Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

[quote=Lyn,2013 07 01, 22:05]na  ka  idedu  vaizda  -  jcrew  darby neon  pink  loafers,  jcrew  tippi  neon azaleo  ir  jcrew  embroidered  scarf  (foto  tamsoka,  bet  loferius tikrai  iziuresit:)))
Lyn,koki dydi baciuku pirkote,kiek cm jusu peda 4u.gif ?idomu su 27cm peda 10dydzio uztektu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristuliukas2: 02 liepos 2013 - 15:57
[quote=kristuliukas2,2013 07 02, 16:56]
[quote=Lyn,2013 07 01, 22:05]na  ka  idedu  vaizda  -  jcrew  darby neon  pink  loafers,  jcrew  tippi  neon azaleo  ir  jcrew  embroidered  scarf  (foto  tamsoka,  bet  loferius tikrai  iziuresit:)))
Lyn,koki dydi baciuku pirkote,kiek cm jusu peda 4u.gif ?idomu su 27cm peda 10dydzio uztektu? ax.gif
[/quote]

mano peda 24 cm, as visada imu USA, tame tarpe ir jcrew, 7 dydi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 07 02, 16:58)
mano peda  24  cm, as visada  imu USA, tame  tarpe  ir  jcrew, 7  dydi  4u.gif

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
40 off !!!!!!!!!!
Atsakyti
Megrinos, gal kas turi nuoroda pirmos palaidines is kaires (balta su gelem). Aciu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 07 02, 11:42)
Dydis 2. Siaip turbut tikrai TINKA, gal kiek kiek sonuose noretusi siauriau, aisku ir krutines kai nera tai truputi neisnesa doh.gif Bet cia jau ne sukneles beda biggrin.gif Fainai kad yra kiseniukai bigsmile.gif

nuostabiai jums ta suknute atrodo someday wub.gif wub.gif , man tas laisvumas iš foto žiūrint, kad viskas labai elegantiškai glūdi thumbup.gif nereali ir tokios norėčiau bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri turite sia tunika plezine, kaip realiai ji, ar fainuole, ir kaip dydis, bliuzeles xxs imu tai ir sios musiau toki pat dydi.. rolleyes.gif

http://www.jcrew.com...p;bmUID=j_bAUKT

ir gal kuri turite si maudoma, bijau kad dydintas nebutu, iprastai nesioju 34D, kazi 36D ar nebutu platus... esu skaiciu apie kitus maudomus kad pasitaike smarkiai didinti, tai ir suku galva dabar .. g.gif

http://www.jcrew.com...mp;bmUID=j_bAUK.

Labai laukiu jusu patarimu.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 07 02, 11:42)
Dydis 2. Siaip turbut tikrai TINKA, gal kiek kiek sonuose noretusi siauriau, aisku ir krutines kai nera tai truputi neisnesa doh.gif Bet cia jau ne sukneles beda biggrin.gif Fainai kad yra kiseniukai bigsmile.gif

wub.gif labai gražu. Gal galima šios suknutės nuorodą ir 2 dydžio išmatavimus krūtinė-klubai-bendras ilgis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantaO @ 2013 07 04, 08:02)
40 off !!!!!!!!!!

Ka pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(snace @ 2013 07 04, 10:17)
ir gal kuri turite si maudoma, bijau kad dydintas nebutu, iprastai nesioju 34D, kazi 36D ar nebutu platus... esu skaiciu apie kitus maudomus kad pasitaike smarkiai didinti, tai ir suku galva dabar ..  g.gif

Liemeneles atitinka, manau, bus platokas.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 07 04, 10:38)
Liemeneles atitinka, manau, bus platokas.

Aciu Linamog, bandysiu gaudyt 34 dydi.. 4u.gif

Dar ta tunika neduoda ramybes, reik iki pietu apsisprest... rolleyes.gif
Atsakyti
labai reik patarimo blush-anim-cl.gif su 97 krutine ir 100 klubais koki imt sio maudymuko 10 ar 12? nes krutine siaip liemenuku VS D kai kurie DD
http://www.jcrew.com...a976d01dcb31f64
Atsakyti