Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

Temai pagyvinti imetu parodyti factory maikyte ir dirziuka...is pradziu ji man ne itin patiko, del kaklo iskirpimo formos, bet siandien buvau uzsidejusi, tai visai smagi smile.gif
batai siame derinuke buvo balerinos- tokios spalvos kaip dirzelis smile.gif

user posted image

labai prilipo man sis cardiganas, daznai devimas, spalva thumbup.gif tai vesesni ryta puiku uzsimesti ant kokios maikytes smile.gif
cia ir dirziukas is arciau matosi rolleyes.gif sagtele melyna- toks su cinkeliu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 13 birželio 2013 - 20:27
Gražu labai.
Atsakyti
Fainai, Dideja! Grazus spalvu derinys. thumbup.gif Na ir kudute tamsta... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantaO @ 2013 06 13, 21:21)
Gražu labai.

Aciu smile.gif

QUOTE(lauryna50 @ 2013 06 13, 21:30)
Fainai, Dideja! Grazus  spalvu derinys.  thumbup.gif  Na ir kudute tamsta...  biggrin.gif

Dekui smile.gif Na del kudumo nezinau ties kuria vieta tokia (musu ismatavimai gi ne itin daug skiriasi), bet gi sakiau , kad esu berniukisko sudejimo biggrin.gif Be apvalumu tsakant lotuliukas.gif
Atsakyti
DIDEJA, Kaip visuomet labai dailiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 06 13, 22:17)

Labai dailūs derinukai. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inrinke: 13 birželio 2013 - 20:49
As šiandien paemiau megztuka factory. Labai smagus, malonus, dydį atitinka.

http://factory.jcrew...45803/45803.jsp
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2013 06 13, 21:37)
DIDEJA, Kaip visuomet labai dailiai 4u.gif

QUOTE(inrinke @ 2013 06 13, 21:49)
Labai dailūs derinukai. wub.gif

Aciu, merginos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 14 birželio 2013 - 06:06
Didėja, gražūs derinukai, bet man megztukas per tamsus. Ir prie šios aprangos, ir aplamai, kad vasara, tikrai norėčiau kažko šviesesnio, gaivesnio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 06 14, 10:02)
Didėja, gražūs derinukai, bet man megztukas per tamsus. Ir prie šios aprangos, ir aplamai, kad vasara, tikrai norėčiau kažko šviesesnio, gaivesnio wub.gif

Aciu. smile.gif Realiai megztuko spalva sviesesne , nei foto mirksiukas.gif Bet supratau ka turejai omeny mirksiukas.gif Turiu ir sviesesniu smile.gif
Atsakyti
Dideja, labai mielas derinys wub.gif

Is nuotrauku tai nepasakyciau, kad berniukisko sudejimo, klubai graziai apvalus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 06 14, 11:33)
Dideja, labai mielas derinys wub.gif

Is nuotrauku tai nepasakyciau, kad berniukisko sudejimo, klubai graziai apvalus biggrin.gif

Aciu, Aireda biggrin.gif

Atsakyti