Po ilgu ieskojimu suradau man patikusia suknele Perloj, Siauliuose. Kai matavausi suknele buvo visiskai nauja (dar su etikete). Bet mane is karto perspejo, kad ta suknele jau uzsakyta. Ir kitos tokios naujos jie neturi ir parsivezti negali, nes tai suknele is parodos ir t.t. Beliko rinktis arba sita arba kitos ieskoti. Na bet kadangi uztikrino, kad jie atsako uz sukneles ir kad as busiu antra mergina kuri ja uzsideda, nusiraminau.
Bet kazkaip man keistai pasirode, nes kita mergina man ten bebunant irgi uzsimane tos sukneles.
Aisku man kilo n.. klausimu. Todel as vel sugrizus pradejau klausineti, ar jie man ta suknele laikys, nes juk vestuves ne uz savaites, ir klausimas kokia ji liks iki mano vestuviu. Bet eilini karta patikino, kad viskas bus ok. Bet kazkaip manes tokios kalbos neitikino.
Tada as grizusi namo per interneta susiradau tos firmos atstovus Lietuvoje, pasiskambinau suzinoti, ar galeciau uzsisakyti tokia nauja suknele ir kiek ji kainuoja. Pasirodo, kad jie tokios sukneles neturi. Tik pasake, kad jei as tikrai zinau, kad si suknele ju firmos (del ko jie labai suabejojo), tai vienintelis varinatas, kodel jie nieko apie ja nezino yra tai, kad ji yra tiesiai is parodos.
Issiaiskinau, kuris salonas Kaune parsiveza tos firmos sukneles, nuvaziavau ten, sakau gal ir jie toje parodoje buvo ir ka nors panasaus parsiveze. Taciau ten is viso suzinojau, kad parodiniu sukneliu, kurios yra tik pristatomos naujam sezonui (2006 m.) niekas lietuviams neduoda (bent jau man taip sake). Salono savininke paskambino i Siaulius pasiklausti ar Perla is tiesu jau turi naujas sukneles. Pasirodo, kad ta suknele kuria as uzsisakiau, is viso ne tos firmos. Nors etikete liudijo ka kita.
Labiausiai mane pribloske tai, kad kai jie man nebezada tos sukneles laikyti iki mano vestuviu. Sake, kad ji jau uzsakyta dar 2 vestuvem iki manes (nors kai as uzsisakinejau ja, man kalbejo ka kita). Vadinasi as jau busiu 4.