Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C, S

Gal jau yra gegužės 10 HM siunta? bigsmile.gif
Atsakyti
noriu padekoti uz prekytes :)lauksim sugriztant smile.gif pikciurniukei lengvo gimdymo ir graziu pirmu akimirku wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpanas @ 2013 05 24, 12:55)
noriu padekoti uz prekytes :)lauksim sugriztant smile.gif pikciurniukei lengvo gimdymo ir graziu pirmu akimirku  wub.gif  wub.gif

O as noreciau savo prekyciu,pinigelius pervedziau vakar,bet niekas neraso,kad galiu pasiimti
Atsakyti
QUOTE(zelviukas @ 2013 05 24, 15:17)
O as noreciau savo prekyciu,pinigelius pervedziau vakar,bet niekas neraso,kad galiu pasiimti

Nesuspejau .siandien dalinu iki 19:30
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2013 05 24, 18:14)

O kaip del mano prekiu? kada bus galima pasiimti ir kada reikes susimoket? tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 05 25, 10:50)
O kaip del mano prekiu? kada bus galima pasiimti ir kada reikes susimoket?  tongue.gif  4u.gif

Kai paskaiciuos gausit laiskuti 4u.gif
Pirmadieni issiusiu pastu siuntinukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2013 05 24, 17:14)

O as jusu numeriuko nerandu,o nesiskambinus negrazu brautis,tik dabar pamaciau,kad vakar dalinot.
Atsakyti
QUOTE(zelviukas @ 2013 05 26, 17:27)
O as jusu numeriuko nerandu,o nesiskambinus negrazu brautis,tik dabar pamaciau,kad vakar dalinot.

parasiau
Atsakyti
as buvau issiuntus uzsakyma HM geguzes 10, gavau laiska kad viska gavo ir t.t., bet pinigu taip ir nesulaukiau kada ir kur pervest, ar as kazka prazioplinau, ar mane pamirso? g.gif pirma kart darau uzsakyma tai nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 05 26, 21:25)
as buvau issiuntus uzsakyma HM geguzes 10, gavau laiska kad viska gavo ir t.t., bet pinigu taip ir nesulaukiau kada ir kur pervest, ar as kazka prazioplinau, ar mane pamirso?  g.gif pirma kart darau uzsakyma tai nezinau  ax.gif

skaiciukai buna tada kai prekytes gautos ,uz si HM gausite birzelio gale kadangi nespejo pasiekti LT blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(cionge @ 2013 05 23, 17:17)
Gal jau yra gegužės 10 HM siunta?  bigsmile.gif

QUOTE(ritinelis1 @ 2013 05 25, 10:50)
O kaip del mano prekiu? kada bus galima pasiimti ir kada reikes susimoket?  tongue.gif  4u.gif

jau tik po atostogu birzelio gale 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2013 05 26, 21:33)
skaiciukai buna tada kai prekytes gautos ,uz si HM gausite birzelio gale kadangi nespejo pasiekti LT  blush2.gif
Papildyta:
jau tik po atostogu birzelio gale  4u.gif

Gaila, nes labai reikia tų rūbelių, kažkaip tikėjausi, kad šitą siuntą dar gausim iki atostogų. Lauksim birželio galo..
Atsakyti
QUOTE(cionge @ 2013 05 26, 21:45)
Gaila, nes labai reikia tų rūbelių, kažkaip tikėjausi, kad šitą siuntą dar gausim iki atostogų. Lauksim birželio galo..

mes ir labai tikejomes ,bet tiesiog jie nepristate laiku kol buvo galimybe perduoti i LT pikciurniukei ,dabar belieka laukti... ax.gif
Atsakyti