Įkraunama...
Įkraunama...

Dekoratyviniai triušiukai

sveikutes, gal zinot ar labai butina patineli suleist su mergaite ar ne? neatsiras jam kazkokiu bedu jei nesuleidinesim? (kaip sunu patelem augliai) dabar isleistas is navo iskart puola katina (tvarkyt) biggrin.gif svarstom ieskot poros ar ne
Atsakyti
Gal kas pasiūlytų šieno iš kaimo/sodo? Vilniuje. Atsilyginsiu 4u.gif Temos neseku, lauksiu AŽ.
Atsakyti
QUOTE(emiliukas08 @ 2014 02 15, 16:26)
sveikutes, gal zinot ar labai butina patineli suleist su mergaite ar ne? neatsiras jam kazkokiu bedu jei nesuleidinesim? (kaip sunu patelem augliai) dabar isleistas is navo iskart puola katina (tvarkyt)  biggrin.gif svarstom ieskot poros ar ne

Oi,kai suleisit-tai nores dar ir dar.Geriau isvis neleist.Nors jei jau katina "tvarko"-tai gal daugiau ir nepakils noras. g.gif
Atsakyti
Pribrendo, manau, laikas vaikams nupirkti triusiuka. Labai nori kazkur savo meile ir rupesti isreiksti. Bet as nieko apie juos nezinau blink.gif pati vaikysteje tik ziurkenus auginau. Internete pasigoglinus man issprogo akys: visa prieziura ir didziule amunicija mane isgasdino. Todel atejau i sia tema, kad paklausti Jusu, turinciu jau patirties triusiuku auginime. Ar galetumet trumpai aprasyti, kas istikro jiems reikalinga. Man labai grazus mini triusiukai. Ar butinas jiems narvas (atsiprasau, jei tai kvailas klausimas), tas didziulis metalinis. nepatinka man taip uzgriozdint namu. O ir noreciau, kad jis sau laisvai lakstytu, gal butu meilesnis, kai su juo visa diena bendrautumem. O kaip tada su wc? kakotu visur per grindis? doh.gif oi, kiek man cia viskas dar neaisku... Jie kuri netingit, parasykit, labai padetumet smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Tikriausiai susiduriate su problema, kad reikia kažkur išvykti ir nežinote, kur dėti augintinį. Galiu padėti!
Jums išvykus (nesvarbu - kelias valandas, dienas, savaitę) mielai prižiūrėsiu Jūsų mažytį graužiką ar graužikus! smile.gif
Rašykite į PM, visada mielai priglausiu, pasirūpinsiu Jūsų mažaisiais smile.gif Reiktų tik atvežti visus būtinus augintiniui daiktus bei maistelį. VILNIUS.

Dėl daugiau info rašykite man į AŽ, arba el. paštu: info.light.dark@gmail.com
Mano tel. nr.: 868895410

Lauksiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2014 02 26, 10:37)
Pribrendo, manau, laikas vaikams nupirkti triusiuka. Labai nori kazkur savo meile ir rupesti isreiksti. Bet as nieko apie juos nezinau  blink.gif pati vaikysteje tik ziurkenus auginau. Internete pasigoglinus man issprogo akys: visa prieziura ir didziule amunicija mane isgasdino. Todel atejau i sia tema, kad paklausti Jusu, turinciu jau patirties triusiuku auginime. Ar galetumet trumpai aprasyti, kas istikro jiems reikalinga. Man labai grazus mini triusiukai. Ar butinas jiems narvas (atsiprasau, jei tai kvailas klausimas), tas didziulis metalinis. nepatinka man taip uzgriozdint namu. O ir noreciau, kad jis sau laisvai lakstytu, gal butu meilesnis, kai su juo visa diena bendrautumem. O kaip tada su wc? kakotu visur per grindis?  doh.gif oi, kiek man cia viskas dar neaisku... Jie kuri netingit, parasykit, labai padetumet  smile.gif

O kokio amziaus vaikai?
Siaip tai narvas reikalingas jei nenorit turet apgrauztu baldu,kilimu,laidu ir t.t.Kas del kakuciu-vieni triusiai grizta kakot i narva,kiti kakoja kur pakliuna.Negali nuspet koks bus tas triusis.
Triusiai nemegsta buti ant ranku,spurda ir gali sudraskyt vaikuti.
Mes esam tureje juru kiaulyte.Dabar turim triusi(bet didesni toki)-tai sakyciau jei vaikai nedideli,ikimokyklinukai-tai gal geriau butu juru kiaulyte.Turim ir ziurkenus.Galit pradet ir nuo ju-narveliai mazi,prieziuros mazai.Mano vaikams greit atsibodo triusis.Po poros dienu 8metis jau nebenorejo,o mazoji(tuo metu 3m.buvo)kelis menesius dziaugesi,rupinosi,bet dabar jau nei vienas net nepaziuri i triusio puse.Visa prieziura tenka man.O su ziurkenais tai dar kada ne kada pabendrauja(nors juos jau laikom 1,5m.)
Sekmes renkantis! 4u.gif
Svarbiausia,kad ir jus noretumet triusio,ne tik vaikai,neuzmirstant,kad triusiai gali gyventi ir virs 10m.,ir kad reiks juo rupintis net jei vaikams greit atsibos!Na,bet linkiu,kad neatsibostu! 4u.gif
Atsakyti
Pradėjo labai pūkuotis, gal kokių vitaminų reikia ar čia taip turi būti prieš pavasarį?
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2014 02 26, 16:06)
Svarbiausia,kad ir jus noretumet triusio,ne tik vaikai,neuzmirstant,kad triusiai gali gyventi ir virs 10m.,ir kad reiks juo rupintis net jei vaikams greit atsibos!Na,bet linkiu,kad neatsibostu! 4u.gif

blink.gif
Gyvena 10m!!!!!!! Kaip cia taip ilgai... Vyresniajai jau beveik 9m. negaliu pasakyt ar atsibos jai ar ne. As pati ir visai noreciau. Bet 10 metu! Labai nustebinot.
O dar noreciau paklausti, patinelis prievartauja katina skaiciau, o kaip reikalai su patelem, buna kokios menesines? Labai nesvariai kas nors vyksta? Ar sudetinga triusiukus laikyti? Ziurkeno visai nenoriu. O tokio svelnaus kazko noretusi auginti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2014 02 26, 15:09)
blink.gif
Gyvena 10m!!!!!!! Kaip cia taip ilgai... Vyresniajai jau beveik 9m. negaliu pasakyt ar atsibos jai ar ne. As pati ir visai noreciau. Bet 10 metu! Labai nustebinot.
O dar noreciau paklausti, patinelis prievartauja katina skaiciau, o kaip reikalai su patelem, buna kokios menesines? Labai nesvariai kas nors vyksta? Ar sudetinga triusiukus laikyti? Ziurkeno visai nenoriu. O tokio svelnaus kazko noretusi auginti  wub.gif

Taip, gerai prižiūrint išgyvena ir 10 metų smile.gif Čia jau jūs ir tik jūs turite labai norėti, nes jūsų dukrytė dar gal kiek per maža gyvūnėliui, mano manymu, žinoma, visi vaikai skirting. Bent jau aš tikrai būdama 9 metų neprižiūrėjau normaliai savo triušio. Daugelį darbų padarydavo tėvai smile.gif Beje, ne visi triušiai mieli, pūkuoti ir švelnūs padarėliai. Jie turi savo charakterį. smile.gif Va, pas mus į "Tautmilės prieglaudėlę" pakliuvo triušytę, kurią šeimininkai atnešė užmigdyti dėl agresyvumo. Tikrai pikčiurna buvo, kazdžiojosi, puolė rankas, draskėsi. Bet su meilės dėka, bent jau dabar daug švelnesnė ir fainesnė. smile.gif

Na mane tau jau turbūt visai pamiršusios? biggrin.gif Nors nedažnai aš čia besilankiau, tik kartais ką parašydavau. Gal dar atsimenat triušytę Baku, paimtą iš Kauno "Lesės", kuriai su sveikata nekas buvo? Tai va, gyvenam po biški, ausys nužilo visiškai, senutė tai jau tikra. Pavasarį sterilizavomės, ir tik tada sužinojome, kad turėjo mažiukė vėžį. Jei ilgiau būtume užtęsę operaciją, kaži ar dar turėtume ją. Dar turėjom rudenį abscesą ant lūpos, tai tris savaites iš eilės operacijų Bakutė apturėjo. Dabar jau apie tris mėnesius pas veterinarą nesilankėm tfu tfu tfu. Nors jau jaučiu krūminiai dantys žiauriai peraugę, nes kažkaip kartais mažiau sauso pašaro suvalgo. Beje, kada ruošiatės skiepyt saviškius? g.gif Aš ruošiaus varyt su ja skiepam ir jūrų kiaulyte, kad nagus nukarpytų šį šeštadienį pas Darių į Jeruzalės vet, bet kad nedirba.
Atsakyti
Parduodame nykštukinius dekoratyvinius triušiukus, kurie suaugę sveria iki ~ 1200 g. Turime žydraakių ir rudaakių triušiukų: rusvų, ryžų, baltų su oranžinėmis, juodomis dėmelėmis, todėl tikrai išsirinksite sau patinkantį .

Triušiukai labai mieli, judrūs, sveiki, visai nedidukai - delno dydžio. Triušiukų tėveliai paskiepyti dvivalente vakcina.

Triušiukai skiepijami nuo 10 savaičių amžiaus. Triušiukų priežiūra nesudėtinga. Patariame auginimo klausimais. Išsirinkus triušiuką daugiau nuotraukų galime atsūsti el. paštu. Kaina 60lt.

DAUGIAU MŪSŲ TRIUŠIUKŲ NUOTRAUKŲ RASITE NUORODOJE:
www.facebook.com/dekoratyviniai.triusiukai

Taip pat parduodame tvarkingus, naudotus narvus triušiukam ar kitiem smulkesniem gyvūnėliam. Narvai išvalyti ir dezinfekuoti, geros būklės. Prie narvelio galime pridėti wc ir dubenėlį maistui.
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2014 02 26, 15:09)
blink.gif
O dar noreciau paklausti, patinelis prievartauja katina skaiciau, o kaip reikalai su patelem, buna kokios menesines? Labai nesvariai kas nors vyksta? Ar sudetinga triusiukus laikyti? Ziurkeno visai nenoriu. O tokio svelnaus kazko noretusi auginti  wub.gif

Pas mane patelė, bet niekad nemačiau,kad kraujuotų. Gal nieko ir nebūna tada joms g.gif . Bet kai pradeda rujoti tokia smarvė nuo jos eina doh.gif doh.gif . Nėra meili, nemėgsta žmonių. Ant rankų galima paimti, bet ne dėl jos noro, o dėl to kad pati noriu smile.gif . Anksčiau vaiką puldavo, dabar ramesnė. Gal dėl ligų, nes labai serganti pasitaikė. Jau 3 metai jai, bet su tokiom ligom nežinau kiek betemsim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2014 02 26, 09:37)
Pribrendo, manau, laikas vaikams nupirkti triusiuka.
Neapsigaukit. mirksiukas.gif Tik vadinsis, kad vaikams. Iš tikrųjų triušį pirksit sau. Vaikai tikrai neprižiūrės, tik retkarčiais paniurkys, jei jis leisis. hihihi.gif
Narvo būtinai reikės, antraip namuose viskas bus apgraužta, apšnerkšta ir visaip kitaip "ap..." Tik laikui bėgant, jei triušis gero būdo pasitaikys, galėsit ramiai paleisti "ganytis" po namus.
Mano "kūdikiui" (konkrečiai jis gavo triušį dovanų) jau dvigubai virš 9-rių, bet pagrinde Džindžer rūpinuosi, nuolat reikia priminti: reikia šieno, reikia kraiko, reikia paleisti iš navo... doh.gif Manęs tai nevargina, bet... ax.gif Visada žinau, kad turime ne minkštą žaisliuką, o gyvą padarą, kuris turi poreikių. Džindžer ne iš "lengviausių" triušių, neprimesi savo norų, visada turi paisyti jos "nuotaikų", nes būsi krimstelta ar liksi apdraskyta. Niekada nepaleidžiam "ganytis", nenuleidžiam akių, kai ji ne narve, todėl iki šiol neturėjom nuostolių.
Ačiū Dievui, per porą metų nepasireiškė jokių sveikatos problemų. biggrin.gif
Atsakyti