QUOTE(orinta @ 2006 07 18, 19:24)
cia rasykit visos kurios liko nepatenkintos savo vestuviu muzikantais,ir praneskit apie juos.
neseniai buvo mano vestuves,taigi jie pasigere,nepravede 2vakaru kaip zadejo.mano pirsliai niekaip negalejo su jais susitarti,tai likau nemetus nei puokstes,nei kelraiscio

kartu jie ir fotografuoja,tai turejo vaziuoti namo i panevezy padaryti nuotraukas,tai jie prisigere ir dar musu saskaita uzsisake kambarius viesbutyje. sveciai rinkosi nuotraukas per dvd per musu svente!be to,normaliai nemokejo isaiskinti kokius skaicius rasyti renkantis nuotraukas,ir visiem pridare ne tokiu nuotrauku.
ju numeriai:869829318; 845434967; 860567092; 864221965; 869803021;
oi, žiauru...Na mūsų muzikantai truputėli panervino ir mane ir liudininkus, nes liudininkai nėra super iškalbingi ar super drąsus, o jiems tą mikrofoną kaišiojo kas 20min. nors jie scenarijų net mintinai išmokę buvo

bet nieko, šventės nesugadino. Tik didelio spyrio reikėtų už tai, jog paskutinę dieną pareiškė, jog gros iki2val. nakties. Gaila, bet kaip tik 2val. prasidėjo neįtikėtini šokiai pokiai jaunimėlio ir ne tik...muzikantas 2.30val. susikrovė tašes ir namo.Na nuotaiką gadino, bet nieko, nesugadino. Tačiau grojo ir dainavo

jaunas vaikinas taip, kad net nuėjau piktintis, jog kompaktą uždėjo Brayn Adams...

tai taip patenkinta dėl muzikos, tačiau dėl šventės vadovavimo