjo, kol Juozas jo nesurado smile.gif

CHi CHi pasmus irgi iki 3 val nakties buvo(nepatenkintas buvo-tai vyras 50 lt, tai iskart filmuoti pradejo, sypsena atsirado) cool.gif
Atsakyti
Mes daugiau nedavėm. užtenka ir taip pasnaudė.Aš net pradžioj nepastebėjau kada jis dingo, tik paskui vyras pradėjo žvengt ir atvedė parodė kaip jis ant suoliu ko atsisėdęs miega tongue.gif. Ir Juozas mačiau paskui ant jo barėsi
Atsakyti
QUOTE(,ickute7,2005 07 15, 15:37)
Mes daugiau nedavėm. užtenka ir taip pasnaudė.Aš net pradžioj nepastebėjau kada jis dingo, tik paskui vyras pradėjo žvengt ir atvedė parodė kaip jis ant suoliu  ko atsisėdęs miega tongue.gif. Ir Juozas mačiau paskui ant jo barėsi

Cia tai geras bajeris. Vyrui papasakosiu, tas znegs(jis jo nekencia)
Atsakyti
nu įsivaizduoju kaip jūs pykstat ant jo dėl vaizdajuostės.
Gal žmogui per daug ipylėt, kad neryškiai nufilmuota, o gal kaip tik neipylėt, o jis nepadręs negali dibt? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Fu kokie jūs, pagailėjot žmogui mirksiukas.gif
nu o mes kai nepagailėjom, kai kliustelėjom, tai žmogus ir užmigo.
Ot tai velnias. Tai iš kur mums žinoti tą aukso viduriuką??????? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na kai pasiskaitai, tai siaubas, blink.gif plaukai šiaušias, kokių dar būna. Nu tikiuos, kad pas mus viskas bus ok, nebus kokių nesąmonių, nes filmuotojas ir fotografas žinomi ir atsidavę savo darbui žmonės. Tfu tfu tfu... smile.gif
Atsakyti
Eisim ieškot to viduriuko?
Atsakyti
QUOTE(,ickute7,2005 07 15, 16:56)
Eisim ieškot to viduriuko?

Jo, davai! Nepasiduodam smile.gif
Atsakyti
na aš dar turėsiu džiaugsmo pamatyti MŪSŲ EIMUTĮ biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
tik nežinau kada jam čia pasiskambint
Atsakyti