Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

QUOTE(**Iris** @ 2013 07 03, 12:07)
Turbut dar truksta sepeteliu ir kvepalu  bigsmile.gif Butinai dar ikelsiu  mirksiukas.gif O dantu pastu gal nefotkinsiu  biggrin.gif

Dar nagų lakų nesimato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 07 03, 10:55)
Iris, gražus krepšiukas  4u.gif
1. Kaip jum Guerlain kompaktinė?
2. Kaip MAC skaistalai, pigmentacija, sklaidymas, išsilaikymas?

Aciu 4u.gif
1. Jau atsakiau biggrin.gif
2. Visus siuos kriterijus atitinka 100% thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2013 07 03, 11:14)
Dar nagų lakų nesimato smile.gif

Oi tikrai biggrin.gif Bet kad nelabai turiu ka parodyti, bet galesiu ikelti mirksiukas.gif
Atsakyti
Iris, dailus krepšys. Kokie jūsų plaukai, mad patinka maroccanoil priemonės? man aliejukas jų fainas visai, noriu šampūną su kondišike pamėgint dar smile.gif
Atsakyti
kokia mac skaistalu spalvyte?
Atsakyti
Papildymas biggrin.gif
Sepeteliai:
user posted image
user posted image
Lakai:
(Truksta dar vieno raudono OPI, bei China Glaze sviesiai rozinio) ax.gif
user posted image
Kvepaliukai:
user posted image
Dabar jau atrodo viskas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nuostabus krepšiukas, užpavydėjau... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 07 03, 11:34)
Iris, dailus krepšys. Kokie jūsų plaukai, mad patinka maroccanoil priemonės? man aliejukas jų fainas visai, noriu šampūną su kondišike pamėgint dar smile.gif

Dekui 4u.gif
Mano plaukai ilgi ir dar sviesinti smile.gif Patinka labai, plaukai labai minksti palieka po ju thumbup.gif Be to nera jokiu sulfatu juose thumbup.gif Pirkau dideles bonkas prisiskaicius internete geru atsiliepimu, nes iseina pigiau nei pirkti po 250 ml, dar koki papildoma % koduka galima pagauti, tai tikrai nesigailiu, uzteks ilgam ir sunaudosiu su malonumu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(myglle @ 2013 07 03, 11:37)
kokia mac skaistalu spalvyte?

Springsheen 4u.gif
Atsakyti
Iris, nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif viskas patiko labai.
Turiu kolkas porą klausimų, kaip tau MAC šepetėliai, kokius ten turi? Ir kaip Dior skaistalų šepetėlis?
Atsakyti
Iris, labai patiko krepsiukas wub.gif
Atsakyti
**Iris** krepsiukas ispudingas 4u.gif o paakiu kremo bei ranku kremo neimaciau ar nenaudojate? ir kaip jums laikosi armani acqua di gioia kvepaliukai,nors vasarai kvapas puikus,bet man visai jie nesilaiko..
Atsakyti
Dar klausimų biggrin.gif
1. Kas ten iš Shiseido?
2. Kaip Moroccanoil šampūnas ir kondicionierius patinka? Kaip tik dabar naudoju juos biggrin.gif
3. Kaip Gillette satin care?
4. Kas ten per prausiklis kažkoks, Alaffia? g.gif
5. Diorskin pudrų spalvos atrodo labai skiriasi g.gif skirtingiems sezonams? Kaip patinka?
6. Kaip Dior BB kremai patinka? smile.gif kokie atspalviai?
7. Kaip HR tušas?
8. UD pieštukas juodas ten? Taupiai naudojas? 4u.gif
9. Kokia MAC ir YSL lūpdažio spalva? Ir Dior blizgesio?
10. Kaip Lush lūpų šveitiklis? Pirkai čia? smile.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 07 03, 12:18)
Iris, nuostabu  wub.gif  wub.gif  wub.gif viskas patiko labai.
Turiu kolkas porą klausimų, kaip tau MAC šepetėliai, kokius ten turi? Ir kaip Dior skaistalų šepetėlis?

Aciu 4u.gif
Sepeteliai labai labai patinka turiu 217, 219, 239 ir 228 manau patys pagrindiniai, man ju pilnai uztenka thumbup.gif Tik dar labai noreciau pravedimui, nes dabartinis is sigma tai nepatinka schmoll.gif Man atrodo tu turi is mac pravedimui g.gif Kaip jis tau?
O dior skaistalu, superinis thumbup.gif As ji naudoju ir skaistalams ir bronzatui ir net komp. pudrai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kumiko @ 2013 07 03, 12:25)
**Iris** krepsiukas ispudingas 4u.gif o paakiu kremo bei ranku kremo neimaciau ar nenaudojate? ir kaip jums laikosi armani acqua di gioia kvepaliukai,nors vasarai kvapas puikus,bet man visai jie nesilaiko..

Dekoju 4u.gif
Va ju ir nenufotografavau, po to tik pamaciau doh.gif Rankoms turiu is TBS kanapiu ir paakiams is Eucerin toki lengva gelini smile.gif
O kvepaliukai tai man laiko, nes drabuziai tai net spintoj kvepia, siaip pati ju neuzuodziu po kurio laiko, bet as ir nemegstu sleifiniu kvepalu smile.gif nes va pvz tie Givenchy tai mane ir nakti persekioja doh.gif
Atsakyti