Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

Dideja, grazuole! wub.gif wub.gif wub.gif
Klausyk, tu tik su tokiais paredais nesiartink prie jokiu meistriuku!!! schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, pasirodo, kad jus is pogrindzio istraukti reikia deti foto biggrin.gif

QUOTE(enura @ 2013 06 18, 17:33)
yra viena gyva 

Dideja, darbinis  thumbup.gif, labai graziai blyth+svarkas+laikrodis dera tarpusavy

o as nepagavau sios blyth ir sio svarko niekaip savo dydzio uz gera kaina  doh.gif sakiau lauksiu gal isparduotuvej pasirodys  arba liepa per dydiji sale, nors burbuline blyth vargu ar bebus

Aciu, enura smile.gif Tau svarko turbut reiktu 0 d. , ane?
O Blythe taskuotes tai seniai nebemaciau pardavimuose ...

QUOTE(Lyn @ 2013 06 18, 18:25)
Didieja - grazu. Turiu ir svarka ir blythe, bet taip nebuvau sugalvojus suderinti. Suderinsiu butinai  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsimenu , kad toki svarka turi, berods nuo Taves ir nusiziurejau, kai gyrei , jog fainas smile.gif Ir dar atsimenu, jog ir kita factory svarka turi (smelio sp), kuri rodos Tau irgi teko tvarkyti pas siuveja, kaip ir man db ta pilkaji ...

QUOTE(Aireda @ 2013 06 18, 20:05)
Dideja, labai smagus derinys wub.gif Jau tokia lieknute ir auksta

Ir as taip galiu suderinti bigsmile.gif Bet tas svarkas ant manes kazkaip kitaip atrodo

Gavau medvilnines cafe capri poppi spalvos, spalva prislopinta, lyg raudona su ruzava. Su 94 cm. idealiai tiko 0 d. ax.gif

Dekui, Aireda smile.gif Tu turbut esi smulkesnio sudejimo, nei as, mano kaulai stambesni, todel svarkiukas Tau gali atrodyti laisvesnis .
Bet apskritai man patinka sis svarkas, ji galima rengtis ir prie oficialesnio rubo ir prie dzinsu, pasiraitojus rankoves smile.gif

Tai gal pasirodysi mums su tom naujom kelnytem? rolleyes.gif

QUOTE(lauryna50 @ 2013 06 18, 20:44)
Dideja, grazuole!  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Klausyk, tu tik su tokiais paredais nesiartink prie jokiu meistriuku!!!  schmoll.gif  mirksiukas.gif

Aciu, lauryna50 4u.gif

O darbini garaza lenkiu is tolo biggrin.gif Cia gi tie patys apipurkstieji rubai, tik Blythe kita, ne uz ka negaliu jos sugadinti, nes vienintele likus ...
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 06 19, 07:30)
NAtsimenu , kad toki svarka turi, berods nuo Taves ir nusiziurejau, kai gyrei , jog fainas smile.gif Ir dar atsimenu, jog ir kita factory svarka turi (smelio sp), kuri rodos Tau irgi teko tvarkyti pas siuveja, kaip ir man db ta pilkaji ...

taip, turiu ir camel spalvos, kuri teko mazinti smile.gif abu labai megiami darbe , prie daug priderinti galiu drinks_cheers.gif labai noreciau dar pilko ir balto svarko
Atsakyti
va ka radau, gal kam bus idomu rolleyes.gif

http://www.babble.co...o-roll-a-sleeve
Atsakyti
panos gal kuri turit T-SHIRT DRESS IN SEA HORSE suknute ar verta demesio?
Atsakyti
1 karta factory matau http://factory.jcrew...~~~~~/02585.jsp
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 06 20, 13:30)

Atrodo identiska jcrew variantui ir silkas. Idomu kuo skirsis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 06 20, 14:27)

Tikrai , bent is foto, tai identiska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 06 20, 14:27)

QUOTE(Dideja @ 2013 06 20, 15:18)
Tikrai , bent is foto, tai identiska smile.gif

thumbup.gif kaina su kodu dabar atrodo labai patraukli
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 06 20, 14:36)
thumbup.gif  kaina su  kodu dabar atrodo  labai  patraukli

labai grazus marskinukai,kaip manote jei blythe man 0 tinka,tai situ xs ar s imti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rulezas @ 2013 06 20, 15:53)
labai grazus marskinukai,kaip manote jei blythe man 0 tinka,tai situ xs ar s imti ? g.gif

oi nezinau, manyciau XS, nes as nesiodama 6 blythe dydi, galvociau apie S ar M situ dydi
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 06 20, 15:36)
thumbup.gif  kaina su  kodu dabar atrodo  labai  patraukli

Bet vis vien ne geresne uz jcrew blythe's uz 31.44 su 30 proc. nuolaida ax.gif Anadien kazkoks stebuklas ivyko, kai ismete tokia kaina bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(rulezas @ 2013 06 20, 15:53)

Matyt, XS tiktu mirksiukas.gif
Atsakyti