1 diena: atsikėlėm ir nuėjome iki savo miestuko Stavros, nuo mūsų apartamento iki jo geras gabalas keliuko, apie dvimpenkias minutes su vežimu, išgėrėm frapės, pasigrožėjome pliažu, aplankėm abu du miestuko supermarketus ir griaudžiant perkunijai pasukome atgal, tada pietavome namie, tada lijo, mes visi miegojom, vakare pavaikštinėjome ir vakarieniavome savo tavernoje ant jūros kranto
2 diena: ryte lynojo, bet jau turėjom mašiną, tai nusigrūdome į Chaniją, pavaikščiojom su nešiokle, ant pietų grįžom namo, tas anas, tada nuvažiavome į savo pusiasalio vienuolynus, pirmiausia į kalnuose esantį tą Gouvernetou ar kaip ten jis... bet velnias, antrą kartą atvažiuoju iki jo, ir jis vėl uždarytas, atidarytas tik mišioms, į tarpeklį nėjom, nes vis dėlto su vaiku... tada nusileidome iki Agios Triados vienuolyno, aš fotkinau katinus, o vaikas man taisė kompoziciją tampydamas už fotiko, tada dar nuvažiavome iki tokio miestuko Marathi, vietinis sakė, geras pliažas ir geras maistas, aha, pliažas gražus, palydėjom saulę ir grįžom
3 dieną važiavom iki Giorgopolio, tada stojome prie to gėlo vandens ežero, paskui trumpam stabtelėjome Kournas, tada pietavome prie krioklių prie Argiroupoli, (ten mano mėgiama taverna yra), paskui pavaikščiojom po patį Argirpoupoli ir namo
4 diena Elafonosi. KOJOS MANO DAUGIAU NEBUS TAME SERPANTINE

5 diena kadangi buvo bais bais bais vėjuota, tai pusę dienos buvome Chanijoje, o kitą pusę grįžome į tą patį Marathi, kur radome pliažą su užuovėja, o paskui ant vėjo suvalgėm vakarienę, bet maistai tikrai ten buvo pats geriausias
6 dieną mašinos neturėjome, pusę dienos gaudžiau pro debesis saulę, tada lijo, bet mes visi miegojom, vakare nurimo vėjas, tai pasivaikštinėjom po apylinkes
na o paskutinė diena, tai kiek ten jos buvo, kol tas pavalgo, kol anas, bet bent pliaže pasvilau vietiniame
programa nedidelė, bet su metų kūdikiu manau išspaustas maximumas