Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

QUOTE(ginitaa @ 2008 08 13, 14:26)
man irgi del jos neramu  g.gif

nepergyvenkit, viskas ok jai ax.gif tik dar nelabai turi gal laiko Jumi aplankyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2008 08 14, 13:34)
nepergyvenkit, viskas ok jai  ax.gif  tik dar nelabai turi gal laiko Jumi aplankyt  cool.gif

smagu girdeti,tai jei susisieksi perduok nuo musu linkejimus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
ginitaa nesijaudik ir neverk,nes kai tu verki,tai ir tavo pupuliukas verkia smile.gif mirksiukas.gif kaip ir minejau,kad viskas greit pasimirsta
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(ingrica @ 2008 08 15, 09:30)
ginitaa nesijaudik ir neverk,nes kai tu verki,tai ir tavo pupuliukas verkia smile.gif  mirksiukas.gif kaip ir minejau,kad viskas greit pasimirsta

taip tu teisi smile.gif na hormonai jau rimsta,tai ir as jau ramesne darausi,jau galima net susikalbeti su manimi lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif kaip sveikateles?kazkodel uzstrigo musu pasnekesiai g.gif arteja rudenelis,tai dazniau prisesime prie savo kompiuteriu.
Atsakyti
QUOTE(ingrica @ 2008 08 17, 09:50)
sveikutes 4u.gif kaip sveikateles?kazkodel uzstrigo musu pasnekesiai g.gif arteja rudenelis,tai dazniau prisesime prie savo kompiuteriu.

sveikute 4u.gif sveikatele bent vakar vakare nekokia buvo,kazko pilvuka maude,bet kai atsiguliau ramiai pagulejau ir praejo viskas,o dabar tai va esu spardoma lotuliukas.gif
pasnekesiai tai rimtai uzluzo,matyt visos paskutinemis vasaros dienomis dziaugiasi tongue.gif
Atsakyti
gaila man tos vasareles verysad.gif prasides vel lietus,saltis,tai mudu su savo pupuliu vel sedesime uzsidare namie. verysad.gif o del tavo pilvuko skausmu,tai gal pasitampei g.gif dar norejau paklaust,ar gyd Kiauleikiene jau dirba po atostogu,nes galvoju,kad reiks apsilankyt.
Atsakyti
QUOTE(ingrica @ 2008 08 17, 10:24)
gaila man tos vasareles verysad.gif prasides vel lietus,saltis,tai mudu su savo pupuliu vel sedesime uzsidare namie. verysad.gif o del tavo pilvuko skausmu,tai gal pasitampei g.gif dar norejau paklaust,ar gyd Kiauleikiene jau dirba po atostogu,nes galvoju,kad reiks apsilankyt.

na gal biski penktadieni persistengiau blush2.gif atrodo nedaug dirbau,bet matyt uzteko ax.gif o kiauleikiene jau dirba,as pas ja po jos atostogu pirma diena buvau,tai nuo 29d ji jau dirba,o dabar va ketvirstadieni pas ja liepe ateiti ir po jos tiesiai i echo bigsmile.gif
Atsakyti
saugok save ir savo pilveli nestuke.gif nepersistenk.o tu jau ar zinai savo lialiaus lyti? 2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrica @ 2008 08 17, 10:39)
saugok save ir savo pilveli nestuke.gif nepersistenk.o tu jau ar zinai savo lialiaus lyti? 2.gif

atrodo saugau,bet matyt vistiek dar neapskaiciuoju doh.gif o lyti sianakt sapnavau,kad bus mergaite,o ketvirtadieni gal jau ir echo parodys blush2.gif jau kaip laukiu ax.gif
o ka tu augini?at ziopla dabar pamaciau,kad du bachurus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginitaa: 17 rugpjūčio 2008 - 10:01
kaip fainai, kad jau 18 savaite jauti judesiukus.. as tai nuo 20 tik pajutau:) bet uztat dabar kaip kankina mane.. jau drasiai galiu sakyt, kad sakauda...sad.gif jau taip ysispiri asu kojyte, kad atrodo plys pilvas ir islys y lauka...smile.gif tenka atgal spaust... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilytia @ 2008 08 18, 12:13)
kaip fainai, kad jau 18 savaite jauti judesiukus.. as tai nuo 20 tik pajutau:) bet uztat dabar kaip kankina mane.. jau drasiai galiu sakyt, kad sakauda...sad.gif jau taip ysispiri asu kojyte, kad atrodo plys pilvas ir islys y lauka...smile.gif tenka atgal spaust... lotuliukas.gif

geras lotuliukas.gif kankina mama dar negimes lotuliukas.gif o man pilvo apacia kazko skauda cray.gif leksiu jau namo ir tiesiai i lova,jei nepraeis,minsiu i ligonine verysad.gif bet manau praeis,nes visa diena sedejau,pilvelis pavargo matyt tai ir skauda verysad.gif
Atsakyti