Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

pinga gražus krepšys bigsmile.gif
norėčiau atsakymų į šiuos klausimus:
1. Kaip Natura Siberica šveitiklis?
2. Kaip patinka Garnier antiperspirantas?
3. Kaip Collistar priemonė?
4. Kaip patinka Veet epiliavimui vašku skirta priemonė?
5. Kaip Bioderma vandenukas?
6. Kaip MicaBella pudra?
7. Trečias nuo kairės lūpdažis - kokia firma, spalva ir kaip patinka?
8. Kaip Maybelline nagų lakai ir kodėl būtent jie?

Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
Malena,
mano galvos oda riebi, plaunu kiekvieną dieną. Gi plaukai nuo kasdienio plovimo ir džiovinimo išsausėję, dehidratuoti, porėti. Ilgis iki pečių. Dabar iš esmės keičiu ir ugdau plaukų priežiūros įpročius, šampūnu plaunu tik galvos odą, rečiau nudoju džiovintuvą. Reguliariai dedu kaukes, galvos odą lepinu aliejais. Rezultatas matyti, plaukai atsigauna ax.gif
Natura siberica šampūnas ir balzamas neblogi, naudoju jau po antrą buteliuką. Plaukų nesausina, balzamas suglotnina, minkština. Tiesa, pradžioje naudojimo šios priemonės lyg buvo efektyvesnės. Dabar ar plaukai priprato, ar dar kažkas. Pabaigusi ieškosiu kažko naujo.
Ambroozija šampūnas Laumė man tikras atradimas. Plaunu, kaip jau minėjau, tik šaknis. Išplovus plaukai net girgžda nuo švaros, pakyla nuo šaknų, ne taip greitai susiriebaluoja. Trūkumas vienas, kad neskalsus ir brangokas.
John Frieda balzamą mažai naudoju, tai nieko labai pasakyti negaliu. Kiek pamenu, plaukus suglotnino, funkciją atliko smile.gif
Natura siberica ir Planeta organica kaukės neblogos, bet itin nesužavėjo. Oganix Macadamia patiko ir tiko labiau, labiau drėkino. Visas kaukes laikau ne trumpiau 30 min, o dažnai net per naktį.
Varnalėšų aliejų naudoju šaknims. Įtrinu ir laikau per naktį, maždaug 2 kartus per savaitę. Tikiuosi sustiprinti šaknis, paskatinti augimą, išvengti pleiskanų, Ryškių rezultatų dar nepastebėjau, nes nelabai ilgai naudoju. Tiesa, aliejus visiškai natūralus, papildytas eteriniais, o tai jau gėris thumbup.gif
Syoos aliejuką naudoju ant drėgnų plaukų prieš džiovinimą. Funkciją atlieka, plauką suglotnina, priduoda žvilgesio, galiukai mažiau pučiasi. Bet pabaigusi bandysiu kažką naujo.
Keratin pienelis man kažkoks nesusipratimas. SKirtas tepti ant drėgnų plaukų po plovimo. Turėtų lyg glotninti, bet man lyg priešingai, sukietina, šiurkština plauką. Dabar bandau naudoti kaip kaukę nakčiai.
Syoos sausas šampūnas nesužavėjo. Esu bandžiusi Batiste, tai patiko daug labiau, plaukai ilgiau išliko švaresni.
Šepetys Hercules labai patinka. Nepeša, gerai iššukuoja, masažuoja galvos odą. Naudoju vakariniams šukavimams, po 30 kartų kiekviena kryptimi. Manau, kad tai irgi prisideda prie plaukučių atsigavimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2013 06 15, 20:06)
idomu vyra turite mirksiukas.gif reta vyra domina tokie dalykai ax.gif  as asmeniskai tokio nenoreciau,kazkaip nevyriska, geriau jau jis tegu domisi futbolu,automobiliais,naujausiom technologijom ir pan,negu mano kremais ir kosmetika unsure.gif maniske ne uz ka nepriverstum naudoti veido krema schmoll.gif be abejo higienos priemones naudoja visas biggrin.gif

Negaliu sakyt, kad domina, bet maniskis naudoja ir veido prausikli, ir krema, ir kuno krema, kartais kauke veidui uzsideda, jei nepamirsta - man geriau taip nei kad vaiksciotu apsepes, nes jo oda misri, vietom pasausejus, tai paciam jam taip geriau. Ai, ne viena vyra jau atverciau i doros kelia su kremu naudojimais biggrin.gif

Na o dazausi daznai prie vyro, tai ir mato kuo dazausi - gi pas mane vos keli daikteliai is dekoratyvines yra wink.gif O del veido/kuno, tai man gerai, kad jis domisi - na gal ne tiek doisi, kiek zino kuri sudetis geresne ir pan, kad ir nepilnai, bet kazkiek, o ir firmas naturalesnes zino, tai nebaisu ir paprasyt kazka nupirkt - zinau, kad negris su mineral oil pirmoje vietoje. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2013 06 16, 00:08)
pinga, nu nieko sau, ner I ka akis paganyti...po tokiu krepseliu savu nesinori det smile.gif)
Kaip jums patinka plauku sepetys ?.

Na kad tikrai nieko ypatingo ir ekskliuzyvinio čia pas mane. Tobulinimui ir gryninimui vietos dar per akis. smile.gif
Dėkit dėkit drąsiai ir savąjį, juk tikrai labai įdomu pasižvalgyti po kitų mergaičių kosmetikos stalčiukus blush2.gif
Apie šepetį jau atsakiau 4u.gif Tikrai puikus.

QUOTE(Malena @ 2013 06 16, 00:11)
Pinga, kokios firmos šešėlių paletė? Neatpažįstu  blush2.gif

Tą paletę turiu gal jau 7 metus doh.gif Nepamenu net kur pirkau. Firma kaži kokia Concepts of beauty. Buvau užmetusi, dabar ištraukiau ir panaudoju keletą šešėlių spalvų. Dengiasi gražiai ir laiko tikrai neblogai nors iš galiojimo turbūt seniai išėjusi

QUOTE(Almost @ 2013 06 16, 00:14)
pinga gražus krepšys bigsmile.gif
norėčiau atsakymų į šiuos klausimus:
1. Kaip Natura Siberica šveitiklis?
2. Kaip patinka Garnier antiperspirantas?
3. Kaip Collistar priemonė?
4. Kaip patinka Veet epiliavimui vašku skirta priemonė?
5. Kaip Bioderma vandenukas?
6. Kaip MicaBella pudra?
7. Trečias nuo kairės lūpdažis - kokia firma, spalva ir kaip patinka?
8. Kaip Maybelline nagų lakai ir kodėl būtent jie?

Ačiū!  4u.gif

1. Nušveičia puikiai, nei per daug grubus, nei per smulkus, papildomai tepti po to nieko nereikia. Tik tas šaldantis efektas doh.gif Duše sustirstu į ragą biggrin.gif Bet pirtyje tai nerealu turėtų būti, kam jis ir skirtas iš tiesų.
2. Viskas su juo neblogai, funkciją atlieka, prakaitavimą sulaiko kone visai dienai. Tiesa, prieš jį dar pasitepu ir Thai alūno akmeniu. Esu bandžiusi nemažai antiperspirantų. Tai ekologiški man per silpni, nei drėgmės nei kvapo nelaiko, o tie stiprieji, kur neva sulaiko prakaitavimą net keletui dienų, ilgainiui alergizavo odą. Tai vėl gryžau prie eilinių parduotuvinių ir esu visai patenkinta. Nors ieškoti dar nesustosiu smile.gif
3. Būtent ši nepatinka. Nepatinka tekstūra, kvapas, nepatinka kaip įsigeria. Palieka tokią kaip plėvelę, kuri paskui lieka baltais rėžiais ant drabužių. Esu bandžiusi Collistar termale kremą, tai tas tikrai labai patiko. O ir efektą davė reguliariai naudojant.
4. Visai patenkinta. Patogi naudoti, vaškas lengvai tepasi. Depiliuoju tik kojas, plaukeliai pas mane nėra tankūs ar stori, tad nudepiliuoja tikrai neblogai. Plius lengvai nusivalo likučiai.
5. Puikus. Puikiai valo net akių makiažą, nors skirtas riebesnei odai (mano mišri), odos po jo netempia, nesausina. Plius malonaus kvapo. Tik nelabai skalsus ir brangokas. Bandau dabar Loreal'į, tai negaliu pasakyti, kad kuo nors blogesnis būtų.
6. Esu ją naudojusi dar tik keletą kartų, nes dabar pribaiginėju kitas priemones. Bet iš pirmo žvilgsnio viskas su ja puikiai, gražiai dengiasi, pamaskuoja, turi savyje lengvo švytėjimo, tai veidas skaistesnis atrodo. Tik brangi. Ateityje palyginimui reikės išbandyti ir kitas min. pudras, nes ši kol kas vienintelė bandyta.
7. Maybelline color whisper, spalva 220 lust for blush. Padrėkina lūpas, labai man miela ir patinkanti spalva. Tik dengiasi netobulai (kaip, beje, visos nude spalvos) ir neilgai išlieka.
8. Platus spalvų pasirinkimas, gera kaina (keltą pirkau per akciją vos po 5 lt thumbup.gif ) ir man tikrai gerai laiko. Su baze net iki 5-7 dienų.
Atsakyti
QUOTE(greeny1231 @ 2013 06 15, 23:07)
Labai gražios nuotraukos  4u.gif
1.Kaip JMO rožių prausiklis?
2.Kaip Madara kremas su spalva?  ax.gif

Ačiū 4u.gif
JMO prausiklis labai švelnus. Šiaip gerai nuprausia, priekaištų neturiu. Nesausina, veido po jo netempia.
Madara kremas su spalva man labai patinka, tik turi vieną minusą, kad sudėtyje turi blizgučių ir kai kremas jua į galą, nežinau ar tie blizgučiai ant dugno susikupia ar ką, pradeda labiau blizgėt. Bet iš esmės kremas labai gražiai sulygina veido splavą, veidas įvyti. Man patinka biggrin.gif
Atsakyti
Pinga, skaikingas, grazus krepsiukas 4u.gif .
Norejau paklausti apie Noreva Exfoliac prausikli ir Rasa Anti-aging seruma. Ar verti demesio? g.gif
Atsakyti
bu bu labai grazus ekologiskas krepsiukas noriu paklausti kur pirkot biopha vandenuka (pas mus italijoje yra sampunas, muilas, bet nera veido linijos), kaip priemones po sporto?
kaip lavera balzamas?
Papildyta:
QUOTE(Sultry @ 2013 06 15, 15:32)
gražus krepšiukas 4u.gif
ačiū, kad atkalbėjote nuo BioPha pirkimo  biggrin.gif Aš vis manau, kad reikia pataupyti ir paieškoti kažko vietoje Biodermos ir šį kartą jau buvau nužiūrėjusi BioPha pakeitimui. Tik va kaip dėsnis - "pinigai į balą" su tais bandymais/atsikankinu, kol sunaudoju bandomąjį triušį, ir visada grįžtu prie savo numylėto Biodermos H2O  wub.gif

Biodermos vandenukas neblogas, bet dabar atraudau Yes to carrots makiazo prausikli gerai nuplauna makiaza, net ir akiu mirksiukas.gif
Papildyta:
pritariu angelinkai del alionos krepsiuko, visko daug, nuotraukos siek tiek per tamsios, kol perziuri iki galo, jau pamirsti ir pradzia..
del nagu laku tai net nuobodu biggrin.gif biggrin.gif kodel tik chanel? kai kurios nagu laku ir lupu blizgesiu pakuotes atrodo net nepraimtos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 16 birželio 2013 - 11:55
Pinga, man labai patiko jūsų 4u.gif kokia ten rusiška priemonė, stabdanti plaukų augimą? g.gif ar drėkinanti? patinka? noreva prausiklis odos nesausina?
Atsakyti
[quote=pinga,2013 06 16, 01:42]
gražus krepšiukas, kaip garnier BB kremas? ar gerai dengiasi, nekemša porų? ačiū ax.gif
Papildyta:
[quote=Raselepagegiai,2013 06 16, 14:18]
[quote=pinga,2013 06 16, 01:42]
gražus krepšiukas, kaip garnier BB kremas? ar gerai dengiasi, nekemša porų? ačiū ax.gif
[/quote]

man ir alionos krepšiukas patiko, yra į ką akis paganyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2013 06 16, 08:36)
Pinga, skaikingas, grazus krepsiukas 4u.gif .
Norejau paklausti apie Noreva Exfoliac prausikli ir Rasa Anti-aging seruma. Ar verti demesio? g.gif

Ačiū 4u.gif Noreva man pasausina odą, nusipraususi jaučiu tempimą. Tai panaudoju tik prieš mm dienas, kada pradeda lengvai berti doh.gif Nors ir nuo pabėrimų Ambroozija gasulo molio prausiklis man daug labiau patinka. Švelniai valo, sutraukia poras, visiškai nesausina, švelnina odą. Tai Noreva tik tiek, kad reikia kažkaip subaigti..

QUOTE(style18 @ 2013 06 16, 12:11)
Pinga, man labai patiko jūsų 4u.gif kokia ten rusiška priemonė, stabdanti plaukų augimą?  g.gif ar drėkinanti? patinka? noreva prausiklis odos nesausina?

Malonu, ačiū blush2.gif Bily pienelis. Nėra ji lyg rusų gamybos, nors nepamenu tiksliai. Nesužavėjo, trūksta man drėkinimo, norėtųsi net riebesnės priemonės, nes blauzdų oda pas mane sausoka. Pirkau tikėdamasi, kad pristabdys plaukelių augimą, bet ir šio efekto nepastebiu. Subaigsiu, bet nekartosiu.
Dėl Noreva jau parašiau 4u.gif

QUOTE(Raselepagegiai @ 2013 06 16, 12:22)
gražus krepšiukas, kaip garnier BB kremas? ar gerai dengiasi, nekemša porų? ačiū

ačiū 4u.gif Garnier naudoju jau antrą pakuotę. Man visai tinka ir patinka, porų nekemša. Na, gal vasarai kiek riebokas. Bet aš jį rankomis tepu ir dar delniukais lyg įtapšnoju, prispaudau (nemoku paaiškint doh.gif ), tai puikiai įsigeria ir dingsta tas riebus blizgesys. Nors maskuoja jis ne itin, daugiau skirtas odos spalvos sulyginimui, bet man to visai pakanka. O va garnier BB paakiams man tikras atradimas. Nuolat kovoju su tamsiais paakiais, tai garnier BB kol kas geriausia, ką esu turėjui. Puiki tekstūra, lengvai dengiasi, nesubėga į raukšleles. Aišku, neužmaskuoja 100 proc., bet aš jau ir nebesitikiu rasti tokio stebuklo, kuris ir užmaskuotų, bet išliktų nematomas ir atrodytų natūraliai. Jei kas tokį žinote, pasidalinkite, būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Bu Bu, kokie butu komentarai apie:
- Sante krempudra? 4u.gif
- Ecodenta skalavimo skysti?
- Physians Formula branzata? (kaip tik bronzanto paieskose esu)
- is akiu tusu kuris geresnis (naturaliu)?
4u.gif
Atsakyti
Bu bu nuostabus krepsiukas. Klausimai jau atsakyti. Patinka ziureti i tokias kokybiskas foto smile.gif
Pinga patiko krepasas. Ir dekoratyvine nepasakyciau, kad Labai naujokiska smile.gif
Idomu apie rasos anti aging serumeli smile.gif
Atsakyti