Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

QUOTE(ginitaa @ 2008 07 27, 18:04)
sveikutes  4u.gif
kazkas man kuzda,kad musu drauge PepsIngius jau ant ranku laiko savo maziuka  g.gif  oj kaip laukiu kada ji parasys mum ir pasigirs ka ten savyje uzaugino  lotuliukas.gif

oi, drauge ginitaa, jus apsirikote unsure.gif
nuejau siandien tonus paziuret, tai prie daikto ir gydytoja apziurejo mane.. reikalai man ne kokie, sako dar savaite turiu nesiot, nes nevyksta jokia veikla, o siandien jau 40 savaiciu..tai jei niekas neprasides po savaites, varau i kauna ir skatina, biski baimes ivare, bet tikiuos, kad dar viskas susitvarkys savaime verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(PepsIngius @ 2008 07 27, 23:28)
oi, drauge ginitaa, jus apsirikote unsure.gif
nuejau siandien tonus paziuret, tai prie daikto ir gydytoja apziurejo mane.. reikalai man ne kokie, sako dar savaite turiu nesiot, nes nevyksta jokia veikla, o siandien jau 40 savaiciu..tai jei niekas neprasides po savaites, varau i kauna ir skatina, biski baimes ivare, bet tikiuos, kad dar viskas susitvarkys savaime verysad.gif

console.gif nusiramink viskas bus gerai,pamatysi,maziukas matyt dar nepasiruoses ikvept to uztersto oro,jam labai gerai pas tave mirksiukas.gif jauciasi saugus.tik tu nusiramink,negasdink jo mirksiukas.gif laikykis ir lauksim toliau naujienu
as rytoj einu pas gine ziuresiu ka darys ka sakys,bet jauciu,kad viskas bus gerai,tik va del svorio gali prikibti,nes nu velnias kuda kaip dviratis,svoris visai neauga verysad.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

turiu naujiena - PepsIngius isvaziavo siryt pirkyi leliuko wink.gif ta kvanka gydytoja vistik suveike smile.gif kolkas laikom kumstukus ir laukiam wink.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2008 07 28, 09:17)
labas rytas smile.gif

turiu naujiena - PepsIngius isvaziavo siryt pirkyi leliuko wink.gif ta kvanka gydytoja vistik suveike smile.gif kolkas laikom kumstukus ir laukiam wink.gif

oj net siurpas nupurte,toks geras malonus siurpuliukas wub.gif as spejau iki pirmadienio,o maziukas isvys pasauli pirmadieni,nedaug apsirikau blush2.gif
Atsakyti
ui kaip dziaugiuosi del Peps Ingiaus... gi ji buvo nusiteikusi dar savaite laukt, o se tau ir gimdys! gal ir gerai... maziau streso! Viskas greiciau yvyks! o del svorio-tai nesijaudink...as-tai lb pergyvenau kai ne augo, o krito svoris-tai gydytojai sakau kazkas negerai, darykit tyrimus-tai ji sako nusisypsojo ir paaiskino, kad taip daznai buna ir sake tik tu palauk...kai prades augti svoris-tai bus kaip ant mieliu! lotuliukas.gif niu jau turiu beveik 7 kg...smile.gif dar liko beveik pora menesiuku-tai tikiuosi, kad daugiau nei 16 kaip rekomenduojama ir neturesiu... niu bet cia tas svoris baike! siaip-tai as viska ka noriu ir kiek noriu valgau! thumbup.gif nes mano ysitikinimas, kad nestumas-tai vienintelis laikas kai galim nesirupint savo figurom...smile.gif jau dabar galvoju kaip cia reikes numest kg po gimdymo ir sustangret! verysad.gif siaip-tai ant lesku celiulitas darosi...sad.gif
niu PepsIngiau laukiam geru ziniu is taves!!! laikom kumscius, kad tik viskas okis pokis jums butu!
Ginitaa nepamirsk pasigirt kaip tau sekesi pas daktaryte! beja, pas ka tu vaikstai? man kit apirmadieny vizitas poliklinikoj.... ir beja sutampa su uzsiregistruota data Mazylyje... bet pastarajame po pietu.. tai ziuresiu ka kalbes poliklinikoje... jei viskas normoj-tai net nevaziuosiu ten ir neieskosiu velnei zino ko schmoll.gif nes pagrinde-tai noriu nuotraukytes, bet nemanau, kad vert atrukdyti mazyle vien del to! ar palaikymo sulauksiu? lotuliukas.gif
Atsakyti
PepsIngius kai gris, papasakos daugiau, o as trumpai - tiek mama, tiek sunutis jauciasi gerai wink.gif perduosiu Jusu abieju linkejimus rytoj smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
truputi dingusi buvau,namie remontai tai oj yra ka veikti smile.gif Dziaugiuosi uz drauge PepsINgius 4u.gif
Va as siandien buvau pas gine,lankausi pas Kiauleikiene,sake mum viskas gerai,parase tiktai zvakuciu ir viskas,ai gavau velniu,kad mazai skysciu vartoju ax.gif svoris biski nukrito,bet sake normalu,nuramino,tad grizau geros nuotaikos tongue.gif o dar smagiau buvo kai registravo echo,tai va 21d einu paziuret i maziuka ir jei gerai supratau apziurines ne sauksteliene thumbup.gif ji atostogauja thumbup.gif tad turiu vilties ir nuotraukyte gauti tongue.gif
tai va tiek ziniu pas mane,gero visosms vakaro mirksiukas.gif
Atsakyti
o Ginitta kaip dziugu! sakiau, kad viskas gerai bus! o skysciu-tai gerk! nu man cia tokia seimos drauge gydytoja sake, kad skysciu reikia gerti daug ir nebijot, kad tins del to kojos ar pan, nes tai ne tiesa jog nuo skysciu.. jei jau tins-tai tins...o siaip-tai jei organizme buna per mazai skysciu-tai jis juos kaupia ir tai pasireiks tinimu dar labiau-taigi gerk ju kuo daugiau ir pripratink organizma, kad jis jeis visad aprupintas thumbup.gif
beje, pas mus irgi remontai.... keiciam namo stoga, o ir miegamajy remontuojam-tai patikek kas daros...visur dulkiu pilna schmoll.gif ech... niu bet nieko... dar savaiciuke ir viskas eis y pabaiga, o tada "ykurtuves" drinks_cheers.gif
ir dar...smile.gif treciadieny apipirkom mazyle... nupirkom vazima po ilgu kelioniu ir ieskojimu paprasciausia varijanta...smile.gif uzsisakem, kad nupintu lovyte...smile.gif nupirkom apsaugytes y lovyte su baldakimu apie koky svajojiau... nu biski brangesnis uz uprastus, bet mano nuomone praktiskes, o ir grazesnis...smile.gif ir dar smulkmenyciu...smile.gif o kada jus kraitelius pradejot kraut?
Atsakyti
QUOTE(Dovilytia @ 2008 08 01, 10:10)

as jau kelinta diena puikiai jauciuosi,nes paciai smagu thumbup.gif o kraiteli tai noriu pradeti pirkti,bet dar kazkaip mastau,kad anksti butu,seip vezimuka ir lovytes zvalgausi jau,lovyte nuziurejusi esu,o vezimeli gal puske atiduos nauja,tai bus gerai smile.gif o drabuzelius tai jau taip norisi pirkti,bet dar susilaikau,bet va 21d eisiu echo,po jo sakiau tiesiai i parduotuve ta proga kanots nupikti,kokia smulkmenyte blush2.gif
kai turesi ka nupirkusi imesk cia nuotraukyte,idomu paziureti gal as kokiu minciu gausiu tongue.gif
o kaip jus jauciates?kaip maziukas labai spardosi?
Atsakyti
ui kaip PepsIngius ilgai nesirodo:( ydomu kaip jai? ar viskas gerai!? as-tai jau turiu beveik viska:) beveik visus daikciukus.. nu ta prasme truksta higienos reikmenu (termometru, ciulptuku, sukyciu..) niu cia kada kai labai noresiuka nupirkti reikes griebt... nes jau rubeliu pati pripirkau, o ir atidave nemazai... tokiu fainuciu...gi maziukai labai trumpai juos devi...smile.gif ech... stabdau save, kad nepirkinet, nes visi aplinkui sako: tik neprisipirk, nes bus taip, kad puses neaprengsi... ir tikiu, kad tai tiesa... geriau pirksim grozybiu...smile.gif
O musu lelyte-tai labai spardosi...s iaubas, atrodo, kad jau nori islysti lauk... kai ysiremia su kojyte ar rankyte-tai ui ui...
Atsakyti
QUOTE(Dovilytia @ 2008 08 03, 15:51)
ui kaip PepsIngius ilgai nesirodo:( ydomu kaip jai? ar viskas gerai!? as-tai jau turiu beveik viska:) beveik visus daikciukus.. nu ta prasme truksta higienos reikmenu (termometru, ciulptuku, sukyciu..) niu cia kada kai labai noresiuka nupirkti reikes griebt... nes jau rubeliu pati pripirkau, o ir atidave nemazai... tokiu fainuciu...gi maziukai labai trumpai juos devi...smile.gif ech... stabdau save, kad nepirkinet, nes visi aplinkui sako: tik neprisipirk, nes bus taip, kad puses neaprengsi... ir tikiu, kad tai tiesa... geriau pirksim grozybiu...smile.gif
  O musu lelyte-tai labai spardosi...s iaubas, atrodo, kad jau nori islysti lauk... kai ysiremia su kojyte ar rankyte-tai ui ui...

oj kaip miela,kaip as laukiu judesiuku wub.gif ir kaip norisi pirkti,jau man akys nekrypsta i rubus sau,matai tik vaikiskus,jauciu islepinsiu maziuka doh.gif
o PepsIngius tikrai ilgai nesirodo,bet manau viskas gerai,dziaugiasi klecku dabar smile.gif
Atsakyti
noreciau pasidalinti svieziais ispudziais apie Raseiniu gimdymo skyriu. planavom gimdyti kaune bet kaip tik kai nubego vandenys buvom vestuvese Raseiniuose. pries griztant i kauna paprasiau vyro kad gal vis tik uzvaziuojam i raseiniu priemimo skyriu kad gydytojas apziuretu ar viskas gerai ir ar spesim nuvaziuot iki kauno. atvykus i skyriu po apziuros buvo konstatuota 6 cm atsidarymas. gydytojas sake kad visko gali buti kad spesim nuvykti i kauna bet neaisku kaip organizmas reaguos i kelione galejo buti kad tai tik pagreitins visa veikla ir teks gimdyt masinoj. atsisakem minties vykti i kauna kad paskui netektu gailetis. po dvieju valandu jau laikem savo mergyte ant ranku. gulejau vienvietej palatoj kur kriaukle ir tualetas vietoj, dusas tikrai super, personalas irgi per diena po kelis kartus uzeidavo gydytojai tiek pas mane tiek pas mergaite.nakti vos tik isiverkus mergytei ateidavo iskarto slaugute klausti ar nieko nereikia. tiesa pasakius likau labai patenkinta raseiniu ligonine, labai malonus personalas. manau kad klinikose nebuciau nei puses tiek gavusi jei nebuciau is anksto susitarusi, o cia gavau pilna prieziura ir as ir mergyte thumbup.gif kauno klinikose gimdziau pirmaja dukra tai turiu su kuom palyginti, nors gimdziau susitarusi is anksto.
Atsakyti