Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

LolitCafe, gražu thumbup.gif Mane domina atsiliepimas apie rusišką kūno scrub'ą ? Jis toks druskinis labiau, ne kreminis ? g.gif 4u.gif Nesausina odos ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žėrutis: 11 birželio 2013 - 11:42
QUOTE(Žėrutis @ 2013 06 11, 12:42)
LolitCafe, gražu  thumbup.gif Mane domina atsiliepimas apie rusišką kūno scrub'ą ? Jis toks druskinis labiau, ne kreminis ?  g.gif  4u.gif Nesausina odos ?  4u.gif

aciu smile.gif
rusisko scrubo idomi konsistencija, kaip veido sveitiklio g.gif druskos grudeliai smulkesni nei Geomar ir jis toks tirstas (atrodo lyg butu ka tik pagamintas - druska su apelsinu minkstimu), kaip kosele rolleyes.gif bet sveiciai taip pat gerai kaip Geomar wub.gif odos nesausina smile.gif
pirkau Assorti, 15lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LolitCafe: 11 birželio 2013 - 11:49
Evelinki, superinis krepšiukas - tiek, kiek reikia, ir taip "išieškotai" 4u.gif
Kaip PC priemonė kūnui? kokiu tikslu naudojate? koks rezultatas?
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 06 11, 09:34)
smile.gif

Tigi like ant dugno, taupau ypatingom progom kol galvoju pirkti toki pati ar kazko kitko ieskoti rolleyes.gif man rodos irgi pirkai sia priemone? smile.gif
Milani skaistalai atsirado mano kosmetinei po tavo atsiliepimu, labai patinka  wub.gif
Revlon pravedimas visai nieko kai ipratau, bet galetu buti siek tiek plonesne plunksnele  ax.gif
Buk valiklis superinis, net nesitikejau  thumbup.gif kai pabaigsiu kartosiu  smile.gif

Aha, turiu šią priemonę, kartais pasitepu plaukus, nenaudoju su tiesintuvu, bet jie šiaip patepus tiesesni būna biggrin.gif žiauriai patinka jos kvapas wub.gif
Milani man rodos jau aš dugną greitai sieksiu, patys naudojamiausi nuo to laiko, kai nusipirkau wub.gif
Buk tą valiklį aš irgi esu turėjus, man jis taaaip patiko.. Bet dabar jau niekur nebematau pirkt unsure.gif
Atsakyti
Gisana, būtų idomu jūsų krepšiuką pamatyti 4u.gif mačiau daug jūsų atsiliepimų/komentarų apie kosmetika, dauguma labai informatyvūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2013 06 13, 11:09)
Gisana, būtų idomu jūsų krepšiuką pamatyti  4u.gif mačiau daug jūsų atsiliepimų/komentarų apie kosmetika, dauguma labai informatyvūs  4u.gif

Gisana rodė savo krepšiuką kovo mėnesį, Bet man nuotraukų nerodo dabar g.gif
Atsakyti
Aha, visai neseniai rodžiau smile.gif nuotraukas ištryniau, dėl to nerodo. Šiaip jis nuo kovo nelabai ir pasikeitęs rolleyes.gif parodysiu, kai labiau pasikeis, nes dabar viskas vėl bus tas pats ir neįdomu manau smile.gif
Atsakyti
SUmesk įdomumo dėlei tas pačias, bent jau man su trumpalaike atmintis bus pasimiršę biggrin.gif Manau kitos dar kart norės pasidrožėti, o kas nematę - per naujo apžiūrėti....
Visai nesupykč jei foto pakartotum drinks_cheers.gif
Atsakyti
Norika, tu lyg buvai pradejus paveiksluoti...dar tebepaveiksluoji? smile.gif Irgi nesupyktumem jei parodytum wink.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 06 13, 14:36)
SUmesk įdomumo dėlei tas pačias, bent jau man su trumpalaike atmintis bus pasimiršę  biggrin.gif  Manau kitos dar kart norės pasidrožėti, o kas nematę - per naujo apžiūrėti....
Visai nesupykč jei foto pakartotum  drinks_cheers.gif

Tai gal geriau per naują sufotkinčiau biggrin.gif nes nuotraukas man atrodo ištryniau ir nebeturiu mastau.gif bet žinai ką? Tik po tavęs irnesakyk.gif hihihi.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2013 06 13, 14:06)
Norika, tu lyg buvai pradejus paveiksluoti...dar tebepaveiksluoji? smile.gif Irgi nesupyktumem jei parodytum wink.gif

Aha, pradėjau, o kada baigsiu - nežinau doh.gif Vis neprisiruošiu damušt to darbelio, dekoratyvinė jau papozavo, liko kūnas, plaukai, kvapai... unsure.gif
Tai tyngiu, tai noro nėra, tai vaikas makaluojas aplink, o jis pas mane viesulas, nepasidėsi nieko po ranka - viską "nušluos" akimirksniu doh.gif Lūpdažius visus pirštu išbadė doh.gif Bandė bachūras dažytis, kol aš šėšėlių stalčiuke kuičiausi doh.gif
Atsakyti
Tai bent dekoratyvinę sukelkit, o viso kito galim ir palaukt biggrin.gif
Atsakyti