Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta - XV tema

QUOTE(kutia @ 2013 07 06, 20:49)
Gal kas nors prisimena kiek Kretoje kainuoja apsauginis kremas nuo saules? Nelabai norime is cia vezti. Aciu.

Purskiamos Nivejos (ivairiu rusiu) po 200 ml kainuoja apie 19-20 euru. Mes pacia pirma fiena kazkur papludimyje savo pametem, tai teko pirkti nauja.
Atsakyti
viešbučio giftshop'e nivea vaikiškas purškiamas 50spf kainavo lygtais 22 eurus... bet kitų firmų buvo ir pigesnių, net ir toj pačioj viešbučio parduotuvėj... beje paprastam prekybcentry tie patys nivea kremai nelabai ką pigiau kainavo... keliais euriukais tik...
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2013 07 07, 08:57)
viešbučio giftshop'e nivea vaikiškas purškiamas 50spf kainavo lygtais 22 eurus... bet kitų firmų buvo ir pigesnių, net ir toj pačioj viešbučio parduotuvėj...  beje paprastam prekybcentry tie patys nivea kremai nelabai ką pigiau kainavo... keliais euriukais tik...

Bunant Kretoj pirkti Nivea... Mes tai jau kelinta karta Graikijoj tai perkam tik su alyvuogiu aliejum krema. Olovela firmos pirnelis nuostabus ir tinka tiek vaikams tiek veidui tikrai gerai apsaugo, man ir kvapas patinka. Kaina 14 euru. Yra ir pigesniu ir visai geru
Atsakyti
o jau tipo is lietuvos negalima pasiimti saules apsaugos?? doh.gif svoris 150-250 ml didelis ??
Atsakyti
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 07 07, 11:56)
o jau tipo is lietuvos negalima pasiimti saules apsaugos??  doh.gif  svoris 150-250 ml  didelis ??

jeigu keliauji tik su rankiniu bagazu, tai tokio kiekio nepaimsi.Turi but iki 100ml
Atsakyti
Mes pirkom carrefor prekybos centre Chanijoj 75ml uz 7 eurus.30spf.Firmos neatsimenu, balta tubele.Viesbuciu parduotuvytese tas pats 14-15 euru kainavo.
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2013 07 07, 09:19)
Bunant Kretoj pirkti Nivea... Mes tai jau kelinta karta Graikijoj tai perkam tik su alyvuogiu aliejum krema. Olovela firmos pirnelis nuostabus ir tinka tiek vaikams tiek veidui tikrai gerai apsaugo, man ir kvapas patinka. Kaina 14 euru.  Yra ir pigesniu ir visai geru

kiekvienam savo... pvz aš ir vidurinėlė esam aleergiškos "kažkam". tas kažkas būna tiek pigioj, tiek brangioj kosmetikoj, todėl nesu linkusi eksperimentuoti ten kur nebūtina... ypač atostogų metu...
beje gegužės mėn 30 spf kremo mums neužteko...

o kas link saulės, tai vaikams manau kupalnikas su rankovėm ir šortais pats geriausias variantas... paleidai ir nebesuki galvos: nusvils-nenusvils...
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2013 07 07, 17:20)
kiekvienam savo... pvz aš ir vidurinėlė esam aleergiškos "kažkam". tas kažkas būna tiek pigioj, tiek brangioj kosmetikoj, todėl nesu linkusi eksperimentuoti ten kur nebūtina... ypač atostogų metu...
beje gegužės mėn 30 spf kremo mums neužteko...

o kas link saulės, tai vaikams manau kupalnikas su rankovėm ir šortais pats geriausias variantas... paleidai ir nebesuki galvos: nusvils-nenusvils...

Aš taip pat galiu teptis tik vienu kremu nuo saulės ir tą visada vežuosi.

Bet juk vaikams per karšta su tokiais "kupalnikais". Tada geriau lininiai lengvi marškinėliai, šortukai ir lai murkdosi 4u.gif

Perskaičiau šią temą. Ačiū rašiusioms merginos. 4u.gif Daug informacijos prisirinkau, bet pakolkas neapsisprendžiau, į kurį kraštą vykti, ar su agentūra, ar patiems su savo namu darbais lotuliukas.gif
Šiandien iš draugo išgirdiau, kad labai gražūs paplūdimiai yra Malia. Ar tiesa?

Merginos, kurios plaukėte į Santorinį: ar jūra labai banguota buvo plaukiant?
Pažįstami pasakojo, kad neplaukė, nes buvo prigąsdinti jog dauguma neatlaiko jūros banguotumo... Mūsų mažius sunkiai atlaikantis serpantinus ir bangavimus (išbandyta verysad.gif ) O aš taip noriu į Santorinį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare-tyla: 07 liepos 2013 - 19:01
QUOTE(vakare-tyla @ 2013 07 07, 20:00)

Merginos, kurios plaukėte į Santorinį: ar jūra labai banguota buvo plaukiant?
Pažįstami pasakojo, kad neplaukė, nes buvo prigąsdinti jog dauguma neatlaiko jūros banguotumo... Mūsų mažius sunkiai atlaikantis serpantinus ir bangavimus (išbandyta verysad.gif ) O aš taip noriu į Santorinį...

jūra nebuvo banguota, bet aš dėl visa ko įkaliau tabletę nuo pykinimo, nes kažkas man susišvietė pradėjus plaukti, kad bus negerai. nors tiesą sakant niekada taip toli neplaukiau laivu, tai negalėjau palyginti ar sergu jūros liga, pasirodo sergu, nors pvz atgal tai nepykino. Tiesiog nesėdėkit prie laivo krašto, į viduriuką taikykit ir manau bus viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2013 07 08, 08:10)
jūra nebuvo banguota, bet aš dėl visa ko įkaliau tabletę nuo pykinimo, nes kažkas man susišvietė pradėjus plaukti, kad bus negerai.  nors tiesą sakant niekada taip toli neplaukiau laivu, tai negalėjau palyginti ar sergu jūros liga, pasirodo sergu, nors pvz atgal tai nepykino. Tiesiog nesėdėkit prie laivo krašto, į viduriuką taikykit ir manau bus viskas gerai  smile.gif

Ačiū 4u.gif Mes esame plaukę su mažiuku į Nisiros salą Kose. Jūra buvo rami, tabletes neprireikė. Bet man plaukiant iš Talino į Helsinkį ir vaistai nepadėjo doh.gif

Užsivedžiau aš su kelione ax.gif širdis linksta prie Stavros apylinkių. Gal kas buvę vilose ten? Vakar vienos vilos atsiliepimuose lietuvaitės komentarą skaičiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedotti @ 2013 07 05, 08:31)
O gal galit placiau papasakoti ispudzius kur buvot ka matet? Ka rekomenduotumet ir ko ne  4u.gif

Na kaip, kadangi mes Kretoje jeu buvom antrą kartą, tai šį kartą važiavom tik į Balos lagūną, ir Elafonisi. TRečią dieną šiaip keliavom: važiavom i dinozauria, tai vaikams labai labai patiko, o ir MB labai patiko, jis ten skaitė apie kiekvieną iš jų. Žodiu faina valandžiukė praėjo, ir vaikams duoklė buvo atiduota. O paskui šiaip iki Agios Nikolaos važiavom ir vis kažkur sustodami.
Jei parekomenduoti, tai turbūt verta aplankyti visas minėtinas vietas. Bet per vieną kartą tirai neįmanoma. Todėl čia jau kaip Jūs nuspręsite, ką norite labaiu aplankyti, kokios galimybės ir pan. Mes pirmą kartą kai buvom Kretoj, buvo labai maži vaikai, tai vat iki Balos ir Elafonisi nesiryžom. O dabar važiavom 4 val. tam kad pabūti pora valandų ten, ir vėl 4 val. atgal. Ir taip dvi dienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2013 07 08, 09:41)
O dabar važiavom 4 val. tam kad pabūti pora valandų ten, ir vėl 4 val. atgal. Ir taip dvi dienas smile.gif

As kai nesigilinus, tai gal labai taip.. nuskambes.. 4 valandos nuo kur? Ar vien tais baisiukais keliukais?
Atsakyti