Įkraunama...
Įkraunama...

Dekoratyviniai triušiukai

Labas smile.gif gal kuri turetumete patarima? Mano triusiukas jau keli metai seriasi, mano supratimu, tai nera sezoninis serimasis. Veterinare sake, kad taip neturetu buti. Ji siule nupirkti vaistineje vitaminu, dedamu i vandeni, jame istirpsta ir triusiukas isgertu. Jokio konkretaus pavadinimo ji nepasake. Gal kuri buvote susidurusi su tokia problema? Kaip issprendete? Anksciau visada imdavau triusiuka i rankas, dabar tik paglostyt teprieinu, visuur plaukai skraido, o ant ranku paemus paskui tenka persirengt... abu liudim
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2014 05 06, 17:15)
Ne  g.gif o reikia?

Nežinau... blink.gif
Atsakyti
Laba,
Jungiuosi ir aš prie triušių augintojų. įsigijome triušiuką, jau gyvename vsas mėnesis. siusioja tualete, bet kakoja jis bet kur. g.gif ar ęia taip pas visas, ar kažkaip jį reikia auklėti. taip pat baigia sugriaužti savo namelio šoną, pradėjo jau ir tualetą pagriaužti, nors kreida ir yra, bet jos jis neliečia. galvojau gal nepatinka su daržovėm, nupirkau su šienu ir vis vien negriaužia kreidos. g.gif gal ką galite patarti.
nemelyje jis nebūna, visada turpi ant namelio smile.gif į lauką išleidžiam į kiemą, pakolkas nepabėga smile.gif mano mergaitė jį gano smile.gif
Papildyta:
dar turiu klausimą: jūs į tualetą dedate pjuvenas? ar kažką kitą?
man pjuvenos nelabai patinka, kadangi kai triuškukas išlekia pasivaikščioti vsii pilni namai tų pjuvenų būna
Atsakyti
QUOTE(silvijak @ 2014 05 08, 10:31)
Laba,
Jungiuosi ir aš prie triušių augintojų. įsigijome triušiuką, jau gyvename vsas mėnesis. siusioja tualete, bet kakoja jis bet kur. g.gif  ar ęia taip pas visas, ar kažkaip jį reikia auklėti. taip pat baigia sugriaužti savo namelio šoną, pradėjo jau ir tualetą pagriaužti, nors kreida ir yra, bet jos jis neliečia. galvojau gal nepatinka su daržovėm, nupirkau su šienu ir vis vien negriaužia kreidos.  g.gif  gal ką galite patarti.
nemelyje jis nebūna, visada turpi ant namelio smile.gif į lauką išleidžiam į kiemą, pakolkas nepabėga smile.gif mano mergaitė jį gano smile.gif
Papildyta:
dar turiu klausimą: jūs į tualetą dedate pjuvenas? ar kažką kitą?
man pjuvenos nelabai patinka, kadangi kai triuškukas išlekia pasivaikščioti vsii pilni namai tų pjuvenų būna

Sveika prisijungusi 4u.gif Mes triusiuka turim irgi panasiai apie menesi ir paskaicius net juokinga, atrodo, kad apie mano triusi pasakojot biggrin.gif Lygiai taip pat tupi ant namelio, net ir miega ant jo issitieses, grauzia ji, kreida nepaliesta, bet druska laizo daznai, ilgai kakojo bet kur, dabar jau viska atlieka tualete, beje pirma tualeta apgrauze (gal spalva nepatiko smile.gif), dabar turi kita. Kai isleidziam po buta palakstyt, kakot parbega i tualeta, o sisiot butinai uzsoka ant lovos ir butinai toj vietoj, kur as guliu, nespeju lovatieses skalbt doh.gif turbut tik vienas budas yra: neleist ant lovos, bet nespejam suziuret...

i tualeta dedam presuotas pjuvenu granules, bet perku ne gyvunu parduotuvese, o senukuose diiiiideli maisa uz 15lt, uztenka ilgam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo praeive: 08 gegužės 2014 - 09:54
oo o tos presuotos granulės, čia senukuose prie gyvūnų prekių yra?
hm pas mane pasiusiojo ir kartą ant sofos, bet šiaip jis dar neužšoka ant jos. mano mergina užsikėlėl ir ten jis prisiusiojo, bet kadangi sofa odinė, tai nieko baisaus.
gal maniškis kaip nors išmoks tualete viską daryti g.gif
Atsakyti
senukuose granules ne prie gyvunu prekiu, jos skirtos kurenimui, tai prie sildymo irangos padeta, ten kur zidiniai, katilai, vamzdziai ten visokie. paklauskit presuotu granuliu, parodys, tik nusiteikit, kad reikia vyra vestis, nes maisas tai beveik "bulvinis", sveria nemazai smile.gif
Atsakyti
Presuotos granulės Senukuose yra sezoninės prekės. Vasarai jas išima iš prekybos, nuo rudenio vėl pardavinėja. Mes šitas granules perkam maišą 15kg berods už 10-11Lt iš autoserviso prie Siemens arenos. Ten senis vienas jom prekiauja mirksiukas.gif
Atsakyti
na va, dar vienas taskas smile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
As ERMITAŽE pirkdavau tas granules kurenimui,bet jau menuo kaip nebera.Uzmirsau laiku nusipirkt,och.Jauciu jau niekur nebutu. blush2.gif
Atsakyti
ačiū už patarimą. granulės jau nupirktos.
tik pastebėjau kad mano triušiukas, kažkaip niekada nekando ,o dabar pradėjo kasti. galvoju gal ją mergaitė per dažnai nešiojasi g.gif g.gif jau net man kanda, atrodo glostai glostai o jis tik krims ir įkanda. na nėra skauda labai, bet vaikui 4 metų manau pakankamai skauda. g.gif g.gif galvoju gal neduoti vaikui jo imti? kad triušiukui daugiau ramybės atsirastų? ką jūs patartumėte?
Atsakyti
turim nuosava nama. daznai pabegineja pas kaimynus musu maksas -pagauti valandos dvieju darbas. butu labai smagu vasarai tureti kazka tokio:

user posted image

vyras mano nera is auksarankiu. gal kas kazka panasaus mate pirkti? vietoj namuko-butu jo narvas.

vakar ermitaze nupirkau tokia tvorele. ileidau, tai kol vienoj pusej tvirtinau-jis jau is kitos su dantim is zemes istrauke galus -ir pabego:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinka: 22 gegužės 2014 - 09:44
Parduodamas rankų darbo erdvus, dviejų aukštų lauko narvas triušiukui. Naujas:)
http://www.skelbiu.lt/19282729.html
Atsakyti