Įkraunama...
Įkraunama...

Dekoratyviniai triušiukai

QUOTE(Araceli @ 2013 06 17, 18:02)
mano iškastruotam patinėliui bėga iš ten kraujas. Kas čia dabar?;////

Vežk pas vetą greičiau , nieko nelaukus .
Atsakyti
Iš kur "ten"? Iš kastracijos vietos? Iš šlapimo takų? g.gif
Bet kokiu atveju veterinarui pasirodyti būtina kuo skubiau. unsure.gif
Atsakyti
O buvo taip:
Parveze vyras is kaimo salotu,krapu,agurku ir padejo maiseli ant grindu salia praustuves.O as, baigusi darbus imuosi darzoviu ir randu...kaip cia graziau pasakius-skudurelius biggrin.gif Na,kad salotos ir agurkai skanu,tai neabejoju.Bet kad krapus sutarse unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *finy*: 17 birželio 2013 - 20:41
Džindžer krapus taip pat labai mėgsta biggrin.gif .
Atsakyti
Tikrai?Tai gal ir nieko tada,nes man jie tokie astroki atrodo (bent jau pagal kvapa) smile.gif
Atsakyti
Tai pienių lapai išvis kartūs, o triušiai mėgsta. biggrin.gif

Džindžer ir petražoles mėgsta. O krapuose daug vitamino c. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Araceli @ 2013 06 10, 15:24)
O ai naują čia pirkot ar ne,kad įskilęs? smile.gif

Aha, naują, bet triušė pasėdėjo ir greit iškilimas nusileido, tai dabar visi patenkinti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(MeiLLi @ 2013 06 10, 15:30)
aš pirkau iš skelbimo kur kažkada įmetus nuorodą buvau tai jokių iškilumų dugne nėra, o ir grotos nejuda . Gal brokuotas pasitaikė. Prašykit, kad pakeistų  mirksiukas.gif . ir mano kaiuliukais 1500gr lengvai pro dureles įtelpa. gal ne apie tą narvą šnekam? ax.gif

Na, mano triušė apie 2 kg., dabar gal porą šimtų gramų daugiau biggrin.gif Bet irgi telpa, net prisidirbusi greit bėgdama nuo manęs, sugeba pataikyti ir įšokti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Araceli @ 2013 06 15, 23:28)
Tai taip, bet toks vaizdas, kad mano triušis nebūna sotus nuo daržovių kaip pvz žmogus be mėsos, nes graužia viską iš eilės.. smile.gif

O aš be mėsos būnu soti biggrin.gif Ir jau labai seniai be jos gyvenu biggrin.gif
Šiaip manau, kad triušiams daržovės ir žolės pats tas, juk gamtoje tai pašaro negauna biggrin.gif Gal toks vaizdas susidaro, nes labai mėgsta triušių maistą ir valgo jį net tada, kai pavalgęs daržovių nebūna alkanas? g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(MeiLLi @ 2013 06 16, 23:20)
1010cm x 580cm x 395cm jame minusas man tik toks, kad èdžios netvirtai įsistato

Rabbit100 http://m.skelbiu.lt/...c...&id=9628819

Pas mus irgi su ėdžiom tas pats g.gif Tai kelis kartus ištraukusi buvo doh.gif
Atsakyti
Laba, na mes mgstam viska valgyti , jau zole kapuoja nereikia ir pjauti su masina pjovimo zol jie greit viska sumala doh.gif lotuliukas.gif o tokie maziukai wub.gif

stai musu Cipas ir Dailas wub.gif

user posted image
user posted image

beje siandien rudas broliukas Deilas dingo verysad.gif visur iskojau , gal kur po krumais pasislepes sedi nes megsta sleptis, tai dar laukiu gal pasirodys, nes katinai kaimininiai megsta i svcius uzeiti unsure.gif jau bijau ir ka galvoti apie ji blogo kad tik nenutiktu jam ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulka10: 18 birželio 2013 - 19:45
QUOTE(mamulka10 @ 2013 06 18, 20:44)
beje siandien rudas broliukas Deilas dingo  verysad.gif  visur iskojau ,  gal kur po krumais pasislepes sedi nes megsta sleptis, tai dar laukiu gal pasirodys, nes katinai kaimininiai megsta i svcius uzeiti  unsure.gif  jau bijau ir ka galvoti apie ji blogo kad tik nenutiktu jam ...

O jėi, laikykitės, bandykit dar ieškoti kol nesutemo. verysad.gif Jūsų kitas triušelis grynai kaip mano triušelio sūnus, kad būtų. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 18 birželio 2013 - 19:51
Kokie gražūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2013 06 18, 20:23)
Kokie gražūs  wub.gif

Aciukas aciuks.gif vaiku numyletiniai wub.gif jie turi didelius pukus-plaukucius, o kai paimi i ranka tai jie dvigubai mazesni bigsmile.gif wub.gif

clap.gif atsirado musu Deilas broliukas clap.gif islindo is kazkur .... visa nakti turbut soke buvo, nes maciau katina sode, tai pagalvojau turbut gerai prigasdino ji, nes sirdute jam kaip plake doh.gif gerai kad viskas geraii baigesi, dabar vyras padare didesni narveli lauke kad butu tai galima bus juos ten paleisti , kad katinai nepasiektu juos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulka10 @ 2013 06 19, 16:14)
clap.gif atsirado musu Deilas broliukas clap.gif islindo is kazkur .... visa nakti turbut soke buvo, nes maciau katina sode, tai pagalvojau turbut gerai prigasdino ji, nes sirdute jam kaip plake  doh.gif  gerai kad viskas geraii baigesi, dabar vyras padare didesni narveli lauke kad butu tai galima bus juos ten paleisti , kad katinai nepasiektu juos  cool.gif

Na va kaip gerai, net norėjau į až rašyti kaip triušiukui. thumbup.gif
Atsakyti