Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai - 20

QUOTE(sapniukas @ 2013 10 24, 17:04)
Geri poliuretaniniai ciuziniai, kainuoja gerus pinigus. Pasikartosiu, kad saviveikliniu poliuretaniniu ciuziniu Lietuvoje yra pilna, kepa beveik visi, kieno garaze telpa 200x200 poliuretano plokste, neturintys jokio zalio supratimo koks turetu buti poliuretano tankio ir kietumo santykis, nesuvokiantys net kaip turetu buti isdestytos anatomines zonos ir t.t.
Noriu atkreipti visu demesi, kad butent apie sios grupes ciuzinius siai dienai pas mus yra daugiausiai dezinformacijos ir, kad siai dienai, zmogus gauna daugiausiai teisingos informacijos tik apie spyruoklinius ciuzinius... Manau, kad ir pempe jau yra susidurusi su nesaziningos konkurencijos situacijomis.

Būtent reikia žinoti standartus, kad dažnai pigu būna ''spąstai''. Gero poliuretaninio čiužinio kaina prasideda nuo 3000 dvigulio.
Atsakyti
Didelis dekui uz tokia gausa atsakymu i mano klausima.
Atsiprasysiu Lonas,man kazkaip ,,neskaniai,,persiskaite Jusu atsakymas(kinezeterapeuto atsiliepimas)tai skamba,kaip reklama Jusu gaminiui.Kaip gerai jau zinoma,tai kas tinka vienam nebutinai turi tikti visiems.Tai tik mano nuomone.
Sapniuko atsakymas turbut patiko labiausiai.Gaunasi,kad ubagas,skupas ir kvailas moka dvigubai o greiciausiai ir daugiau..Gerai,turedama stuburo problemu as noreciau gero kokybisko poliuretaninio ciuzinio,galiu moketi ir didesnius pinigus,bet kur garantas,kad sumokejusi 5000lt as tikrai nusipirksiu butent kaina atitinkanti ciuzini?Kur garantas,kad konsultantas yra saziningas,jam nerupi nuo ciuzinio pardavimo gauti didesni procenta prie atlyginimo?
pempe1
Dirbu dideliame kolektyve,dauguma keitesi ciuzinius ir esu prisiklausiusi visokiu pasakojimu.Dauguma,kas miegojo ant mazdaug pries 10 metu pirtu ciuziniu,jie greiciausiai buvo paprastu spyruokliu, juos keitesi ir prasidejo visokios problemos.Miegojo ant lenkisku sofu lovu ar kampu kuo puikiausiai,isirenge dvigules lovas nusipirko poliuretaninius,vel bedos su nugarom.Na zinoma yra ir priesingai,bet cia vienetai..
Pasakysite,kad nera pagamintas toks ciuzinys,kuris tiktu visiems be isimties.Taip as sutinku.
Visiems ieskantiems naujo ciuzinio linkiu rasti sau tinkama,kad prabude ryte pasakytumete-Isimiegojau,kaip ant debesu..Deja apie save as sito pasakyti negaliu.Mylekite save miegodami..
Atsakyti
QUOTE(airine19 @ 2013 10 24, 22:10)
Atsiprasysiu Lonas,man kazkaip ,,neskaniai,,persiskaite Jusu atsakymas(kinezeterapeuto atsiliepimas)tai skamba,kaip reklama Jusu gaminiui.Kaip gerai jau zinoma,tai kas tinka vienam nebutinai turi tikti visiems.Tai tik mano nuomone.

Airine19,
taip, šiuo atveju buvo padaryta išvada apie mūsų gaminį.
Bet esmė-kas ten neteisingo?
Jūs tokią info pilnai galite panaudoti bet kur, renkantis nebūtinai LONO gaminius.

Svarbiausia, kad jūs atkreiptumėte dėmesį į teiginius apie spyruoklinį branduolį ir kaip sukombinuotos medžiagos virš jo.
Čia ir yra esmė, o ne tai, kad spyruokliniai-blogai, lenkiški baldai-blogai, vokiški gaminiai-tik gerai ir t.t.
Nėra absoliutaus vieno teiginio, reikia žiūrėti konkretų gaminį, gamintoją, medžiagiškumą, patikimumą ir t.t.
Sėkmės jums renkantis.
Atsakyti

Matau dalina patarimus renkantis čiužinį. Susirinkau daug informacijox, bet nesu tikra ar ji teisinga. Turiu problemų su sprandu (58kg svoris), vyras 89 kg 182 problemos su strenom. Miegam ant seno ciuzinio. Ar padėtų mums antčiužinis ar vis tik reikia keisti visą lovos sistemą su čiužiniu?
Nusižiūrėjau šitą, bet prisiskaičiau čia ir nesu tikra kad tai sukurs komfortą ir leis pilani atsipalaiduoti raumenims?
http://miegocentras....u...59&p_id=603
Koks kitas galimas variantas?
Dar žiūrėjau CALMA čiužinukus, bet jie labai jau brangūs.
Atsakyti
QUOTE(palmal @ 2013 10 25, 09:33)
Matau dalina patarimus renkantis čiužinį. Susirinkau daug informacijox, bet nesu tikra ar ji teisinga.

Palmal,
kietas pagrindas niekada neleis pilnai atpalaiduoti raumenis, kaklo, nugaros ir t.t.
Šiuo atveju viskoelastas yra ta medžiaga kuri leidžia pilnai atpalaiduoti, kiek spausi-tiek priims, o lateksas- daugiau prilaiko, neleidžia per giliai įdubti, truputį priešinasi spaudimui.

Bandykit žiūrėti į tokius antčiužinius.
Atsakyti
QUOTE(airine19 @ 2013 10 24, 23:10)
Sapniuko atsakymas turbut patiko labiausiai.Gaunasi,kad ubagas,skupas ir kvailas moka dvigubai o greiciausiai ir daugiau..Gerai,turedama stuburo problemu as noreciau  gero kokybisko poliuretaninio ciuzinio,galiu moketi ir didesnius pinigus,bet kur garantas,kad sumokejusi 5000lt as tikrai nusipirksiu butent kaina atitinkanti ciuzini?Kur garantas,kad konsultantas yra saziningas,jam nerupi nuo ciuzinio pardavimo gauti didesni procenta prie atlyginimo?
pempe1
Dirbu dideliame kolektyve,dauguma keitesi ciuzinius ir esu prisiklausiusi visokiu pasakojimu.Dauguma,kas miegojo ant mazdaug pries 10 metu pirtu ciuziniu,jie greiciausiai buvo paprastu spyruokliu, juos keitesi ir prasidejo visokios problemos.Miegojo ant lenkisku sofu lovu ar kampu kuo puikiausiai,isirenge dvigules lovas nusipirko poliuretaninius,vel bedos su nugarom.Na zinoma yra ir priesingai,bet cia vienetai..
Pasakysite,kad nera pagamintas toks ciuzinys,kuris tiktu visiems be isimties.Taip as sutinku.
Visiems ieskantiems naujo ciuzinio linkiu rasti sau tinkama,kad prabude ryte pasakytumete-Isimiegojau,kaip ant debesu..Deja apie save as sito pasakyti negaliu.Mylekite save miegodami..

Ko gero miegančių ant sofų dabar ir amžius kitas, kai sveikata kita nei jaunystėje. Dauguma dabar per mažai juda, netaisyklingas gyvenimo būdas įtakoja problemas. O kur jie pirko čiužinį eilinėje baldu parduotuvėje ar specializuotame salone? Ar padavėjas jiems pataikavo norėdamas parduoti ar pasiginčijo ir padiskutavo iki galo išsiaiškindamas. Būtų įdomu sužinoti ir paanalizuoti, ką naudoją ir kur pirko. Didžiausias pavojus išsirinkti per kietą čiužinį arba per minkštą.

Nėra universlaus čiužinio. Reikia žiūrėti pagal žmogaus miegojimo įpročius, fiziologija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempe1: 25 spalio 2013 - 16:06
QUOTE(Lonas @ 2013 10 25, 11:35)
Palmal,
kietas pagrindas niekada neleis pilnai atpalaiduoti raumenis, kaklo, nugaros ir t.t.
Šiuo atveju viskoelastas yra ta medžiaga kuri leidžia pilnai atpalaiduoti, kiek spausi-tiek priims, o lateksas- daugiau prilaiko, neleidžia per giliai įdubti, truputį priešinasi spaudimui.

Bandykit žiūrėti į tokius antčiužinius.

Ačiū už patarimą. Kaip suprantu šitas per kietas bus. Reikia minkštesnio iš viskoelasto. Be tiš esmės ar užteks antčiužinio?
Atsakyti
QUOTE(palmal @ 2013 10 25, 16:50)
Ačiū už patarimą. Kaip suprantu šitas per kietas bus. Reikia minkštesnio iš viskoelasto. Be tiš esmės ar užteks antčiužinio?

antciuzinis situacija pagerins, bet Jums, kadangi minejote sprando problemas, butina pasikeisti ir pagalve. Rekomenduociau pasidometi Ergo Med arba Green Med pagalvemis.
Atsakyti
QUOTE(palmal @ 2013 10 25, 10:33)
Matau dalina patarimus renkantis čiužinį. Susirinkau daug informacijox, bet nesu tikra ar ji teisinga. Turiu problemų su sprandu (58kg svoris), vyras 89 kg 182 problemos su strenom. Miegam ant seno ciuzinio. Ar padėtų mums antčiužinis ar vis tik reikia keisti visą lovos sistemą su čiužiniu?
Nusižiūrėjau šitą, bet prisiskaičiau čia ir nesu tikra kad tai sukurs komfortą ir leis pilani atsipalaiduoti raumenims?
http://miegocentras....u...59&p_id=603
Koks kitas galimas variantas?
Dar žiūrėjau CALMA čiužinukus, bet jie labai jau brangūs.

Sveiki,
Geriausiai pakeisti seną čiužinį, o ne reanimuoti. Be to antčiužinis ar čiužinys su viskoelastiniu paviršiumi suteiks papildomai šilumos, ar to reikia? Čiužiniai iš HR, HRC poliuretanų taip pat yra komfortiški, minkšti, teisingai laiko stuburą miego metu, atpalaiduoja raumenis. Galiu rekomenduoti čiužinius: Pilatis, Swiss magic, Swiss Dream T3.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlfaBeta5773: 26 spalio 2013 - 14:31
1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai.
140,200, asmeniskai, man aukstis nera svarbu blush2.gif
2. Koks Jūsų ūgis ir svoris.
172 - 62kg / 170 - 61kg
3. Ant ko, t. y. čiužinio, lovos, žemės miegojote iki šiol.
sofa-lova, (~100, 190) . Mirtis, o ne lova lotuliukas.gif
4. Numatoma čiužinio kaina.
~600 (esam studenciokai, tad cia jau kaina kuri yra 100LT+ virs patogios kainos 4u.gif )
5. Norisi kieto ar minkšto čiužinio.
Minkstesnio
6. Norite, kad būtų miegant šilčiau ar vėsiau.
Nera skirtumo smile.gif Na, bet nebijom silumos.
7. Ar namuose drėgna, gal Jūs linkęs prakaituoti.
Namuose dregna tikrai nera, bet deja, as linkes paprakaituoti.
8. Ant kokio pagrindo, t. y. lovos grotelių ar kt. bus dedamas čiužinys.
Paprastos groteles
9. Jei turite kažkokių reikšmingu sveikatos sutrikimų, paminėkite ir juos.

Sveikatos sutrikimai : Abu alergiski pelesiui. Man rytais buna kaklo skausmu. Sveikatos sutrikimu kaip ir nera daugiau, bet kartais pamiegant ant "sofutes" abiem jausmas lyg kaulai butu suluze.

Nauja tema

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti