Sausio mėnesį išsinuomavau vestuvinę suknelę salone "Nuostabioji ledi" Marijampolėje, palikome užstatą, žodžiu susitarėme jog nenuomuos tos suknelės iki mano vestuvių niekam kitam, už tai + 200 lt prie kainos pridėjo. Susitarėm kad atvešim jiems sutartį pasirašyti, nors konsultantė labai spyriojosi... Žodžiu, šį savaitgalį nuvažiavom su paruošta sutartėle, ten buvo kita konsultantė tai apsimetėme būsimais klijentais ir pasiteiravome apie suknelę kurią esu išsinuomavusi, pasiro ją nuomuoja visiems kas tik nori. Beto išdavė paslaptį jog ji šiais metais labai populiari ir daug kas ją jau užsisakę

kitos tokios pat suknelės jie neturi, o jei ši susidėvėtų tai net neaišku ar naują modeliuką užsakytų, nes sakė jog labai brangi ji

beto kai aš nuomavausi suknutė buvo baltut baltutėlė, o dabar jau papilkėjęs korsetas, ir apiplyšusi vietomis.
Žodžiu tas salonas - šaraškino kontora. Apgaudinėja klientus. Gerai kad iki vestuvių dar yra laiko ir galėsiu kitam salone išsinuomuoti kitą suknelę, bet žala jau padaryta. Dabar tikiuosi jog jie mums užstatą atiduos.