Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

QUOTE(Ambrozija @ 2008 10 13, 15:59)
Ši tema apie gimdymo namus. Nenukrypkit nuo temos! Paplepėt galit ir bendraamžiuose.

QUOTE(ingrica @ 2008 10 15, 15:46)
ambrozija,jei tau nepatinka apie ka mes cia kalbame,tai gali ir neuzsukti cia,o jei nori pakalbet apie gimdymus,ar dar ka nors,tai prasom smile.gif

Na, merginos, norėčiau šioje vietoje sutikti visgi su ambrozija. Juk tema tikrai yra apie Raseinių gimdymo namus, o ne apie jūsų kasdienybę ir rysius su kitomis forumo dalyvėmis. Naršančios po forumą ieško konkrečios informacijos, o ne paplepėjimų. Nesu forumo administratorė, bet leiskit priminti kai kurias forumo taisykles (jas turėjote matyti, kai registravotės):

Forume draudžiama:
4. Naudoti SPAM'ą (Stupid Pointless Annoying Material/Message).
· rašyti "Off-Topic" žinutes (bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos spam'u).
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos laikomos spam'u.

5. Jūs turėtumėte suprasti tokios bendravimo formos kaip forumas specifiką ir jos skirtumą nuo pokalbių/chat'o. Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o chat'e jos egzistuoja tik keletą valandų. Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet žinutes, kurias bus įdomu skaityti visiems lankytojams ir po kelių mėnesių nuo jų parašymo. Todėl naudoti forumą chat'o tikslais yra draudžiama. Tam jūs galite pasinaudoti mūsų pokalbių kambariu (chat'u).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajova: 28 spalio 2008 - 19:07
QUOTE(ingrica @ 2008 10 28, 10:15)
labas rytas 4u.gif o ginitaa,ar jau zinai kas pas tave pilvelyje gyvena,ar pipiriukas,ar pipiriuke? smile.gif na geros dieneles 4u.gif reikia eit ruostis vaziuosiu pas uosviene i svecius bigsmile.gif

labukas 4u.gif
na kai ziurejo 18sav tai nelabai rodesi,bet sake gal mergaite,tai dabar labai laukiu antro echo,tik va nezinau kada jis bus g.gif
Atsakyti
Kaip matau skyrelis neuzmirstas, tai parodysiu as savo "kaimietuke" kokia jau didele mergyte thumbup.gif , o gimem Raseiniuose 08.02 ir labai tuom patenkinti thumbup.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Axe @ 2008 12 15, 15:25)
Kaip matau skyrelis neuzmirstas, tai parodysiu as savo "kaimietuke" kokia jau didele mergyte thumbup.gif , o gimem Raseiniuose 08.02 ir labai tuom patenkinti  thumbup.gif

user posted image

thumbup.gif as vis pagalvoju kaip jus augat,ir va pasirodet thumbup.gif nu grazuoles begalo,taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,mamytes(busimos ir esamos). esu naujoke jusu forume,ir tuo labai dziaugiuosi. blush2.gif as pries 2men.pagimdziau zave dukrele,mane priziurejo gydytoja Kiauleikiene,as ja zaviuosi,nes jai teko daug istverti su manim...Todel galiu pasakyti,kad nera blogai gimdyti ir raseiniuose,beje ne nuo gydytojo,bet ir nuo akuserio daug kas priklauso,o maniske buvao URBONAVICIENE,JI SVELNI IR NUOSTABI AKUSERE thumbup.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Gabytes mamyte @ 2008 12 17, 18:30)
Sveikos,mamytes(busimos ir esamos). esu naujoke jusu forume,ir tuo labai dziaugiuosi. blush2.gif as pries 2men.pagimdziau zave dukrele,mane priziurejo gydytoja Kiauleikiene,as ja zaviuosi,nes jai teko daug istverti su manim...Todel galiu pasakyti,kad nera blogai gimdyti ir raseiniuose,beje ne nuo gydytojo,bet ir nuo akuserio daug kas priklauso,o maniske buvao URBONAVICIENE,JI SVELNI IR NUOSTABI AKUSERE thumbup.gif ....

sveikute,malonu,kad prisidedi prie musu 4u.gif dabar tai jau pasakok,kodel su tavim buvo sunku?jei nepaslaptis kiek per vizitus jai duodavai(jei duodavai) ir kiek tau gimdymas kainavo?labai man aktualu dabar ax.gif ar su Kiauleikiene tareisi is anksto ar taip sutapo,kad pas ja gimdei? O koks tos Urbonavicienes vardas?as jas ten zinau pagal vardus,nes teko pora kartu paguleti ligonineje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2008 12 17, 19:43)
sveikute,malonu,kad prisidedi prie musu  4u.gif  dabar tai jau pasakok,kodel su tavim buvo sunku?jei nepaslaptis kiek per vizitus jai duodavai(jei duodavai) ir kiek tau gimdymas kainavo?labai man aktualu dabar  ax.gif  ar su Kiauleikiene tareisi is anksto ar taip sutapo,kad pas ja gimdei? O koks tos Urbonavicienes vardas?as jas ten zinau pagal vardus,nes teko pora kartu paguleti ligonineje  verysad.gif

na mano vizitu pas ja nebuvo,mano dukryte buvo pernesiota,as lankiausi pas kauno gydytojus,o gimdyti sugalvojau pas mama(raseiniuose)..gavau suntima pasiziuret kudykio sirdute raseiniu ligonineje,tada ir susipazinau su akuserijos skyriumi,pinigu as daug nedalinau,taciau buvau lepinama,vyras buvo nuo pat pirmos minutes ir nakvojo su manimi gavome dviviete palata biggrin.gif na taciau ji megeja imti pinigelius,bet siulyciau daugiau duoti akuserei,nes ji pagrindine,o siaip kam idomu mielai padesiu...galite rasyti man i skype seimynap lauksiu
Atsakyti
QUOTE(Gabytes mamyte @ 2008 12 17, 20:04)
na mano vizitu pas ja nebuvo,mano dukryte buvo pernesiota,as lankiausi pas kauno gydytojus,o gimdyti sugalvojau pas mama(raseiniuose)..gavau suntima pasiziuret kudykio sirdute raseiniu ligonineje,tada ir susipazinau su akuserijos skyriumi,pinigu as daug nedalinau,taciau buvau lepinama,vyras buvo nuo pat pirmos minutes ir nakvojo su manimi gavome dviviete palata biggrin.gif na taciau ji megeja imti pinigelius,bet siulyciau daugiau duoti akuserei,nes ji pagrindine,o siaip kam idomu mielai padesiu...galite rasyti man i skype seimynap lauksiu

kadangi man smalsu tai va rasysiu tada tau i skype mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2008 12 17, 21:09)
kadangi man smalsu tai va rasysiu tada tau i skype  mirksiukas.gif

mielai lauksiu biggrin.gifuser posted image

Atsakyti
QUOTE(Gabytes mamyte @ 2008 12 17, 21:36)
mielai lauksiu biggrin.gifuser posted image

jei ka dar domis raseiniu gimdymo namai,tuomet kreipkite busimos mamytes...mielai padesiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabytes mamyte @ 2008 12 17, 18:30)

tavo mergyte gimus kaip ir mano vyresnioji thumbup.gif tik 4 metais veliau mirksiukas.gif
Atsakyti
gimdziau raseiniuos pas Kiaulekiene ,nors mano daktare buvo kita ... gimdziau sunkiai ,ir likau nepatenkinta ,susiuvo baisiai pasake vistiek kitais metais ateisi pataisysim ,buvau ir samone praradus ,likau tikrai nepatenkinta ,norejau pinigu duot nebuvo kam ,keturios isvis buvo pas mane per gimdima ,tai akusere pamirso stalciu atdaryt ant gimdymo stala ,o man kraujas pasileido tai aptaske visas jos kelnes ir tapkes ,paskui girdejau kai keikes ,o sesele jai pareiske duok gal tipo ta gimdyve isplaus ,tipo as kalta kad ji savo darbo neatlieka ... o vyra is vis isprase tipo negimdysiu sianide ,o uz pora valandu jau turejau ... palatos saltos ,languos skyles ... pries gimdima gerokai pasalau ,gimdziau sausi pries 8 metus ...
o Saukstelienei aciu ,tik jos pagalba as isnesiojau savo mergyte ,ji bvisa laika buvo salia ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iowa: 01 sausio 2009 - 23:57