Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta - XV tema

Ten ne vaiku skaiciu reikia vesti, o vaiko metus....... bet paieska tai vis tiek stringa
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2013 07 27, 15:26)
Ten ne vaiku skaiciu reikia vesti, o vaiko metus....... bet paieska tai vis tiek stringa

Buvo ir man tokia mintis, bet kokiu atveju 1 nera.
Ir aiskumo mazai.. interpretacijai galimybes neribotos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 07 27, 15:09)
Buvo ir man tokia mintis, bet kokiu atveju 1 nera.
Ir aiskumo mazai.. interpretacijai galimybes neribotos lotuliukas.gif

Nu jo, kai man neaktualu tai is nepagalvojau.... tik pradzioje galvojau vaiku skaiciu vesti reikia, o skaiciai iki 17..... galvoju negi kas vaziuoja su 17 vaiku lotuliukas.gif ..... tada jau apie metus pagalvojau.... bet jeigu vaikui metai reiskia reik namie sedeti ner ko lakstyti po pasauli..... lotuliukas.gif cia matyt kelioniu agentura taip nusprende
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 07 27, 14:36)
As nesuprantu ju paieskos - neleidzia pasirinkti 1 vaiko g.gif Prasideda nuo 2 g.gif

Jamti dar vieną vaiką thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2013 07 27, 18:16)
Jamti dar vieną vaiką thumbup.gif  lotuliukas.gif

bigsmile.gif biggrin.gif Ale va koks geras reprodukcijos skatinimas.. bigsmile.gif Valstybe galetu atkreipti demesi, kaip agituoja gimstamuma lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, sakykite kokie orai Kretoje spalio pradzioje. Mastau ar neiškeitus Turkijos i Kreta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2013 07 28, 17:14)
Sveikos, sakykite kokie orai Kretoje spalio pradzioje. Mastau ar neiškeitus Turkijos i Kreta  biggrin.gif

Gamta neprognozuojama, bet pernai spalio 5-12 buvo visa laika ~ 28-32. Juk Kreta toj pačioj juostoj kaip ir Turkija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekadeja1: 28 liepos 2013 - 18:39
Na ka, prabegom pasinagrinejau ecotravelio pasiulymus. Neisrankiems tai nieko. Bet man netinka, nes noriu 14 d, bet nenoriu vieno viesbucio (jau netinka). Salyginai patiko tik vienas viesbutis, bet ir tas ant kalvos, mano mazas nusikankintu, kol per karsti uzliptu. Salia tik mazas mazutelis pleziukas. Nors ir pleziukusunku pavadinti biggrin.gif Ir tai ne visai salia.
Dabar jau tikrai zinau, kad noriu pati rinktis viesbuti cool.gif Sh..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 29 liepos 2013 - 10:40
Gal kas per varsuva skrenda? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, mes vykstame į Kretą spalio 15tą iš Kauno, gal kas taip pat tą pačią dieną?smile.gif

Skaitinėjau jūsų užrašus, tai kaip suprantu, spalio viduryje dar būna šilta thumbup.gif kaip tik oras turistinėms kelionėms, o ir įdegti dar, manau, galima rolleyes.gif smile.gif

kaip suprantu, brangiausia ekskursija bus i Santorini sala, kurios pramogos dar brangiau kainuoja? rolleyes.gif
Atsakyti
Taip pat norėčiau paklausti tų, kas nuomavosi motorolerius, kur juos nuomoja? i kokia nuomos kaina? smile.gif
Atsakyti
ar kas keliaus su ecotravel? 4u.gif
Atsakyti