Gal kas pasiūlytų šieno iš kaimo/sodo? Vilniuje. Atsilyginsiu
Temos neseku, lauksiu AŽ.

QUOTE(emiliukas08 @ 2014 02 15, 16:26)
sveikutes, gal zinot ar labai butina patineli suleist su mergaite ar ne? neatsiras jam kazkokiu bedu jei nesuleidinesim? (kaip sunu patelem augliai) dabar isleistas is navo iskart puola katina (tvarkyt)
svarstom ieskot poros ar ne

Oi,kai suleisit-tai nores dar ir dar.Geriau isvis neleist.Nors jei jau katina "tvarko"-tai gal daugiau ir nepakils noras.

Pribrendo, manau, laikas vaikams nupirkti triusiuka. Labai nori kazkur savo meile ir rupesti isreiksti. Bet as nieko apie juos nezinau
pati vaikysteje tik ziurkenus auginau. Internete pasigoglinus man issprogo akys: visa prieziura ir didziule amunicija mane isgasdino. Todel atejau i sia tema, kad paklausti Jusu, turinciu jau patirties triusiuku auginime. Ar galetumet trumpai aprasyti, kas istikro jiems reikalinga. Man labai grazus mini triusiukai. Ar butinas jiems narvas (atsiprasau, jei tai kvailas klausimas), tas didziulis metalinis. nepatinka man taip uzgriozdint namu. O ir noreciau, kad jis sau laisvai lakstytu, gal butu meilesnis, kai su juo visa diena bendrautumem. O kaip tada su wc? kakotu visur per grindis?
oi, kiek man cia viskas dar neaisku... Jie kuri netingit, parasykit, labai padetumet

Laba
Tikriausiai susiduriate su problema, kad reikia kažkur išvykti ir nežinote, kur dėti augintinį. Galiu padėti!
Jums išvykus (nesvarbu - kelias valandas, dienas, savaitę) mielai prižiūrėsiu Jūsų mažytį graužiką ar graužikus!
Rašykite į PM, visada mielai priglausiu, pasirūpinsiu Jūsų mažaisiais
Reiktų tik atvežti visus būtinus augintiniui daiktus bei maistelį. VILNIUS.
Dėl daugiau info rašykite man į AŽ, arba el. paštu: info.light.dark@gmail.com
Mano tel. nr.: 868895410
Lauksiu

Tikriausiai susiduriate su problema, kad reikia kažkur išvykti ir nežinote, kur dėti augintinį. Galiu padėti!
Jums išvykus (nesvarbu - kelias valandas, dienas, savaitę) mielai prižiūrėsiu Jūsų mažytį graužiką ar graužikus!

Rašykite į PM, visada mielai priglausiu, pasirūpinsiu Jūsų mažaisiais

Dėl daugiau info rašykite man į AŽ, arba el. paštu: info.light.dark@gmail.com
Mano tel. nr.: 868895410
Lauksiu

QUOTE(rrr? @ 2014 02 26, 10:37)
Pribrendo, manau, laikas vaikams nupirkti triusiuka. Labai nori kazkur savo meile ir rupesti isreiksti. Bet as nieko apie juos nezinau
pati vaikysteje tik ziurkenus auginau. Internete pasigoglinus man issprogo akys: visa prieziura ir didziule amunicija mane isgasdino. Todel atejau i sia tema, kad paklausti Jusu, turinciu jau patirties triusiuku auginime. Ar galetumet trumpai aprasyti, kas istikro jiems reikalinga. Man labai grazus mini triusiukai. Ar butinas jiems narvas (atsiprasau, jei tai kvailas klausimas), tas didziulis metalinis. nepatinka man taip uzgriozdint namu. O ir noreciau, kad jis sau laisvai lakstytu, gal butu meilesnis, kai su juo visa diena bendrautumem. O kaip tada su wc? kakotu visur per grindis?
oi, kiek man cia viskas dar neaisku... Jie kuri netingit, parasykit, labai padetumet 

O kokio amziaus vaikai?
Siaip tai narvas reikalingas jei nenorit turet apgrauztu baldu,kilimu,laidu ir t.t.Kas del kakuciu-vieni triusiai grizta kakot i narva,kiti kakoja kur pakliuna.Negali nuspet koks bus tas triusis.
Triusiai nemegsta buti ant ranku,spurda ir gali sudraskyt vaikuti.
Mes esam tureje juru kiaulyte.Dabar turim triusi(bet didesni toki)-tai sakyciau jei vaikai nedideli,ikimokyklinukai-tai gal geriau butu juru kiaulyte.Turim ir ziurkenus.Galit pradet ir nuo ju-narveliai mazi,prieziuros mazai.Mano vaikams greit atsibodo triusis.Po poros dienu 8metis jau nebenorejo,o mazoji(tuo metu 3m.buvo)kelis menesius dziaugesi,rupinosi,bet dabar jau nei vienas net nepaziuri i triusio puse.Visa prieziura tenka man.O su ziurkenais tai dar kada ne kada pabendrauja(nors juos jau laikom 1,5m.)
Sekmes renkantis!

Svarbiausia,kad ir jus noretumet triusio,ne tik vaikai,neuzmirstant,kad triusiai gali gyventi ir virs 10m.,ir kad reiks juo rupintis net jei vaikams greit atsibos!Na,bet linkiu,kad neatsibostu!

Pradėjo labai pūkuotis, gal kokių vitaminų reikia ar čia taip turi būti prieš pavasarį?
QUOTE(Liutukeee @ 2014 02 26, 16:06)
Svarbiausia,kad ir jus noretumet triusio,ne tik vaikai,neuzmirstant,kad triusiai gali gyventi ir virs 10m.,ir kad reiks juo rupintis net jei vaikams greit atsibos!Na,bet linkiu,kad neatsibostu! 

Gyvena 10m!!!!!!! Kaip cia taip ilgai... Vyresniajai jau beveik 9m. negaliu pasakyt ar atsibos jai ar ne. As pati ir visai noreciau. Bet 10 metu! Labai nustebinot.
O dar noreciau paklausti, patinelis prievartauja katina skaiciau, o kaip reikalai su patelem, buna kokios menesines? Labai nesvariai kas nors vyksta? Ar sudetinga triusiukus laikyti? Ziurkeno visai nenoriu. O tokio svelnaus kazko noretusi auginti

QUOTE(rrr? @ 2014 02 26, 15:09)

Gyvena 10m!!!!!!! Kaip cia taip ilgai... Vyresniajai jau beveik 9m. negaliu pasakyt ar atsibos jai ar ne. As pati ir visai noreciau. Bet 10 metu! Labai nustebinot.
O dar noreciau paklausti, patinelis prievartauja katina skaiciau, o kaip reikalai su patelem, buna kokios menesines? Labai nesvariai kas nors vyksta? Ar sudetinga triusiukus laikyti? Ziurkeno visai nenoriu. O tokio svelnaus kazko noretusi auginti

Taip, gerai prižiūrint išgyvena ir 10 metų

Na mane tau jau turbūt visai pamiršusios?

Parduodame nykštukinius dekoratyvinius triušiukus, kurie suaugę sveria iki ~ 1200 g. Turime žydraakių ir rudaakių triušiukų: rusvų, ryžų, baltų su oranžinėmis, juodomis dėmelėmis, todėl tikrai išsirinksite sau patinkantį .
Triušiukai labai mieli, judrūs, sveiki, visai nedidukai - delno dydžio. Triušiukų tėveliai paskiepyti dvivalente vakcina.
Triušiukai skiepijami nuo 10 savaičių amžiaus. Triušiukų priežiūra nesudėtinga. Patariame auginimo klausimais. Išsirinkus triušiuką daugiau nuotraukų galime atsūsti el. paštu. Kaina 60lt.
DAUGIAU MŪSŲ TRIUŠIUKŲ NUOTRAUKŲ RASITE NUORODOJE:
www.facebook.com/dekoratyviniai.triusiukai
Taip pat parduodame tvarkingus, naudotus narvus triušiukam ar kitiem smulkesniem gyvūnėliam. Narvai išvalyti ir dezinfekuoti, geros būklės. Prie narvelio galime pridėti wc ir dubenėlį maistui.
Triušiukai labai mieli, judrūs, sveiki, visai nedidukai - delno dydžio. Triušiukų tėveliai paskiepyti dvivalente vakcina.
Triušiukai skiepijami nuo 10 savaičių amžiaus. Triušiukų priežiūra nesudėtinga. Patariame auginimo klausimais. Išsirinkus triušiuką daugiau nuotraukų galime atsūsti el. paštu. Kaina 60lt.
DAUGIAU MŪSŲ TRIUŠIUKŲ NUOTRAUKŲ RASITE NUORODOJE:
www.facebook.com/dekoratyviniai.triusiukai
Taip pat parduodame tvarkingus, naudotus narvus triušiukam ar kitiem smulkesniem gyvūnėliam. Narvai išvalyti ir dezinfekuoti, geros būklės. Prie narvelio galime pridėti wc ir dubenėlį maistui.
QUOTE(rrr? @ 2014 02 26, 15:09)

Pas mane patelė, bet niekad nemačiau,kad kraujuotų. Gal nieko ir nebūna tada joms

QUOTE(rrr? @ 2014 02 26, 09:37)
Pribrendo, manau, laikas vaikams nupirkti triusiuka.
Neapsigaukit. 

Narvo būtinai reikės, antraip namuose viskas bus apgraužta, apšnerkšta ir visaip kitaip "ap..." Tik laikui bėgant, jei triušis gero būdo pasitaikys, galėsit ramiai paleisti "ganytis" po namus.
Mano "kūdikiui" (konkrečiai jis gavo triušį dovanų) jau dvigubai virš 9-rių, bet pagrinde aš Džindžer rūpinuosi, nuolat reikia priminti: reikia šieno, reikia kraiko, reikia paleisti iš navo...

Ačiū Dievui, per porą metų nepasireiškė jokių sveikatos problemų.