Įkraunama...
Įkraunama...

Dekoratyviniai triušiukai

QUOTE(Braita @ 2013 09 30, 20:54)
O kaip jums tokia situacija - triušiukas dar jaunas apie 3 mėn - sysiuką daro į tualetą, didžiają dalį kakučių irgi ten. bet iš po nakties labai apsiteršia patį narvelį kakučiais. Pastebėjau, kad per dieną (kol būnam darbe) - labai nedaug ant narvelio grindų pakakoja, o per naktį tai jau labai daug. čia tik pas mane taip? ar čia jaunam amžiuje tik taip ir išaugs? vyras juokauja, kad naktį nemato kelio iki tualeto, tai kakoja visur  biggrin.gif  bet man nepatinka taip  ax.gif

Mano zuike labai kakuciu i pati narveli prisidaro ant savo sienelio blink.gif man irgi nepatinka tai bet ka daryti gerai kad kambariuose nebedaro ax.gif padaro ir i tuoleta narvelyje i tuoleta tai labai sysiuka daro o kakucius tai ir i tuoleta padaro ir bet kur narvelyje pridaro ir nezinau ka daryti. Mano ir diena pridaro daug kakuciu narvelyje nebutinai nakty smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2013 09 30, 19:54)
O kaip jums tokia situacija - triušiukas dar jaunas apie 3 mėn - sysiuką daro į tualetą, didžiają dalį kakučių irgi ten. bet iš po nakties labai apsiteršia patį narvelį kakučiais.

Gal galėčiau priminti tik tokį pastebėjimą - triušiukai=graužikai, tad jie naktimis labiau judrūs gali būti, tai gal daugiau ką veikai ir pridaro straksėdamas visur smile.gif
Atsakyti
Susitvarkem su sisiukais ir kt. clap.gif Nuo pat pirmos dienos kai nupirkom jai tualeta- reikaliukai atliekami tik ten cool.gif Ir nebebarsto rutuliuku, nieko! thumbup.gif Nerealiai sauni musu triuse wub.gif
Atsakyti
Kas pasakys ka mes cia skanaujame? biggrin.gif
http://www.youtube.c...h?v=VulHztHT--w
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2013 10 09, 19:13)
Kas pasakys ka mes cia skanaujame?  biggrin.gif
http://www.youtube.c...h?v=VulHztHT--w
Ir sekasi gi smaližiui. hihihi.gif

QUOTE(DziNyna @ 2013 10 16, 15:27)
tiko tik eko, priprato dabar prie jo ir jokių problemų. Šaunuolis mūsų  thumbup.gif
Mes naudojam tiesiog drožles iš lentpjūvės. biggrin.gif
Atsakyti
Parduodame įvairiausių spalvų nykštukinius stačiaausius ir nulėpausiukus dekoratyvinius triušiukus.
Turime įvairiausių spalvų triušiukų nuo 5 savaičių amžiaus.

Mūsų auginamų triušiukų nuotraukytes rasite facebook puslapyje:

https://www.facebook.../minitriusiukai

Esame iš KAUNO konsultuojame auginimo klausimais, turime ir narveliųsmile.gif
Susidomėjus skambinti: 861466240
Dėl pristatymo į kitus miestus teirautis telefonu.
Atsakyti
Labas, pukuotuku seimininkai. Atejau su bedele. Bedele jaunas, baltas nykstukinis triusis, juodom ausytem ir apvedziotom akutem, vardu Panda. Parsinesem namo tik vakar, nuo to laiko jau turiu pora melyniu. Siaubunas pasitaike? Ka daryti? Laksto ratuku, pribega gribsteli ir vel pabega. Tiesi ranka paglostyti, grybsteli. Bandau svelnumu prisijaukinti, leidziasi paglostomas, bet po kiek laiko vel grybsteli. Turiu jau suplesyta dantukais kojine blush2.gif
Paimi ant ranku, grezia dantukais.
Paaiskinkit trumpai kaip susidraugauti, nes sianden kol valiau kakucius prie narvuko, pribeges isikabino i ranka, ir dar letenelem drasko. Kas tai per elgesys?
Pries tai laikiau triuseli, net sukandes nebuvo, man tai visiska naujiena 4u.gif
Atsakyti
Pasirodom smile.gifuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Kieka jam laiko? Is kus ji pirkote/ gavote? Gal su juo ankstesni zmones elgesi negraziai? Na nelabai ka patarsiu, bandykit dar lenkti i savo puse svelnumu, dar nedaug laiko jis jus pazista. Tik jokiu budu nesaukite ant jo, jei ir supyksite uz suplesytas kojines ar sudraskytas rankas. O siaip as jusu vietoj vezciau pas vet'a, kad ir sveikatyte patikrintu ir profesionaliu patarimu duotu, sekmes! Parasykite paskui, kaip sekasi ji auginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiogra @ 2013 11 06, 11:59)
Labas, pukuotuku seimininkai.

Sveika, oi kaip pažįstama situacija. Bandyk kiekviena dieną jį panešioti išpradžių bus tikrai nelengva ir kūnas ir rankos bus apdraskytos, bėt vėliau turėsit ne triušį o meilumo įsikūnijimą. mirksiukas.gif Mūsiškis buvo toks pats kai parsivežėm.
Atsakyti
[quote=tiogra,2013 11 06, 10:59]
Labas, p..

kaip mes darem...pasiemiau storas pirstines/kuriu negaila kad sudraskys, tiko labai senos ziemines odines thumbup.gif , morka i rankas ir triusi i glebi, sest ant zemes (del visa ko, jei muistysis ir soks is ranku blink.gif )...ganetinai stipriai viena ranka glosciau, kita morka kisau, vaizdas ne koks, ale po savaites socializavosi biggrin.gif
sekmes
Papildyta:
[quote=tiogra,2013 11 06, 11:59]
Pasirodom smile.gif[img]

...o Panda faina 4u.gif

pagal foto man kazkaip narvas mazokas, "valgomasis" ir "tualetas" labai jau arti, ar jis tokioje erdveje nesibaiksto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Kuba: 07 lapkričio 2013 - 16:00
Aciu visiems uz atsakymus 4u.gif Darysim taip- pradziai lai pabuna ramiai, narve ar palakstyti, bet be fizinio kontakto, kol apsispras. Paskui pratinsiu prie ranku, tada ant ranku. Kol kas sgriebia viska, kas artinasi pasiekiamumo zonoje g.gif Auklesim drinks_cheers.gif
Triusiui virs metuku, gyveno pas zmogu, kuris laike dar pauksti, suni ir kate blink.gif
Narvelis mazokas, reikes keisti, nors triusis irgi dekoratyvinis, tik labai isitempe ir isaugo pries fotoaparata 4u.gif
Beje, turim dar viena triusyte, bet ji rupesciu nekelia. Paprastute moteriske, ryza ir labai miela. Net sunus paglosto, kuriam tik suejo metukai. Aisku po prieziura, kad netycia neuzgautu ar neuzkristu smile.gif
Atsakyti